Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι νινι ακομα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 31 Δεκεμβρίου 2007.

1. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

Ναι, όταν κοιμάται.

Πόθεν η φράση; Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι.

2. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Νατασσα Θεοδωριδου  

3. female

female Contributor

Αν κανείς αρνείται οτι έχει κάνει λάθη ή λάθος επιλογές, αρνείται ταυτόχρονα να μάθει από τα λάθη του. Δεν βρίσκω λόγο να ντρέπεται γι' αυτά, κάθε άλλο, αλλά αν επιμείνει οτι πράττει σωστά ακόμα κι όταν γνωρίζει πως πράττει λάθος, θα μείνει ξύλο απελέκητο. Ένας πραγματικά μεγάλος εγωιστής αρνείται τη μικρότητα αυτή, γιατί φιλοδοξεί καλύτερα για τον εαυτό του. Οι μικρο-εγωισμοί μας στερούν την παραδοχή των λαθών μας.

Αντικαθιστώντας τα "υποτακτικός" και "Κύριο" με τα βανίλλα "σύντροφος", θα συμφωνήσω. Επιπλέον, δυσκολεύομαι να κατανοήσω πως ακόμα κι ένας Κ μπορεί να έχει αυτοσεβασμό, σχετιζόμενος με υπό που δεν εκτιμά.

Το μόνο που κατανοώ, αλλά και σέβομαι ως επιλογή, είναι την αυτοτιμωρία κάποιου που καυλώνει να γαμάει ή να γαμιέται "σαβουροειδώς", με κάποιον που εν γνώσει του περιφρονεί, αυτοεξευτελιζόμενος.

Αναμφίβολα κάποιος που είναι σε μια σχέση, είτε υποτακτικός, είτε μαζοχιστής, και τα δύο, είτε βανίλλα, παίρνει κάτι απ' αυτήν. Υπάρχει, παρ' ολ' αυτά, ποιοτική διαφορά στο "παίρνω", ποιοτική διαφορά που κάνει το κίνητρο και ο τρόπος. Το γιατί και το πώς. Είμαι σε μια σχέση για την προσωπική μου ικανοποίηση και μόνο, αδιάφορα με τον άλλον, με το ποιός είναι και με τι προσφέρω, άμεσα ή έμμεσα; Μήπως, για παράδειγμα, είμαι, σαδιστής ων, με ένα μαζοχιστή σε ισότιμη βάση ("Καυλώνεις να πονάς, καυλώνω να σε πονάω, άρα όλα μια χαρά") ανταλλαγής επιθυμιών, ως σκέτα αντικείμενα χρήσης ο ένας για τον άλλον; Ανάλογα παραδείγματα υπάρχουν εν αφθονία και στους βανίλλα.

Είναι όντως πολύ βολικό αυτό το μοντέλο, απαλλάσσει από οποιαδήποτε ευθύνη αμφότερους. "Καύλα μέσω πόνου, εξευτελισμού, κυριαρχίας κλπ. δεν επιθυμούσες; Δεν την εισέπραξες; Είμαστε πάτσι." Θα προτιμήσω την άποψη ενός βανίλλα συγγραφέα, του Antoine de Saint Exupéry, που έγραφε, μεταφορικά, στο Μικρό Πρίγκηπα: "Είσαι πάντα υπεύθυνος για όποιον έχεις εξημερώσει. Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλό σου." Δεν θυμάμαι αν έχει αναλυθεί η έννοια της ευθύνης εδώ, αλλά ασφαλώς είναι λεπτό και πολύπλοκο ζήτημα και μάλιστα σε μια κοινωνία που ευαγγελίζεται τη δήθεν... "ισοτιμία".

Υπάρχουν πολλών ειδών κίνητρα και κριτήρια για την επιλογή "γαμιά", "μουνιού", κυρίαρχου, υποτακτικού και συντρόφου. Η φυσική κατάσταση και η αισθητική αντίληψη είναι μερικά μόνον. Σου διαφεύγει, για παράδειγμα, οτι πολλοί έχουν κρiτήριο τα χρήματα; Χρόνια ακούω πως το μέγεθος και η μάρκα αυτοκινήτου, καθώς και το μέγεθος του λογαριασμού καταθέσεων, αριθμού ακινήτων κλπ. ρίχνει γκόμενες. Και γκόμενους, επίσης.

