Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαγωγή στη θεωρία ομάδων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Arioch, στις 17 Ιουλίου 2020.

1. red&black

red&black Ότι δεν είναι "ξεκάθαρο" μας γίνεται "εμμονή"...

Έχω μπερδευτεί...μιλάς για την καντίνα του Βασίλη;
    Για το "αυθεντικόν";
    Ή για το "πιο καθαρό βρώμικο" στην Καβάλας; 
    Όπως και να έχει χαίρομαι που τιμάτε την περιοχή μας...
    Περιμένουμε την συνέχεια.... 

2. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Για μερικές μέρες επικοινωνούσαμε μόνο μέσω messenger και η αλήθεια είναι ότι μεταξύ των μαθημάτων, των εργαστηρίων και της έρευνας δεν είχα και πολύ ελεύθερο χρόνο αλλά ούτε και διάθεση να αλητέψω. Το Σάββατο το πρωί με πήρε τηλέφωνο.

- "Καλημέρα σκληρέ σαδιστικέ καριόλη."
    - "Καλημέρα παπα-Σούζα."
    - "Ελπίζω να σε ξύπνησα!"
    - "Τι καλή που είσαι, με σκλαβώνεις."
    - "Μα δεν είμαι πραγματικά υπέροχη;"
    - "Είσαι, είσαι" απάντησα ενθουσιωδώς.
    - "Πόσο κοτάρα νιώθεις;"
    - "Γιατί ρωτάς;"
    - "Έχεις όρεξη να σε πάω εκδρομούλα με τη μεγάλη;"
    - "Αντιπροτείνω να πάμε εκδρομούλα με το αυτοκίνητό μου!"
    - "Έλα, μην είσαι τέτοιος! Έχει τόσο καλό καιρό και θες να κλειστούμε σε ένα αυτοκίνητο;"
    - "Έχει όλα τα κομφόρ, κλιματισμό, bluetooth και wi-fi, λίγο τό 'χεις;"
    - "Ναι αλλά είναι αυτοκίνητο και είναι ακόμα καλοκαιράκι και έχει ζέστη και μη γίνεσαι ξενέρωτος καριόλης!"
    - "Ένας λόγος παραπάνω, έχει και air-condition!"
    - "Meh!"
    - "Πού σκοπεύεις να με πας;"
    - "Έλεγα να σε πάω Ναύπλιο αλλά μου κάνεις το δύσκολο καριόλη!"
    - "Έψαξα στο Internet για τη μηχανή σου, δηλαδή τι μηχανή, αυτή είναι σχεδόν σαν το σμαρτάκι μου. Με τους δυο μας καβάλα είναι κοντά 500 κιλά!"
    - "Για δες ένα link που σου έστειλα στο messenger."
    - "Τι είναι αυτό;"
    - "Άνοιξέ το και θα δεις."

Το άνοιξα και με πήγε σε ένα forum για μηχανές. Το topic είχε τίτλο "Mια Aμερικάνα στο Nordkapp"

- "Τι είναι αυτό;"
    - "Το ταξίδι που έκανα πέρσι το καλοκαίρι"
    - "Πήγες Νορβηγία με μηχανή;;;;"
    - "Διάβασέ το και θα δεις!"
    - "OK, i yield, μπορείς να την κουμαντάρεις."
    - "Όχι, παίζουμε!"
    - "Οκ... τι να πάρω μαζί μου;"
    - "Έχεις τσάντα για ταξίδι;"
    - "Ναι, έχω"
    - "Ωραία, βάλε πράγματα για δυο μέρες και πάρε και μαγιό!"
    - "Θα χωρέσει;"
    - "Αν δεν πάρεις την προίκα σου μαζί!"
    - "Οκ, τι ώρα θα περάσεις;"
    - "Τώρα είναι 09:30, θα περάσω γύρω στις 10:30"
    - "Κάτσε κοπέλα μου να πιω ένα καφέ να ανοίξει το μάτι μου!"
    - "Καλά, στις 11:00, λεπτό παραπάνω."
    - "Πιεστική καριόλα!"
    - "Αμέ!"
    - "Πάω να φτιάξω την προίκα μου."
    - "Δε μου λες, έχεις δερμάτινο μπουφάν;"
    - "Are you nuts με αυτή τη ζέστη;"
    - "Trust me, you are going to need it. Μπορεί να έχει λιακάδα αλλά είναι τέλη Σεπτέμβρη, στη μηχανή θα το χρειαστείς. Επίσης μιας και δεν έχεις το κατάλληλο παντελόνι, βάλε μια ελαφριά φόρμα ή μια πυτζάμα μέσα από το τζιν σου."
    - "Θα σκάσω!"
    - "Να σκάσεις! off you go, σε μιάμιση ώρα θα είμαι από κει! Φιλάκια!" είπε και πριν προλάβω να απαντήσω μου τό 'κλεισε στη μούρη.

