Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι νινι ακομα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος zou, στις 31 Δεκεμβρίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    Μπορει να μην αποσκοπουν και οι τρεις τυποι στον ερωτικο σαδομαμαζοχισμο με την ιδια ενταση που εχει μια S/M σχεση αλλα και οι τρεις τυποι απευθυνονται κυριως στον ερωτικο τομεα και οχι στην διαπαιδαγογηση και στην διαμορφωση του χαρακτηρα της υπο, φυσικα παιζει και αυτο αλλα κυριως στις μακροχρονιες σχεσεις.

    Δεν επιλεγει μια υπο και αποδεχετε την επιλογη της ο Κυριαρχος για να ξεκινησουν μαζι μαθηματα για το πως θα γινει καλος Ανθρωπος η υπο και για να της διαμορφωση τον χαρακτηρα της και την προσωπικοτητα της...αλλα η επιλογη και η αποδοχη γινετε για ερωτικους λογους ειδικα στο ξεκινημα μιας σχεσης.

    Και για να το πω πιο πεζα, η υπο δεν αναζητα τον Κυριαρχο γιατι κατα 99% μονο μαζι του *φτανει* πιο απλα (χυνει) ?
    Και αυτο δεν μπορει να γινει με εναν βανιλα, αρα ο βασικος σκοπος δεν ειναι ο ερωτικος τομεας σε μια τετοια σχεση ?

    Την καλημερα μου sapfw.
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δηλαδη οποιαδηποτε εκπαιδευση πρεπει να περιλαμβανει σεξ?
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....




    Λυπάμαι, κάτι χάνω στις εξηγήσεις σας

    Αν μιλάμε για ερωτικό σαδομαζοχισμό τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης Κυρίαρχων και υποτακτικών;
    Δε θα ήταν πιο απλό να υπήρχαν σαδιστές και μαζοχιστές μόνο;

    Seirios_79, τι σημαίνει "αυτά που αλλάζει είναι η ένταση όσο και το ποσοστό παράδοσης και ανταλλαγής δύναμης (ενέργειας)"; Δηλαδή, Top/bottom: light spanking/bondage, D/s: medium spanking/bondage, M/s: hard spanking/bondage;

    Perri, αν και οι τρεις τύποι απευθύνονται στον ερωτικό τομέα, τότε πως εξηγείς την ύπαρξη non sex D/s-M/s σχέσεων; Και από πότε γνωρίζεις τα κριτήρια με τα οποία αποδέχεται μια υποτακτική Έναν Κυρίαρχο; Και όχι, όλες οι υποτακτικές δεν αναζητούν Κυρίαρχο γιατί κατά 99% μόνο μαζί του χύνουν.
     
  4. zinnia

    zinnia Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Εισαι νινι ακομα....

    Κι αυτες που δεν εχουν ως πρωτη τους προτεραιοτητα αυτο που φανταζομαστε ολοι μας πως κανουν και χυνουν οταν 2 ανθρωποι ειναι μαζι, κι αυτες ακομα αυτο αναζητουν. Χυνουν απλα μ αλλο τροπο.. Χυνουν πνευματικα.. Οπως βολευεται κανεις...  
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Νομίζω πως είναι πολύ εύστοχη η διάκριση που κάνεις ανάμεσα σε επιτακτικές συναισθηματικές ανάγκες προσομοίωσης του ερωτικού συντρόφου σε πατέρα/κηδεμόνα/δάσκαλο (ή μήπως συμβαίνει το αντίθετο και στην πραγματικότητα βαπτίζει κανείς «ερωτικό σύντροφο» εκείνον που επιλέγει για κηδεμόνα , και σε επιθυμίες για role play με κίνητρο αμιγώς τη σεξουαλική ευχαρίστηση.