Τα περί ελίτ που αναφέρεις με αφήνουν απολύτως αδιάφορη. Το τι ορίζεται ως ελίτ είναι κοινωνικά καθορισμένο, και ως αυθεντική αντιδραστική, αδιαφορώ πλήρως για τα μαζικά πρότυπα. Πόσο μάλλον για τα περί κοινωνικής ανέλιξης κλπ.

Η όσμωση, όπως την εννοώ, αναφέρεται αποκλειστικά στο επίπεδο της συντροφικότητας. Ακόμα και σε μια φιλική σχέση, ακόμα και σ' ένα εργασιακό περιβάλλον, η συναναστροφή και η τυπική, ακόμα επικοινωνία, επιδρά θετικά ή αρνητικά στον χαρακτήρα -- γίνεσαι αυτό που ζεις. Πόσο μάλλον σε μια σχέση ερωτική, που αφορά, δυνάμει, βαθύτερα επίπεδα του εαυτού. Εκπεφρασμένο από τη λαϊκή σοφία: "Με στραβό αν κοιμηθείς το πρωί θ΄αλλοιθωρήσεις." Υπάρχει φυσικά και το άλλο: "Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι." Πιθανότατα είμαστε με αυτούς που μας αξίζουν. Κι αν όχι, οι επιλογες μας μας διαμορφώνουν. Δια της ...οσμώσεως, βεβαίως, βεβαίως.

Last edited: 4 Ιανουαρίου 2008
  4. manosslave

manosslave Regular Member

Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

Εσυ εχειs κανει πολλα λαθη; Μπορει καπιωs να παραδεχεται τα λαθη του μεσα του, και οχι προs τα εξω σιμφωνειs σε αυτο; Οι σχεσειs ειναι ανταγωνιστικεs και αν ο αλλοs ειναι εγοιστηs εγω δεν θα παραδεχτω τιποτα μπροστα του .Σημασια εχει να τα διορθωνειs περισσοτερο. Εσυ εχειs κανει μεγαλα λαθη;

5. female

female Contributor

Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

Υποθέτω πως αναφέρεσαι σε μένα.

Ασφαλώς και έχω κάνει λάθη και κάνω ακόμα. Μικρά και μεγάλα. Δεν μαθαίνω εύκολα απ' αυτά, ούτε βελτιώνομαι πάντα εύκολα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου πως το σημαντικό είναι, κατ' αρχήν, η παραδοχή. Στην περίπτωση που χρειάζεται, πιστεύω πως και το να ζητήσεις ουσιαστικά συγγνώμη, άμεσα ή έμμεσα, απαιτεί ψυχικό μεγαλείο.

6. manosslave

manosslave Regular Member

Σαφωs πιωs αλλοs το κανει ομωs ;θα το παραδεχομουν μονο σε οποιον δεν θα κοιταγε να το εκμεταλευτει, δεν ξερο τετοιουs μονο ισωs στο δεσμο μου αν και ειναι εγωιστρια ακομα και μετα απο οχτω χρονια σχεση. ΚαταλαβαινειΣ λοιπον. και βασικα λατρεβο την τελοιοτητα και μησω τα λαθη που κανω.

7. zou

zou

Δεν εχουμε την ιδια αποψη, και αυτο γιατι εχω γινει πολλες φορες μαθητρια στον Δασκαλο-Κυριαρχο μου, και οχι για role play αλλα για να κατσει να μου εξηγησει διαφορα πραγματα τα οποια θα μου ανοιξουν το μυαλο!! Προχτες με τον Κυριο μου καθομασταν και βλεπαμε την Τροια, και οχι για να θαυμασω τους μυες τοτ Μπραντ Πιττ αλλα για να μαθω, με καποιο τροπο, καποια απο την ιστορια Μ/μας. Επισης σταματησε την ταινια γυρω στις 15 φορες για να μου εξηγησει πραγματα... (Αχ να σαι καλα, που χρησιμοποπιησες κεφαλαιο... Θα κλαψω...)

Παρα την απειρια μου ειναι μερικα πραγματα που τα γνωριζω και τα κανω...