Πιεστική καριόλα δε θα πει τίποτα!

Πήγα στη ντουλάπα και κατέβασα το πιο λεπτό από τα δύο δερμάτινα που είχα. Έβαλα στο σακβουαγιάζ το μαγιό, μια βερμούδα, τη φόρμα κατά τα φαινόμενα θα τη φορούσα κάτω από το τζιν, μια αλλαξιά εσώρουχα, δύο μπλουζάκια και ένα ελαφρύ μακρυμάνικο, οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα και σε μια σακούλα τα σανδάλια μου Κατέβηκα στο αυτοκίνητο όπου στο πορτμπαγκάζ είχα ακόμα τα είδη μπάνιου και πήρα δυο πετσέτες και το αντηλιακό μου, έχω κάτι από βρικόλακα και δεν τα πάω καλά με αυτό το κακό κίτρινο πράγμα που λάμπει τη μέρα. Όταν τακτοποίησα όλα τα συμπράγκαλα έφτιαξα ένα καφεδάκι, άναψα τσιγάρο και άρχισα να διαβάζω το τόπικ με το ταξίδι που έκανε στη Νορβηγία.

Είδα τη διαδρομή στο google maps και ξεροκατάπια. Βόλταρε για τα καλά η σουρλουλού, πήγε Πάτρα-Ιταλία, από εκεί Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία. Στο γυρισμό έκανε μικρότερη βόλτα, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και μαμά πατρίδα. Το ταξίδι της έφαγε γύρω στις 20 μέρες, λογικά θα πρέπει να ήταν σχεδόν όλη η άδειά της. Δεν ήταν μόνη της, στο ταξίδι συμμετείχαν άλλες δύο μηχανές αλλά και πάλι...

Το μεγαλύτερο ταξίδι ήταν όταν γύρισα από Γερμανία που αναγκαστικά ήρθα με το αυτοκίνητό μου καθώς ήθελα να το πάρω Ελλάδα.

Με τούτα και με εκείνα πέρασε η ώρα και στις 11:00 ακριβώς χτύπησε το κινητό μου, πράγμα που μου θύμισε ότι είχα ξεχάσει να πάρω φορτιστή!

- "Είμαι από κάτω."
    - "Δώστε μου μισό, κατεβαίνω."

Έβαλα τη φόρμα και από πάνω με αρκετή δυσκολία το τζιν, πήρα το φορτιστή και τον έβαλα βιαστικά στο σακ βουαγιάζ, φόρεσα το δερμάτινο νιώθοντας λίγο γελοίος με τέτοιο καιρό και βγήκα έξω. Η Βανέσα είχε αράξει τη μηχανή και είχε κατέβει και με περίμενε. Η ίδια η μηχανή ήταν ακόμα μεγαλύτερο θηρίο, οι φωτογραφίες την αδικούσαν. Η Βανέσα δεν ήταν κοντή, ίσα-ίσα, πρέπει να ήταν πάνω από 1,75 ωστόσο και πάλι μου φαινόταν "μικρή" γι αυτό το θηρίο.

...Το οποίο το είχε όσο πιο κοντά στο βόρειο πόλο μπορούσε να το πάει οδικώς από Ευρώπη.

- "Καλώς την" της είπα και της έδωσα ένα πεταχτό φιλί στο στόμα. Δηλαδή σκόπευα να ήταν πεταχτό αλλά η Βανέσα δε χάριζε κάστανα, με τράβηξε πάνω της και μου έκανε λαρυγγοσκόπηση με τη γλώσσα της. Ανταπέδωσα αρχικά μουδιασμένα και στη συνέχεια με περισσότερο ενθουσιασμό, δε μου αρέσει ιδιαίτερα όταν οι άλλοι παίρνουν πρωτοβουλίες αλλά με δαύτη ήμουν τελείως έξω από τα νερά μου.

- "Έτσι, να βλέπω ενθουσιασμό" είπε χαμογελώντας.

