Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι νινι ακομα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 31 Δεκεμβρίου 2007.

  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Συμφωνώ με τα παραπάνω.

    Γράφοντας «δε θα έπρεπε», εννοώ φυσικά πως ούτε και οι γυναίκες θα έπρεπε να ονομάζονται υποτακτικές του bdsm, όταν μπαίνουν στο χώρο αναζητώντας έναν .....«πατερούλη» και μόνο.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Πέρα από συνταγές μαγειρικής, μία αναλογία η οποία χρησιμοποιήθηκε με ελαφρή διάθεση προφανώς, θα συμφωνήσω κι εγώ με τον MasterPerris ο οποίος συχνά πυκνά τώρα τελευταία πετυχαίνει το καρφί στο κεφαλάκι με το εύστοχο σφυρί του.

    Ίσως όμως η διαχείριση ισχύος και πόνου δεν αρκεί στην ολοκληρωτική διαχείριση του Άλλου. Μου ανήκει αυτό που το χειρίζομαι, που το ελέγχω. Σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στον τομέα της απόλαυσης, άρρηκτα συνεδεδεμένης με τον πόνο και τον έλεγχο. Κατά πόσο ευχαριστεί έναν Κυρίαρχο μία σχέση όπου ο υποτακτικός απλά υπηρετεί; Όπου ο υποτακτικός δεν παρέχει μία πλούσια και πολυποίκιλη αντανάκλαση του Κυρίαρχου, η οποία Του επιτρέπει να αντιληφθεί τον ίδιο τον εαυτό Του και την επιρροή που έχει ως σφυρί στο καρφί; Ο Κυρίαρχος ως άνθρωπος δεν εξελίσσεται; "The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed" (Carl Jung).

    Ή από την στιγμή που αναγνωρίσουν τα συμπλέγματα και τις αιτίες τους αρχίζουν να χρησιμοποιούν με τσαχπίνικη και γκαυλιάρικη διάθεση όλη την γκάμα των ερωτικών παιχνιδιών που μπορούν να προκύψουν: Πατέρας - κόρη, τιμωρός - άτακτη, δάσκαλος - μαθήτρια, Θεός - θρησκευόμενη κ.ο.κ. Δεν βρίσκω τίποτε κακό στο να είμαι μία μαθητριούλα με άσπρα σοσονάκια και να μου μαθαίνει ο δάσκαλος πόσα απίδια παίρνει ο σάκος με την βίτσα του ή με την επιβράβευση. Ή ακόμη και με δικά μου προσωπικά κίνητρα όπως η αφοσίωση, η εμπιστοσύνη κλπ. Αν μάθω και δυο πράγματα τόσο το καλύτερο. Και ο δάσκαλος θα ωφεληθεί από την εξάσκηση και θα ακονίσει λίγο τα skills του. Πρόκειται βέβαια περί ερωτικών παιχνιδιών ανάμεσα σε εραστές. Δεν γίνονται με στόχο την ψυχανάλυση ή την επιβίωση του υποτακτικού μέλους της σχέσης. Η σχέση BDSM είναι ερωτική σχέση, όχι μέσο επιβίωσης απελπισμένων μοναχικών ανθρώπων που κλαίνε την μοίρα τους. Η λατρεία προς το Κυρίαρχο μέλος της σχέσης θα πρέπει ιδανικά να προκύπτει αβίαστα, αυθόρμητα, από κάποια εσωτερική πηγή που δεν αποβλέπει σε κάποιο εξωτερικό αντίκρυσμα.

    Απόλυτα σωστή η άποψή σου, και θα έλεγα ότι ο έλεγχος του εαυτού δεν έχει σχέση με την ηλικία.

    Ερώτηση: Από την στιγμή που κάποιος αποκτήσει τον έλεγχο του εαυτού του, μπορεί να αφεθεί στην ροή των γεγονότων και να χάσει συνειδητά τον έλεγχο (χωρίς την βοήθεια ψυχοτρόπων ουσιών); Δεν είναι αδύνατον πλέον να γίνει αυτό; Και άρα δεν είναι απολύτως υπεύθυνος των πράξεών του όταν αντιβαίνουν στις επιθυμίες του Κυρίαρχου;

    Όσον αφορά το αρχικό ερώτημα του νήματος, σε μία ερωτική σχέση όλα παίζουν ρόλο. Οι σύντροφοι επιλέγουν ο ένας τον άλλον βάσει προσωπικότητας, αρμονίας των δύο, εμφάνισης, ηλικίας, ίσως ακόμη και μυρωδιάς. Γιατί όχι; Από κει και πέρα χτίζουν την σχέση τους. Βάσει πράξεων και συμπεριφοράς.
     
  3. BLight

    BLight New Member

    Νομίζω ότι η ηλικία λειτουργεί διαφορετικά σε κάθε περίπτωση, προσωπικά βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα τη δυναμική του συνδυασμού μεγαλύτερη υποτακτική/νεότερος κυρίαρχος, αλλά ξέρω ότι κάποιες υποτακτικές λειτουργούν πολύ καλύτερα με έναν μεγαλύτερο κυρίαρχο. Είναι καθαρά θέμα του κάθε ζευγαριού.
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    [



    Οι υπογραμισεις δικες μου.
    @Syrah οχι δεν κανεις καθολου λαθος, αυτο ακριβως εννοουσα οταν αναφερομουνα για το κυριως πιατο,ειμαι με μια υποτακτικια μαζι γιατι "θ ε λ ω" την υποταγη της και τον μαζοχισμο της, (βλεπε κυριως πιατο), και οχι για να γινω ο πατερας της, δασκαλος της,κηδεμονας της,ψυχολογος χαρακτηρων,κ.λ.π. και να την κανω καλον Ανθρωπο, για να γινει καλος Ανθρωπος πιστευω οτι εχουν φροντισει αλλοι,για τον ιδιον λογο "θ ε λ ω"να πιστευω οτι ειναι κοντα μου και αυτη, δηλαδη οτι θελει να νιωσει την Κυριαρχια μου και τον Σαδισμο μου.