Αυτο μαλλον η νοημοσυνη μου δεν με βοηθα να καταλαβω τι εννοεις...

καλη μου, η ζωη Μ/μας, ειναιο σωμα πνευμα και μυαλο... Αν ο Κυριαρχος μπορει να επεμβει και στα 3, τοτε επεμβαινει σε ολη σου τη ζωη...!!!!

Δεν ειναι μονο αυτος ο τροπος...

Το ζητουμενο το δικο μου οταν γνωρισω καποιον "υποψηφιο" Κυριαρχο ειναι αν μου δειχνει σημαδια οτι μπορω να νιωθω ασφαλης μαζι του, οτι μπορω να τον εμπιστευτω, οτι ταιριαζουν τα "χνωτα"μας, χοντρικα... γιατι ειναι ΣΧΕΣΗ bdsm και με αυτον τον ανθρωπο, εκτος κρεβατιου, εκτος "συνεδριας" θα ειναι σχεση μεταξυ 2 ανθρωπων!!! Θα τον αγαπω, θα βγαινουμε εξω στον κοσμο, θα τον παιρνω τηλ μεσα στη νυχτα και θα του λεω ποσο πολυ θελω να τον αγγαλιασω και να τον φιλησω... Ναι, ειμαι η υποτακτικη του και μπορω να τα κανω ολα αυτα που ειπες, αλλα οταν μου δειξει ο Αλλος οτι αξιζει να τα κανω, αξιζει να γονατισω μπροστα του και να ειμαι υπερηφανη...

Δεν ζητησα ιπποτη, γιατι δεν ειμαι η Βασουλα! Δεν ειμαι "σκλαβα" επειδη ζητω να με διαπαιδαγωγισουν... αλοιμονο αν ζητουσα μονο αυτα θα πηγαινα ξανα σχολειο, η θα εκανα αλλα πραγματα... Αν σου εδωσα να καταλαβεις αυτα, τοτε δικο μου λαθος.

Ω, ναι, νιωθω πιο ολοκληρωμενη σαν γυναικα.... Αλλα μεχρι εκει...

μια φορα που θα συμφωνησουμε.

αν μιλας σε εμενα προσωπικα, τοτε ευχαριστως να σου απαντησω στις ερωτησεις σου.

Οπως πολυ σωστα ειπωθηκε παραδιδεις τον ελεγχο σε μια τετοια σχεση, ποιον ελεγχο θελεις να παραδωσεις αν δεν τον εχεις;

Εχω τον ελεγχο της ζωης μου...

Αν περιμενεις απο καποιον να σε καλλιεργησει;

(οφου παλι τα ιδια)

Η να σε ταισει, η να σε βγαλει βολτα με το αυτοκινητο του;

μπορω να τραφω και μονη μου και αυτοκινητο δικο μου εχω. Δεν εχω ζητησει ποτε οικονομικη βοηθεια απο κανεναν, ποσο μαλλον απο τον Κυριαρχο μου.

Τον εμπειρο που θα σου μαθει τα μυστικα της ζωης;

Ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει ανθρωπους να μου λενε: "τερεζα μην το κανεις αυτο γιατι θα γινει αυτο...?" Δεν ζηταω να με μαθουν τα μυστικα της ζωης, γι αυτο αλλωστε τα λενε και μυστικα, το iq μοθ νομιζω με βοηθα να καταλαβω καποια πραγματα, αργα η γρηγορα...

Και να παμε και σε ενα αλλο θεμα του "Γαμου" που πολυ μου θυμιζει αυτη την συζητηση. Αν περιμενεις πως επειδη σου ειπε πως ευχαριστως να σε εκπαιδευσει θα σε παντρευτει κιολας;

Ειμαι 21 χρονων... ΔΕΝ ζηταω γαμο!!!!!!!

Η αν ζητας αποκλειστηκοτητα απο καποιον που δεν μπορει και δεν θελει να σου την δωσει;

Απλα δεν παω μαζι του!

Πως μπορεις να αυτοπροσδιοριζεσαι σαν σκλαβα ζητωντας αποκλειστικοτητα;

Ο Κυριαρχος που θα θελησει να ειναι μαζι μου θα πρεπει να με κανει να μην τη ζηταω... Δεν δηλωνω ολοκληρωμενη σκλαβα...