Της έδωσα το σακ βουαγιάζ μου. Όχι απλά χώραγε μέσα στο πλαϊνό αποθηκευτικό χώρο, περίσσευε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι το μέγεθος της μηχανής ήταν τέτοιο που το κάθισμα του συνοδηγού ήταν σχεδόν... πολυθρόνα. Ανέβηκα με κάποια δυσκολία καθώς με τη φόρμα από μέσα και το τζιν οι κινήσεις δεν ήταν και πολύ εύκολες. Αν συνεχιζόταν αυτό μάλλον θα έπρεπε να πάρω μια φόρμα σαν τη δική της. Φόρεσα το κράνος και κάθισα πολύ περισσότερο αναπαυτικά απ' όσο τολμούσα να ελπίζω.

- "Ξέχασα να πάρω τσιγάρα" μου είπε.
    - "Στη Θησέως, στη συμβολή με τη Διονύσσου-Νέας Μάκρης έχει περίπτερο. Μπορούμε να σταματήσουμε εκεί να πάρεις τσιγάρα."
    - "Εσύ έχεις;"
    - "Ναι, έχω."
    - "Ωραία, ξεκινάμε."

Η αλήθεια είναι ότι για κάποιο λόγο αισθανόμουν πιο ασφαλής απ' ότι την περασμένη Δευτέρα. Όχι ότι η Βανέσα δεν ήταν εξαιρετική οδηγός αλλά η -ο Θεός να την κάνει- "μικρή της" μηχανή ήταν σαν ποδηλατάκι μπροστά σε αυτό το θηρίο.

Σε λίγη ώρα ήμασταν στο περίπτερο και κατεβήκαμε και οι δύο. Η Βανέσα πήρε τσιγάρα ενώ εγώ την περίμενα δίπλα στη μηχανή.

- "Έτοιμος για το ταξίδι;"
    - "Αρκεί να μην κάνεις σούζες!"
    - "Χα!"

Όταν βγήκαμε στην Εθνική και άνοιξε ταχύτητα κατάλαβα γιατί μου είχε ζητήσει να φορέσω το δερμάτινο παρά τη φαινομενική ζέστη! Καθισμένος αναπαυτικά απόλαυσα τη διαδρομή, αφενός η αίσθηση της μηχανής είναι τελείως διαφορετική από αυτή του αυτοκινήτου και αφετέρου όταν είσαι συνεπιβάτης δεν χρειάζεται να έχεις την προσοχή σου συνέχεια στο δρόμο. Η Βανέσα γκάζωσε, δεν μπορούσα να δω το κοντέρ αλλά υπολόγισα ότι πρέπει να πηγαίνει με πάνω από 140-150 γιατί μία ώρα και κάτι αργότερα ήμασταν στο Ναύπλιο.

Σταματήσαμε στο μώλο μπροστά από τις καφετέριες και παρκάραμε τη μηχανή.

- "Πάμε να βρούμε δωμάτια για να αφήσουμε τα συμπράγκαλά μας και πάμε για μπανάκι!" μου είπε.

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκαμε ένα τρίκλινο με δύο δωμάτια και όχι απλά μας έπιασαν τον κώλο αλλά μας έβαλαν και δάχτυλο. Από την άλλη είχε υδρομασάζ οπότε χαλάλι. Πήγα στο δωμάτιό μου και έβγαλα το τζιν και τη φόρμα και φαντάζομαι ότι ένιωσα το ισοδύναμο που νιώθει μια γυναίκα όταν γυρίζει σπίτι της και βγάζει το σουτιέν της. Φόρεσα στα γρήγορα το μαγιό μου και τα σανδάλια μου, έκλεισα το κινητό για να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο στο ρολόι και το έχωσα στο σακβουαγιάζ.

Η Βανέσα είχε κλειστή την πόρτα του δωματίου της και χτύπησα την πόρτα για να της πω ότι ήμουν έτοιμος.

- "Δώσε μου μισό και βγαίνω"

Έστριψα και άναψα ένα τσιγάρο γιατί είχα γκανιάσει και τράβηξα ηδονικά τον καπνό. Λίγη ώρα μετά βγήκε από το δωμάτιο φορώντας ένα κοντό σορτσάκι και το πάνω μέρος του μαγιό της. Την είδα και μου έγινε κάγκελο, ξέχασα τα μπάνια και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να τη βάλω κάτω και να την πάρω με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.

Η Βανέσα πρόσεξε τη στύση μέσα από το μαγιό μου.