    DRD, είναι αδύνατον να υπάρξεις ευχαριστημένη συνοδηγός, όταν η ίδια γνωρίζεις να οδηγείς; Δεν είναι ωραίο να κοιτάς από το παράθυρό σου το δρόμο να φεύγει; Ιδίως όταν γνωρίζεις πως οποιαδήποτε στιγμή εκείνος σου πει να κατέβεις ή εσύ κρίνεις πως οδηγεί επικίνδυνα, αξιοπρεπώς δύνασαι να ανοίξεις την πόρτα και να αποβιβαστείς άνευ δεύτερολογίας - διότι και εσύ έχεις δίπλωμα, και αυτοκίνητο, και χρήματα για καύσιμα; Και για εκείνον δεν είναι προτιμότερο να γνωρίζει πως είσαι δίπλα του επειδή απολαμβάνεις την παρέα του και πως δεν τον επέλεξες με κριτήριο το γεγονός πως έχει στην κατοχή του ένα μεταφορικό μέσο;

    Αν συνέβαινε το αντίθετο τι διαπραγματευτικό πλεονέκτημα θα είχες σαν συνοδηγός αν εκείνος ήξερε πως μόνη σου δεν μπορείς να οδηγήσεις τον εαυτό σου πουθενά;

    Και όταν δεν αντιβαίνουν στις επιθυμίες του κυρίαρχου, απολύτως υπεύθυνος των πράξεών του δεν είναι;

    Συγγνώμη, νόμιζα πως εννοούσες ακριβώς το αντίθετο.

    Ακριβώς. Η «παιδεία» και το «παιδί» δεν είναι τυχαίως ομόρριζα. Και σωστός άνθρωπος δεν γίνεται κανείς με τη συνεπικουρία ενός ερωτικού συντρόφου στα 30 έτη του, αλλά από την παιδική ηλικία, όταν δικαιούται από εκείνους που τον έφεραν εν ζωή να διδαχτεί τα θεμελιώδη προκειμένου –τουλάχιστον- να μπορεί να επιβιώσει αργότερα αυθύπαρκτος κοινωνικά/οικονομικά/συναισθηματικά.
     
  6. manosslave

    manosslave Regular Member

    Μιλαs για σχεση οτι δεν ειναι σχεση ισωs το bdsm αρα ιποτιμαs τον ιποτακτικο αρα καλιπτεσαι απο νορμαλ σχεση γιατι ομωs μπηκεs στο bdsm τι νιωθειs οταν ενεργειs ωs αφεντρα ..
     
  7. zou

    zou

    Re: Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....



    Aληθεια δεν μπορω να πιστεψω αυτα που ακουνε τα "ωραια ροζ αυτια μου". Δηλαδη Master Perris δεν σε ενδιαφερει καθολου να εκπαιδευσεις και να καλλιεργησεις τον/τους ανθρωπους που εχεις επιλεξει να ειναι διπλα σου! Τι αλλο θα ακουσω πια εδω μεσα???? Περα απο το κρεβατι δηλαδη δεν γινεται καμια κουβεντα, ανταλλαγη αποψεων, συζητησεις (εκτος bdsm περιεχομενου).

    Ευτυχως ειμαι αρκετα τυχερη σε καποιες επιλογες που εκανα......
     
  8. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    λοιπον να μην το βασανιζουμε αλλο!tereza τελικο,εισαι νινι ακομα 
     
  9. zou

    zou

    Νομιζετε για μενα το εγραψα το νημα? Ξερω παρα πολυ καλα οτι ειμαι μικρη, αν και δεν θα με χαρακτηριζα νινι...
     
  10. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Οντως τα φαινομενα απατουν  
     
  11. zou

    zou

    Ε, για να το Λετε Εσεις, κατι θα Ξερετε...  
     
  12. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Εισαι νινι ακομα....

    Σε σχεση με τα περι «καλου ανθρωπου» που διαβασα παραπανω:

    Καλος ειναι αυτος που μπορει να ειναι κακος και επιλεγει να μην ειναι.
    Το καλο και το κακο ειναι αποφασεις που μονο σε κατασταση ελευθεριας μπορουν να παρθουν.
    και
    ο δρομος για την προσωπικη ελευθερια περναει μεσα απο την υποταγη (και οχι απαραιτητα ή οχι μονο αυτη που συνανταται στις ερωτικες σχεσεις Κυριαρχιας/υποταγης – πριν βιαστειτε να το απορριψετε σκεφτειτε αν η γνωση ειναι παντα μια επιθετικη διαδικασια – και ισως καπου εδω απαντω και στο ερωτημα σου Demoness)