8. SMiss_angel2307

SMiss_angel2307 Regular Member

για να απαντησω στο αρχικο θεμα... βασικα σε μια οποιαδηποτε σχεση μια πιο "μικρη" στατιστικα πεφτει πιο ευκολα σε ενα πιο ωριμο αντρα... αλλα αυτο δεν ειναι de facto!... γιατι στην ουσια ειναι θεμα ανθρωπου.
    απλα στα πλαισια μιας βδσμ σχεσης μια υποτακτικη αρκετα μικρη θα ειναι σαν πυλος στα χερια ενος γλυπτη (ενος Κυριαρχου στην προκειμενη) απο κει κ περα ειναι στο χερι κ των δυο αν αυτο που θα Δημιουργησει θα μεινει σε Κεινον η θα πάει αλλού...

9. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

Αν εννοεις την ερωτικη της διαπαιδαγωγηση (διαμορφωση) το δεχομαι, αν ομως διαπαιδαγωγηση εννοεις τον να την κανω καλον ανθρωπο οχι δεν το δεχομαι, αληθεια γιατι να επιλεξω εναν κακο ανθρωπο για υποτακτικη μου.....για να την κανω μετα καλον ανθρωπο....? αν εχω πραξει κατι τετοιο παει να πει οτι εχω κανει λαθος επιλογη και αν κανει λαθος επιλογες ενας Κυριαρχος τοτε δεν χρειαζετε διαπαιδαγωγηση η υπο αλλα ο Κυριαρχος .......

Και θελω να κλεισω με τεσσερα πραγματα ακομη.

1ον Αν καποιος θελει να υποταχθει για να ελευθερωθει απο τις διαφορες ευθυνες της ζωης του, τοτε δεν ψαχνει για Κυριαρχο αλλα ψαχνει για καποιον που θα του στηριξει την αδυναμια του να ανταπεξελθει στην ζωην του, (κατι τετοιο μου θυμιζει κατι παλαιες εποχες που η γυναικα ηταν σκλαβα στον Αντρα εξ αναγκης, και οχι για την καυλα της και γιατι της αρεσε η υποταγη), σημερα εν ετη 2008 η γυναικα εχει την δικια της δουλεια, τα λεφτα της, την μορφωση της, το υψηλο κοινωνικο της επιπεδο, και τελος την δικη της προσωπικοτητα, και ειναι σκλαβα ενος Κυριαρχου με την δικια της θεληση χωρις να χανει καθολου την προσωπικοτητα της, εγω προσωπικα μια τετοια γυναικα θα επελεγα για υποτακτικια μου, (sory την εχω επιλεξει ειδη εδω και δυο χρονια... ) και οχι μια καχεκτικη κακομοιρη γυναικα που θα ερθει διπλα μου για να της λυσω τα προβληματα επιβιωσης της που εχει, και να την μαθω τροπους για να γινει καλος και κοινωνικος ανθρωπος προ τα εξω.

2ον Υποταγη κατ' εμε παντα (σεβαστες και οι αλλες αποψεις) σημαινει υποτασσωμε στην θεληση του αλλου δεν σημμαινει βρισκω καποιον Κυριαρχο ( βλεπε μαγο...) που θα εξαφανισει την μιζερη πραγματικοτητα της υποτακτικης.

3ον Αληθεια γιατι ολοι οι Κυριαρχοι/ες ειναι διαπαιδαγωγημενοι...., ενω οι υποτακτικες/οι ειναι αδιαπαιδαγωγητοι... μπορει να μου λυση αυτην την απορια καποιος/ια...? Μηπως λεω εγω, μηπως ετσι Μας βολευει Εμας τους Κυριαρχους/ες.... επ.. τι παθατε Κυριοι Κυριες μου...., ειπαμε οτι οι πραγματικοι Κυριαρχοι/ες δεν κρυβουν ποτε την αληθεια... ετσι δεν ειπαμε..?  Αλλωστε πως θα κανουμε καλους Ανθρωπους τις/ους υποτακτικους Μας αν εμεις ειμαστε ψευτες και δεν λεμε την αληθεια σε αυτους...? π.χ να πουμε, σκλαβα μου θελω να εισαι υποταγμενη σε εμενα και να κανεις οτι σου λεω γιατι ετσι καυλονω περισσοτερο παρα σε μια βανιλα σχεση που ολα ειναι ισοτιμα....φυσικα ετσι καυλονει και το υποτακτικο μελος γι' αυτο ειναι και μαζι σου αλλιως θα ηταν σε μια βανιλα σχεση,αλλα μην ακουτε τις δικες μου αποψεις, αλλωστε εγω το εχω δηλωσει οτι ειμαι Αναρχοκυριαρχοσαδιστης...και οχι Δασκαλοκυριαρχος οποτε αν ακουτε τις δικες μου αποψεις θα Σας χαλασω......μιλαω για μερικους οχι για Ολους.