- "Εγώ και το όπλο χαιρόμαστε που σε βλέπουμε" της είπα κλείνοντάς της το μάτι παιχνιδιάρικα.
    - "Λυσσάρη!"
    - "Εμ, έτσι όπως παρουσιάζεσαι τι θέλεις να κάνω;"
    - "Έχω τη λύση γι αυτό" μου είπε.
    - "Κάτι μου λέει ότι δεν είναι αυτό που θα ήθελα να ακούσω!"
    - "Και όμως, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθαμε εδώ!"
    - "..."
    - "Κρύο μπάνιο, έκφυλε, πού πήγε το μυαλό σου;"

Έβαλα τα γέλια.

- "Άντε πάμε αλλά κάτσε να πάω εγώ μπροστά γιατί αν πας εσύ μπροστά θα δυσκολευτώ να ανέβω στην μηχανή!"

Λίγη ώρα αργότερα ήμασταν στο "Νεράκι". Η Βανέσα έβγαλε το σακβουαγιάζ της από το πλαϊνό ντουλάπι, σακβουαγιάζ στο οποίο φιλοξένησε την πετσέτα μου και το αντηλιακό μου. Ήταν ντάλα μεσημέρι και εγώ με τον ήλιο δεν τα πάμε ιδιαίτερα καλά οπότε θα το χρειαζόμουν όπως και δήποτε.

Κάθισα στην άμμο ενώ εκείνη έστρωσε δύο ατομικές ψάθες. Έβγαλα την μπλούζα μου και ψεκάστηκα μπροστά και στα πόδια αλλά της είπα να με ψεκάσει και να με αλείψει στην πλάτη. Ένιωσα σα να με διαπερνάει ρεύμα όταν τα χέρια της άρχισαν να απλώνουν απαλά το αντηλιακό. Εκείνη έβαλε το δικό της αντηλιακό και ήταν σειρά μου να την αλείψω στην πλάτη κάνοντας όλο το αίμα να φύγει από το πάνω κεφάλι και να πάει στο κάτω. Όταν τελείωσα κάθισα βιαστικά στην μία ψάθα γιατί δεν ήμουν να σηκωθώ χωρίς να γίνω ρεζίλι και είχε και κόσμο η παραλία.

- "Πάω να βουτήξω, δε θα έρθεις;"
    - "Να κάνω ένα τσιγαράκι και έρχομαι."
    - "Ξάσου, που λέει και ένας γνωστός μου" είπε και πήγε τρέχοντας και βούτηξε στο νερό.

Βλέποντας αυτό τον κώλο να τρέχει μου πήρε δύο τσιγάρα μέχρι το αίμα να φύγει από το κάτω κεφάλι και να πάει και στο υπόλοιπο σώμα που κόντευε να πάθει αποπληξία. Μη εμπιστευόμενος τον εαυτό μου πήρα φόρα και πήγα και βούτηξα στο νερό...

...μετανιώνοντάς το αμέσως γιατί ήταν ΠΑΓΩΜΕΝΟ!!!!

Αν πάθω έμφραγμα τουλάχιστον δε θα με βρουν καυλωμένο, παρηγόρησα τον εαυτό μου.

Στο μεταξύ η Βανέσα είχε πάει στου διαόλου τη μάνα μέσα, οπότε ευχαριστώντας την τύχη μου που κάνω κολυμβητήριο κολύμπησα με γρήγορες και σταθερές απλωτές μέχρι που την έφτασα.