    Και φυσικα δεν αποκλειω κατι τετοιο οταν η σχεση προχορησει,ισως καποια κοματια του χαρακτηρα της που δεν μου αρεσουν θα προσπαθησω να τα βελτιωσω, αλλα δεν επιθυμω να φτιαξω μια S/M η Ds σχεση με αυτο το κινητρο απο μερους της υπο.





    Ακριβως ετσι.
     
    Last edited: 2 Ιανουαρίου 2008
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

     
  6. wanderer

    wanderer Regular Member

    Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Το σχόλιό μου ως προς την τοποθέτηση του MasterPerris αφορά το «Εμείς οι Κυρίαρχοι». Η γενίκευση των προσωπικών Του κριτηρίων και λόγων που Τον κάνουν να μην ασχολείται με την υποτακτική Του πέρα από το κρεβάτι, και παρουσίασή τους ως προσωπικότητα κάθε Κυρίαρχου. Αυτή την γενίκευση αφορά και η ένστασή μου, και όχι την προσωπικότητά Του MasterPerris και Όποιου Κυρίαρχου λειτουργεί κατ΄ αυτόν τον τρόπο.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Ομορφια μου εξηγησα στα ανοθεν ποστ μου τι εννοουσα για το κυριως πιατο,και φυσικα ασχολουμε με την υποτακτικη μου και περα απο το κρεβατι, και μαλιστα μου αρεσει να το κανω γιατι δεν θελω να εχω διπλα μου ενα ερωτικο σκευος ηδονης ,(ασχετως αν το κανουμε και αυτο στο κρεβατι), αλλα θελω να εχω ενα θηλυκο που θα μπορουμε να ανταλαξουμε αποψεις μεταξυ μας για ολα τα θεματα, απλα εξηγησα οτι οι σχεσεις αυτες ειναι κυριως ερωτικες και δεν εχουν ως βασικη προυποθεση να κανει ο Κυριαρχος την υπο του καλον Ανθρωπο η να της αλαξει τον χαρακτηρα της, παιζει ομως και αυτο σε πολλες σχεσεις σαν δευτερευον θεμα ομως.

    Οτι αλλη απορεια εχεις για το θεμα ευχαριστως να σου την λυσω.
     
    Last edited: 3 Ιανουαρίου 2008
  8. wanderer

    wanderer Regular Member

    Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    MasterPerris, κι εγώ αναφέρθηκα στο σχόλιό μου και στην ένστασή μου εξηγώντας τα, τα οποία προϋπήρχαν των εξηγήσεων που δώσατε Εσείς...

    Αν έχω κάποια απορία εφόσον Σας αφορά προσωπικά, θα Σας ενοχλήσω με pm.

    Σας ευχαριστώ.
     
  9. Θα συμφωνήσω με τον Master_Perris εδώ (και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό).

    Η βασική μας κατεύθυνση είναι ο ερωτικός Σαδομαζοχισμός (αλλού εντονότερος, αλλού λιγότερος) διαμέσω 3 "βασικών" τύπων Κυριαρχίας / υποταγής (Top/bottom, Dom/sub, Μaster/slave).

    Οποιαδήποτε σχέση με τον Γιόντα, τoν Bruce Lee και τον Γκάντι είναι απλά συμπτωματική.

    (θα πρότεινα στις υποτακτικές που κάπως έτσι φαντάζονται τα του bdsm, δηλαδή λειβάδια με σεβάσμιους Γέροντες που πετάνε σοφιστίες, διαμέσω τεχνικών αυτοσυγκέντρωσης και τελετουργιών που εγγίζουν το ΖΕΝ και το φενγκ σούι να πάνε αλλού - στην σχολή του Κρις Σφέτα ίσως - ή να κάνουνε ένα κρυο ντούς μιας και εδώ πραγματευόμασται διαχειρισμό στα λειβάδια του ερωτικού πόνου - πολλές φορές ανυπόφορου για την μέση καλομαθημένη ελληνίδα).
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    Φιλτατε MasterJp, και το οτι γραφουμε και διαβαζουμε σε αυτο το φορουμ,δεν ειναι και αυτος ενας εμεσος τροπος καμακιου.....?
     
    Last edited: 3 Ιανουαρίου 2008
  11. sapfw

    sapfw λιβελούλα Contributor

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....


    παρακαλώ, λίγο προσοχή με τον πρώτο πληθυντικό

    ερώτηση: αφού η βασική κατεύθυνση είναι ο ερωτικός σαδομαζοχισμός, τότε γιατί υπάρχουν 3 τύποι Κυριαρχίας/υποταγής; τι είναι αυτό που τους διαφοροποιεί;
     
  12. Κατεμέ και πάντα χοντρικά (γιατί δεν μπορείς να ορίσεις κάτι στη ζωή με 3 τύπους παρά μόνο χοντρικά) αυτά που αλλάζει είναι η ένταση όσο και το ποσοστό παράδοσης και ανταλλαγής δύναμης (ενέργειας). Η δυναμική μεταξύ των 2 μερών σε κάθε μια σχέση είναι μοναδική βέβαια, χώρια που οι 2 τελευταίοι τύποι αναφέρονται σε σχέσεις όχι σε session (σε αντίθεση με τον 1ο).
    Πάντα όμως μέσα στα λειβάδια του ερωτικού σαδομαζοχισμού (ε μα που αλλού? από εκεί ξεκινάνε όλα).