Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι νινι ακομα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 31 Δεκεμβρίου 2007.

  1. wanderer

    wanderer Regular Member

    Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Έχω την εντύπωση πως ένας κόκορας είναι ψεκάστε / σκουπίστε / τελειώσαμε ακριβώς επειδή ενδιαφέρεται μόνο για το κυρίως πιάτο MasterPerris.
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....


    Ενας Κυριαρχος που τα χει καλα με τον εαυτο του, ποτέ δε θελει διπλα του μια "μαριονετα" .. Θελει διπλα του εναν ολοκληρωμενο ανθρωπο που με την καθοδηγηση του τον μαθαινει ν αγαπα κι αυτα ακομα που μισει, γιατι τα αγαπαει Εκεινος.. Δεν φτιαχνει μονοσημαντους ανθρωπους γιατι ο ιδιος πρωτα και καλυτερα δεν ειναι μονοσημαντος.
    Ειναι περηφανος γι αυτην γιατι ειναι ο καθρεφτης του .
    Αυτο που αγαπαει ειναι να κατορθωσει μεσω της απολυτης παραδοσης και υποταγης της να την κανει να ελευθερωθει και να ενωθει μαζι του. Κι αυτο επιτυγχανεται με το τριπτυχο που πρωτα ο ιδιος πρεσβευει.. Ανοιγμα του νου της- διευρυνση των οριζοντων της, ανοιγμα της καρδιας της να νοιωσει αυτα που της ζηταει και ανοιγμα και παραδοση του κορμιου της στα χερια του. Ε-ρω-τας.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Ομορφια μου μονο που το νεαρο κοκορακι τρωει το κυριως πιατο τοσο γρηγορα που το κυριως πιατο δεν προλαβαινει να σταξει τα ζουμια της..... στο κρεβατι.. sory στο τραπεζι ηθελα να πω.....  αντιθετως με τον πιο παλιο και εμπειρο κοκορα.....που το κανει και γινετε βρομικο.....το κυριως πιατο εννοω.....που πηγε το μυαλο σου.....  

    Αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα και πιασαμε τα κοκορια ενω το θεμα νομιζω ειναι για τις κοτες.......
     

    Περαν της πλακας, εκει ακριβως ειναι η διαφορα οτι τα κοκορια ενδιαφεροντε για το κυριως πιατο, αλλα οχι ομως και οτι οι Κυριαρχοι ενδιαφεροντε για το πως θα κανουν την υπο τους καλο Ανθρωπο... και Αυτοι για το κυριως πιατο ενδιαφεροντε μονο που απλα τους αρεσει να το τρωνε με διαφορετικο τροπο....εκει ειναι η διαφορα με τα κοκορια.....

    Καλη χρονια ομορφια μου και προσοχη στο γρηγορο φαγωμα του κυριως πιατου, βλαπτει σοβαρα το στομαχι......
     
    Last edited: 2 Ιανουαρίου 2008
  4. wanderer

    wanderer Regular Member

    Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Άρα το θέμα έγκειται στο αν είναι έμπειρος ή νεαρός ο κόκορας. Κόκορας πάντως είναι...

    Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν ξεφύγαμε τελείως από το θέμα ....

    Σας ευχαριστώ MasterPerris
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

  6. zou

    zou

    Master Spiler... Το προτιμω απο την Εφη Θωδη... 
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @female: οχι, λέγεται ... "στου Κουτρούλη τον γάμο" <χ>
     