- "Να σου πω, έχουμε τη μηχανή, δε χρειάζεται να πάμε Αττική κολυμπώντας!"
    - "Α, τώρα σου αρέσει η μηχανή ε;"
    - "Ομολογώ ότι ήταν πολύ καλύτερο απ' όσο το φανταζόμουν"
    - "Η αίσθηση της ελευθερίας που σου δίνει δεν ανταλλάσσεται με όλα τα aircondition του κόσμου" μου είπε. "Μπορεί μωρέ να συγκριθεί ένα άγριο άλογο με ένα φορτηγό;"
    - "Υπάρχουν και τα αυτοκίνητα στο ενδιάμεσο."
    - "Δεν είμαι fan"
    - "Be that as it may, η επόμενη εκδρομή θα είναι με το δικό μου"
    - "Και πού θα με πάς;"
    - "Πόζαρ"
    - "Α, είναι ωραία αλλά μακρυά!"
    - "Δεν είσαι μόνο εσύ που κάνεις μεγάλα ταξίδια. Πώς νομίζεις ότι έφερα το αυτοκίνητο από τη Γερμανία;"
    - "Πήγες στη Γερμανία να πάρεις αυτοκίνητο;"
    - "Όχι ρε, ήμουν μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Max Planck, στο Ανόβερο, εκεί το πήρα."
    - "Και γιατί έφυγες;"
    - "Λόγω του covid πρόπερσι, άφησε γερό κουσούρι στον πατέρα μου, ενώ η μητέρα μου ούτε καν συνάχι δεν έκανε. Αναγκαστικά αποσύρθηκε από την επιχείρησή του και γύρισα πίσω για να βοηθήσω τους γονείς μου να την τακτοποιήσουν."
    - "Ωχ, τι κάνατε;"
    - "Πουλήσαμε το μερίδιό του στο συνεταίρο του. Ο πατέρας μου δε μπορούσε να ασχοληθεί άλλο κι εγώ έχω τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα."
    - "Είναι εντάξει ο πατέρας σου;"
    - "Όχι όπως ήταν πριν αλλά από την άλλη κοντέψαμε να τον χάσουμε, ήταν πάνω από 5 εβδομάδες στη ΜΕΘ. Αφού τη γλίτωσε, πάλι καλά να λέμε."
    - "Θα ξαναγυρίσεις Γερμανία;"
    - "Πολύ πιθανό αν και για να σου πω την αλήθεια και στην Αθήνα που είμαι καλά είμαι. Έτσι κι αλλιώς την έρευνά μου μπορώ να την κάνω και από εδώ και είμαι και κοντά στους γονείς μου. Τους φοιτητές να μην είχα, αλλά τι να κάνεις, δεν μπορείς να τα έχεις όλα δικά σου!"

Κάτσαμε αρκετή ώρα μέσα στο νερό μέχρι που ο ήλιος άρχισε να με νταλακιάζει για τα καλά. Βγήκαμε έξω και πήγαμε και κάτσαμε σε ένα κοντινό μπιτσόμπαρο. Συνεχίσαμε την χαλαρή κουβέντα μέχρι που πήγε περίπου 17:00 οπότε ξαναπήγαμε για μπάνιο. Η παραλία δεν είχε κόσμο και η Βανέσα αποφάσισε να μου κάνει τη ζωή δύσκολη μένοντας topless.

Μεγάλα στήθη που έπεφταν λίγο -δεν ήταν δα και στα 20της- με ζουμερές ρώγες με έκαναν και ξεροκατάπια και το αίμα ξαναμαζεύτηκε στο κάτω κεφάλι. Ευτυχώς το νερό που ήταν κρύο με συνέφερε αρκετά και χαζοπλατσουρίσαμε μέχρι τις 18:00 όπου άρχισε να κάνει αρκετά δροσούλα, χώρια που ήμασταν και νηστικοί και είχαμε λυσσάξει στην πείνα.

Γυρίσαμε στο studio που είχαμε νοικιάσει και την άφησα να πάει να κάνει εκείνη πρώτη ντουζ και η αλήθεια είναι ότι παρά το φόβο μου δεν κάθισε πολλή ώρα. Μπήκα και έκανα κι εγώ με τη σειρά μου και όταν στέγνωσα έβαλα το τζιν μου και ένα κοντομάνικο. Η Βανέσα έβαλε ένα ανοιχτό ελαφρύ φόρεμα και αυτή τη φορά κατεβήκαμε με τα πόδια στο λιμάνι. Καθίσαμε σε μια ψαροταβέρνα και φάγαμε και μετά το ρίξαμε στο περπάτημα όλο το λιμάνι πάνω κάτω. Στη συνέχεια πήγαμε για καφεδάκι και μετά για ποτό. Γυρίσαμε κατά τις 01:00 στο στούντιο, ελαφρώς ντάγκλα από τα ποτά.