Και κατι τελευταιο και *κλεινω*σαν Κυριαρχος..... 
    Μπορουν να μου πουν ολοι Α/αυτοι που διατυμπανιζουν για διαπαιδαγωγησεις και βελτιωσεις των υποτακτικων τους,αλλα θελω να μου πουν και οι υποτακτικοι/ες που παραμυθιαζονται με αυτα, αφου ειναι ετσι και αφου οι περισσοτεροι πρατουν ετσι γιατι οι σχεσεις τους δεν κρατουν πολυ αλλα ανακυκλωνονται μεταξυ τους ανα 24ωρο....λιγο ειπα ε...?Αντε ανα μηνα.....  Εγω τουλαχιστον εδω μεσα δεν ξερω παρα 2-3 ζευγαρια που η σχεση τους εχει αντεξει στον χρονο, μηπως λοιπον Ε/εμεις που ασχολουμασται με τις διαπαιδαγωγησεις εχουμε μεινει με την διαπαδαγωγηση στο χερι....? Ενω αυτα τα 2-3 ζευγαρια εχουν ασχοληθει εις βαθος με το κυριως πιατο που ειναι το ερωτικο κοματι του bdsm και οχι να εξηγουν 20 φορες στην υποτακτικια Τους τι εγινε στον πολεμο της Τροιας.....γι' αυτο ισως αντεχει και η σχεση τους στον χρονο ?    :smoking1:

Και για να μην παρεξηγηθω, καθε παρομοιωση με το ανωθεν παραδειγμα μου καμια σχεση δεν εχει με αλλα ζευγαρια.

Last edited: 4 Ιανουαρίου 2008
  10. sapfw

sapfw out of order Contributor

* αναρωτιέται τι θα γινόταν αν άρχιζε να μιλάει για μούφα "Αφέντες" που παραμυθιάζονται όταν νομίζουν πως έχουν "κυριεύσει" σε μία γυναίκα επειδή έσκυψε μπροστά τους να πάρει τον αναπτήρα που της έπεσε

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Και γω που ειμαι αναρχουποτακτικοφετιχιστης  ,μαζι σου ,MasterPerris!!!  

12. zou

zou

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

Χαιρομαι που ειδα αυτο το ποστ.. Ειλικρινα χαιρομαι παρα πολυ, που μερικα λογια μενουν στα αυτια καποιων ανθρωπων... Για αυτο Master Perris καλα θα κανετε καθε "παρομοιωση με τα ανωθεν παραδειγμα σας που καμια σχεση δεν εχει με αλλα ζευγαρια" να λετε απο που την εμπνευστηκατε...

Εγω λοιπον, σαν υποτακτικη Τερεζα (και ναι με το Τ κεφαλαιο) καυλωνα παρα πολυ οταν ο Κυριος μου, Σταματουσε καθε τρεις και λιγο να μου Εξηγει αποριες μου... Και για δικη σας πληροφορηση αφου σας τρωει ο .... πατος του παπουτσιου σας, Τον ΞΕΖΟΥΜΗΣΑ μετα!!!!!

αααα... και τα βαθη ειναι ειτε για βατραχανθρωπους ειτε για δυτες.. και εγω επειδη φοβαμαι τις μπουκαλες και τα βαθη, αφηνω τα 2-3 ζευγαρια να ασχολουνται με τα βαθια... Αλλωστε το βαθρο εχει μονο 3 θεσεις...