  8. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    <bows>
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Ανάλογα με τα κριτήρια αναζήτησης υποτακτικού η ηλικία μπορεί να αποτελέσει παράγοντα αποφασιστικής σημασίας. Για λόγους αισθητικής οι περισσότεροι σύντροφοί μου (μιλώ όχι μόνο για μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και μεμονωμένα sessions) υπήρξαν αρκετά μεγαλύτεροί μου (από 10 έως 25 έτη μεγαλύτεροι - μου άρεσαν και περισσότερο ηλικιωμένοι και τους προσέγγιζα ενίοτε, αλλά με απέρριπταν εκείνοι, ίσως φοβούμενοι τις υστερικές θεωρήσεις περί παιδεραστίας που επικρατούν όπως και εντός έτσι και εκτός forum), για το λόγο πως τα ανθρώπινα σώματα όσο γηραιότερα είναι, τόσο περισσότερο φαίνεται πως βρίθουν μαλακών σημείων, ρυτίδων, και άλλων σημαδιών φυσικής κόπωσης και χρόνου - χαρακτηριστικά που διακαώς αναζητούσα από την ηλικία των 14 ετών. Σε εκείνη την ηλικία τα σώματα 40χρονων ανδρών μου φαίνονταν εξαιρετικά γηραιά, καταπονημένα και παρηκμασμένα. Ορθότερα: μου φαίνονταν τόσο άβια, όσο χρειάζονταν ώστε να αναπτύσσω σαδιστική διάθεση. Εννοείται πως ανέκαθεν προτιμούσα να χτυπώ έναν ανήμπορο, καταπονημένο, ασθενή, ημι-ανάπηρο αν είναι δυνατόν, ηλικιωμένο από το να χτυπώ έναν ακμαίο άνδρα, μα ήταν η αναγκαιότητα της διείσδυσης εκείνη που πάντα πίεζε τη διαφορά της ηλικίας προς τα κάτω - και η αναγκαιότητα της βιωσιμότητας της σχέσης, αν κάνουμε λόγο για σχέση.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Νομίζω, και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει, πως κάνοντας λόγο για "κυρίως πιάτο" ο MasterPerris, δεν αναφέρεται σε σχέσεις που περιορίζονται σε συνεδρίες και χωλαίνουν σε βάθος επικοινωνίας, αλλά εκφράζει την αποδοκιμασία του απέναντι σε D/s σχέσεις που αναπτύσσονται όχι με κίνητρο την διακριτή διαχείριση ισχύος και πόνου, αλλά επειδή τα υποτακτικά μέρη βρίθουν συμπλεγμάτων αναφορικά κυρίως με την πατρότητα/μητρότητα ή την κηδεμονία εν γένει, οπότε αναζητούν όχι τόσο έναν ερωτικό σύντροφο, όσο πατέρα, καταπιστευματοδόχο, κηδεμόνα, αντιλήπτορα, παιδαγωγό.

    Προσωπικά συμφωνώ μαζί του, καθώς προτίθεμαι να εκπαιδεύσω έναν υποτακτικό αναφορικά με το πώς συγκεκριμένα μπορεί να με υπηρετεί, μα δεν προτίθεμαι να αναλάβω υπό την κηδεμονία μου κάποιον που στοχεύει στο να βρει εκείνον που θα τελέσει χρέη ψυχαναλυτή, γνωμοδότη και διδάχου επί παντός επιστητού. Στη ροή των διαδικασιών ενδεχομένως αναγκαιότητα για κάτι τέτοιο θα ανακύψει, μα δεν επιθυμώ να είναι αυτό το κίνητρο του ανθρώπου που επιλέγω για ερωτικό σύντροφο. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, έχει νόημα να παραδίδει κανείς τον έλεγχο του εαυτού του, εφόσον τον έχει. Αν δεν τον έχει, δεν είμαι βέβαιη αναφορικά με το αν είναι όντως υποτακτικός, ή αν είναι ένας ακόμη άνανδρος ψοφοδεης που κλυδωνύζεται και αδυνατεί να υπάρξει ανεξάρτητος, και η υποτακτικότητα γι αυτόν δεν είναι έκφραση ερωτικής ταυτότητας αλλά μέσο συναισθηματικής (και όχι μόνο) επιβίωσης.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    thumbs up...
    Το ίδιο πιστεύω πως δε θα έπρεπε να ισχύει και για τις γυναίκες υποτακτικές.
     
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Γιατί δεν θα έπρεπε; Προσωπικά μιλώντας για "υποτακτικούς" αναφέρομαι συνήθως τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, και παραλείπω για συντομία το θηλυκό γένος.