Οι όποιες αναστολές μου είχαν πάει περίπατο και με το που μπήκαμε στο δωμάτιο την πήρα στην αγκαλιά μου και τη φίλησα. Ανταπέδωσε το φιλί με τον δέοντα ενθουσιασμό και παίρνοντας ακόμα περισσότερο θάρρος τη χούφτωσα και άρχισα να της μαλάζω το στήθος ενώ ταυτόχρονα τη φιλούσα στο λαιμό. Σήκωσα το φόρεμά της, της έλυσα το σουτιέν και σε λίγη ώρα την είχα γυμνή στα χέρια μου, μόνο το κιλοτάκι της φορούσε. Την ξάπλωσα απαλά στο κρεβάτι και έπεσα πάνω της αρχίζοντας να τη φιλάω απαλά σε όλο το σώμα. Πήρα απαλά τις ρώγες της στο στόμα, πότε τη μία και πότε την άλλη, και όσο έπαιζα με τη γλώσσα μου και με το στόμα μου με το ένα στήθος με το χέρι μου μάλαζα το άλλο. Ενώ συνέχισα να τη γλείφω και να τη φιλάω στο στήθος κατέβασα το χέρι μου και το πέρασα μέσα από το κιλοτάκι της. Ήταν ήδη μούσκεμα. Συνέχισα να τη γλείφω στο στήθος ενώ με το χέρι μου άρχισα να παίζω απαλά την κλειτορίδα της. Την άκουσα να ανασαίνει κοφτά και τότε έβαλα το δάχτυλό μου μέσα της κάνοντάς τη να τεντωθεί. Άρχισα να κατεβαίνω γλείφοντας και φιλώντας την μέχρι που έφτασα λίγο πάνω από το εφήβαιό της. Της τράβηξα το κιλοτάκι και ανασήκωσε τον κορμό της βοηθώντας με να το βγάλω. Η γυναικεία μυρωδιά της με ξετρέλανε και άρχισα να τη γλείφω και να τη φιλάω και να ρουφάω την υγρασία της σαν το πιο ακριβό ποτό. Την ένιωσα να τραντάζεται ενώ της ξέφευγαν μικρές πνιχτές φωνούλες.

Με τράβηξε απαλά να σταματήσω. Με τράβηξε προς τα πάνω και με φίλησε ρουφώντας από το στόμα μου τα υγρά της. Ήμουν ακόμα με τη μπλούζα και το παντελόνι, με έγδυσε με συνοπτικές διαδικασίες και όρμισε κατευθείαν στον πούτσο μου που κόντευε να εκραγεί και με πήρε όλο στο στόμα της, πράγμα που δε μου πέρασε απαρατήρητο καθώς είμαι αρκετά προικισμένος και συνήθως δυσκολεύονται να με πάρουν στο στόμα τους.

Την σταμάτησα γιατί αν συνέχιζε θα τέλειωνα επιτόπου και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν έχω προφυλακτικά μαζί μου.

- "Βανέσα, πρόβλημα... δεν έχω προφυλακτικά!"
    - "Απαράδεκτος καριόλης!"
    - " "
    - "Ευτυχώς έχω εγώ" μου είπε και σηκώθηκε και πήγε στην τσάντα της. Έβγαλε ένα από το πακετάκι, με ξαναπήρε στο στόμα της και μετά τραβήχτηκε και μου το φόρεσε με εξαιρετική τέχνη.

Δεν ήθελα και πολλά πολλά, μπήκα μέσα της σα σίφωνας και καρφώθηκα όσο πήγαινε και το ηδονικό βογγητό της ήταν η επιβράβευσή μου. Άρχισα να κινούμαι σιγά στην αρχή και μετά άρχισα να επιταχύνω αλλά έκοψα ρυθμό γιατί έτσι όπως πήγαινα δε θα άντεχα ούτε λεπτό. Βγήκα και τη γύρισα προς τα πλάγια και ξάπλωσα δίπλα της και μετά από λίγη μανούρα -και φροντίζοντας να στοχεύσω σωστά- μπήκα μέσα της. Με το ένα χέρι μου πασπάτευα και χούφτωνα δυνατά πότε το ένα και πότε το άλλο της στήθος και συνεχίσαμε για αρκετή ώρα έτσι, όταν ένιωσα ότι φτάνω κοντά στο τέλος, τραβήχτηκα και την έβαλα να κάτσει μπρούμυτα. Τον έβαλα ξανά προσεκτικά μέσα της και όταν βρήκα ρυθμό άρχισα να κινούμαι πιο γρήγορα μπαίνοντας μέσα της όσο βαθιά μπορούσα. Τα βογγητά της με ξετρέλλαιναν και επιτάγχυνα κι άλλο μέχρι που έφτασα στο σημείο της μη επιστροφής και καρφώθηκα μέσα της ενώ ο πούτσος μου άδειαζε παλλόμενος βαθιά μέσα της.

Τραβήχτηκα σιγά-σιγά, έβγαλα το προφυλακτικό και πήγα και το πέταξα στο καλαθάκι με τα σκουπίδια. Ξάπλωσα δίπλα της και χώθηκε στην αγκαλιά μου. Καθίσαμε για λίγη ώρα έτσι και μετά ανάψαμε ένα τσιγάρο και το καπνίσαμε χωρίς να μιλήσουμε. Η Βανέσα είχε γυρίσει και καθόταν μπρούμυτα οπότε είχα πάλι τον υπέροχο κώλο της σε πλήρη θέα με αποτέλεσμα σε λίγα λεπτά να έχω καυλώσει και πάλι.

Αυτή τη φορά την έβαλα να κάτσει στα τέσσερα, φόρεσα το προφυλακτικό μου και χωρίς πολλά-πολλά ξαναμπήκα μέσα της. Άρχισα να κινούμαι απαλά και αρπάζοντας την από το μαλλί και τραβώντας της προς τα πίσω καρφώθηκα όλος μέσα της. Το βογκητό της πρέπει να το άκουσε όλη η γύρω περιοχή αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Συνέχισα να τη γαμάω με λύσσα ρίχνοντάς της που και που σφαλιάρες στα κωλομέρια. Αρχικά οι σφαλιάρες ήταν σιγανές αλλά όταν είδα ότι υπάρχει ανταπόκριση άρχισα τις πιο δυνατές. Τα κωλομέρια της είχαν αποκτήσει ένα υπέροχο κοκκίνισμα και το έχασα τελείως, συνήθως καταλαβαίνω όταν είναι να τελειώσω και μπορώ να το ελέγξω... όχι αυτή τη φορά όμως, από το πουθενά ένιωσα να τελειώνω με σπασμούς που κράτησαν πολύ ώρα, ένας διαρκής οργασμός ή τέλος πάντων όσο αυτό είναι δυνατό για ένα άντρα.

Πέταξα το προφυλακτικό και όπως ήταν ακόμα στα τέσσερα άρχισα να τη φιλάω και να την γλείφω στον κώλο ενώ το δάχτυλό μου έπαιζε το μουνάκι της. Αυτό κατά τα φαινόμενα την ξετρέλλανε και δεν της πήρε πολύ ώρα να τελειώσει ξυπνώντας όσους είχαν το θράσος να κοιμούνται τέτοιες ιερές ώρες!

Ξάπλωσα στο κρεβάτι αλλά η Βανέσα δεν είχε σκοπό να με αφήσει. Με πήρε στο στόμα της μέχρι που κάβλωσα και πάλι. Τραβήχτηκε και τον πήρε στο χέρι της και άρχισε να τον παίζει και μετά τον ξαναπήρε στο στόμα της. Έβαλε το χέρι της πίσω μου και με μια κίνηση τον πήρε όλο στο στόμα της και μου κάρφωσε το δάχτυλο βαθιά μέσα στον κώλο μου. Πρέπει να είδα αστεράκια από την ηδονή, ήταν απίστευτα υπέροχο. Όντας bi ο κώλος μου έχει γνωρίσει και δάχτυλα και πούτσους και strapon και πάντα μου άρεσε η αίσθηση αλλά όλως παραδόξως κανείς/καμία δε μου το είχε κάνει με τέτοιο τρόπο.

Ήμουν πύραυλος, της γαμούσα το στόμα και μου γαμούσε με το δάχτυλο τον κώλο.

- "Θα χύσωωωω" της είπα δίνοντάς της την ευκαιρία να τραβηχτεί αλλά εκείνη με τράβηξε ακόμα πιο δυνατά πάνω της, πρέπει να βρήκα λάρυγγα και έχυσα με σπασμούς μέσα στο στόμα της έχοντας χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Τα κατάπιε όλα στραγγίζοντάς με.

- "Κάτσε στα τέσσερα" μου είπε και παρά το γεγονός ότι ήμουν σχεδόν ξέπνοος την υπάκουσα. Εκείνη σηκώθηκε και πήγε στο βαλιτσάκι της και έβγαλε και μου έδειξε δύο στραπόν. "Με ποιο να σε γαμήσω;"
    - "Με το μαύρο" της είπα και το φόρεσε στα γρήγορα.

Κάθισα όσο καλύτερα γινόταν ανοίγοντας τον κώλο μου. Έβαλε λίγο τζελ στον κώλο μου και στο στραπόν και μετά σιγά-σιγά το βύθισε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει, ρίχνοντάς μου πού και πού σφαλιάρες, από σιγανές μέχρι αρκετά δυνατές.

Όσο με γαμούσε άρχισε να μου παίζει τον πούτσο αλλά η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να παίξει ένα πούτσο καλύτερα από τον ιδιοκτήτη του. Της τράβηξα απαλά το χέρι και άρχισα να τον παίζω μόνος μου προσπαθώντας όσο μπορούσα να κρατήσω ισορροπία ενώ εκείνη με γαμούσε με το strapon. Παρά το γεγονός ότι είχα τελείωσει ήδη τρεις φορές, δε μου πήρε και πολλή ώρα να χύσω και πάλι κάνοντας το σεντόνι χάλια.

Ρίχνοντάς μου μια δυνατούτσικη στα κωλομέρια τραβήχτηκε από πίσω μου.

- "Πάμε για ντουζάκι;" με ρώτησε;
    - "Αν είσαι φρόνιμη, αν σκοπεύεις να με εκμεταλλευτείς και πάλι σεξουαλικά αρνιέμαι!"
    - "Κρίμα και θα σου έδινα κώλο."
    - "Αλλά πάλι, μια ζωή την έχουμε!"
    - "Σωστός καριόλης!"
    - "Yolo καριόλης!" της είπα και τραβώντας την από το χέρι την πήγα μέσα.

Κάναμε ντουζάκι αλλά μετά αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το υδρομασάζ. Γεμίσαμε τη μπανιέρα και καθίσαμε, εγώ στην άκρη της και εκείνη ξάπλωσε προς τη μεριά μου. Η αίσθηση με τις μπουρμπουλήθρες στα πόδια και στον κώλο μου και τα βυζιά της στα χέρια μου ήταν από τη μία σουρεαλιστική και από την άλλη καυλωτική. Χαλαρώσαμε αρκετή ώρα έτσι μέχρι που το αίμα άρχισε να κυκλοφορεί εκ νέου και ενθυμούμενος την υπόσχεσή της ότι θα μου δώσει κώλο και ενθυμούμενος ότι ο κώλος αυτός ήταν εξαιρετικής ποιότητας καύλωσα και πάλι.

Σηκωθήκαμε όρθιοι και την έβαλα να σκύψει στον τοίχο. Έβαλα λίγο τζελ στο δάχτυλό μου και το έβαλα στον κώλο της κάνοντας κυκλικές κινήσεις για αρκετή ώρα. Μετά έβαλα τζελ στον πούτσο μου και της τον ακούμπησα στην πίσω τρυπούλα της. Μπήκα πολύ σιγά μέσα της, πρακτικά σχεδόν μόνο το κεφαλάκι. Η Βανέσα μούγκρισε λίγο και τη ρώτησα αν θέλει να σταματήσω.

- "Όχι, συνέχισε αλλά σιγά-σιγά σε παρακαλώ"

Ήταν αρκετά σφιχτή και τα μουγκρητά της ναι μεν με καυλώνανε αλλά από την άλλη με κάνανε και επιφυλακτικό καθώς δεν έχω βολικό για τέτοιες δουλειές μέγεθος. Όπως και να έχει άρχισα να τη γαμάω φροντίζοντας ωστόσο να μπαίνει μόνο μέχρι τη μέση. Είχε ανοίξει πλέον για τα καλά και παρόλο ότι δεν μπήκα όλος μέσα της, έμπαινα σε τέτοιο βάθος ώστε να νιώθω ότι γαμάω πραγματικά. Μου πήρε αρκετή ώρα να τη γαμάω έτσι καθώς από τη μία είχα τελει'ωσει ήδη τέσσερις φορές και από την άλλη δεν της τον έβαζα μέχρι τη ρίζα μέσα αλλά κάποια στιγμή ένιωσα το γνώριμο συναίσθημα και τέλειωσα μέσα της με σπασμούς, αδειάζοντας ότι είχε να αδειάσει, που ομολογώ μετά από την κραιπάλη που προηγήθηκε δεν ήταν και πολύ πράγμα.

Ξεπλύθηκα καλά καλά με σαπουνάδα και βγήκα από το μπάνιο για να της το αφήσω. Πήγα και ξάπλωσα στο δικό μου κρεββάτι, στο δικό της ήθελαν αλλαγή τα σεντόνια και άκουσα το ντουζ. Όταν τέλειωσε τη φώναξα να έρθει στο δικό μου δωμάτιο. Ξάπλωσε δίπλα μου και την πήρα στην αγκαλιά μου και τη φίλησα.

...και χωρίς να το πάρω χαμπάρι έπεσε ο γενικός.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)

Last edited: 26 Οκτωβρίου 2020