Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι brat όταν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 22 Μαρτίου 2016.

1. ...όταν του λες με ποιο εργαλείο θες εσύ να σε τιμωρήσει
    ...όταν σε προστάζει να πεσεις στο πάτωμα και να του φιλήσεις τα παπούτσια,κι εσύ πεφτεις στο πάτωμα και του τα φτυνεις προκλητικά..
    ....όταν βλέπει μπάλα κι εσύ λίγο δίπλα του ανοίγεις στο λάπτοπ την αγαπημένη σου τσόντα και αυνανίζεσαι εντόνως μέχρι να του αποσπάσεις την προσοχή και να έρθει σε σένα.
    ...όταν σου λέει πως θα σιδερωσεις όλα τα ρούχα του ενώ αυτός είναι έξω βόλτα με φίλους κι εσύ το κανεις φροντίζοντας να κανεις ''τσακιση' στο αγαπημένο του Τζιν παντελόνι..
    ...όταν οι safe word που διαλέγεις μοιάζουν με τις παρακάτω: ροζ, μονόκερος, συννεφάκι, καρδουλα, princess
    ....όταν σου λέει ότι στην έξοδο σας θέλει να φοράς το πιο σεξυ στρινγκ σου κι εσύ το φοράς πάνω από το κανονικό που βαμβακερό άνετο βρακακι!!!!
    .....είσαι brat όταν αποφασίζεις να πλύνεις τα μπαλκόνια ενώ κάνει μπάνιο για να τον τιμωρήσεις που σου μίλησε απότομα το πρωί
    .....όταν σου λέει θέλει να κανεις διατροφή κι εσύ παραγγέλνεις μπροστά του πίτσα σπέσιαλ με έξτρα μανιτάρια..!

Είμαι brat!

2. espimain

espimain Contributor

Εσύ είσαι brat, αυτός τι είναι;
    Λεβέντης και λεβέντης .
    Λεβεντολεβέντης.        

3. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Εισαι brat οταν λες

Ειμαι brat κι αν σ αρεσει.
    Ειμαι brat και σου αρεσει.

4. Brigitte

Brigitte Contributor

Εισαι brat και το κεφι σου θα κανεις..   

5. Soraya

Soraya Guest

υπάρχουν κάποιοι-ες Κ που αρέσκονται στα bratακια...
    υπάρχουν και άλλοι-ες που φτύνουν τον κόρφο τους....
    εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία.
    λατρεύω τα bratακια γιατί μου αρέσει η ξινισμένη τους μουριτσα όταν γίνεται ακόμα πιο ξινή...

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Στην παραμικρή νύξη bratιάς, μαθαίνω στο "συμπαθές" και τρελά ανιαρό brat ( αφού σφύζει ο τόπος από δαύτα, "δηλωμένα" ή όχι ) την ακόλουθη εξίσωση:
    Πλησίασμα της πόρτας με τα ποδαράκια του...άνοιγμα πόρτας με τα χεράκια του...έξοδος...
    Δεν "βγαίνει" με το καλό ( ή πριν το κάνει, πάει να μου πουλήσει μαγκιά/bratιά/τσαχουπινιά ) ?
    Τράβηγμα του τριχωτού της κεφαλής του...Πλησίασμα πόρτας σέρνοντας το...Άνοιγμα πόρτας με τα χέρια μου...κλωτσιά στα οπίσθια του...έξοδος...

* Η πόρτα καθώς και τα λοιπά "παρελκόμενα", μπορούν να είναι τόσο μεταφορικά όσο κυριολεκτικά.  

Όποιος/α έχει καιρό για πέταμα ή γουστάρει μωρουδίστικες/ηλίθιες συμπεριφορές ( πριν παρεξηγηθεί κανά brat ή ελληνιστί κι ευφημιστικά "κακομαθημένο", για μένα μωρουδίστικες/ηλίθιες συμπεριφορές ) καλή του/της όρεξη.
    Τα brats μου είναι συμπαθέστατα, αρκεί να μένουν μακριά μου σ' απόσταση χιλιομέτρων.  

Last edited: 22 Μαρτίου 2016
  7. Ποτέ δεν πάμε εκεί που είμαστε ανεπιθύμητοι!! Νόμος! όχι μόνο για brat! Για όλους!!

8. Πάντα το κάνω! Ακόμα και άν δεν το κάνω είναι γιατί εγώ δεν θέλω!!!

9. Soraya

Soraya Guest

προσωπικά έχω επαναφέρει πολλά brat εις την τάξη...
    για εμένα ειναι πρόκληση.
    κουράζομαι και βαριέμαι τα έτοιμα...
    θέλω ο στόχος μου να υποταχθεί με δυσκολία.
    τότε έχει νοστιμιά για εμένα...
    ο μόνος λόγος που θα φάει"πόρτα" όπως αναφέρεις ειναι όταν αντιληφθώ πως το brat απλά δεν θέλει να υποταχθεί αλλα να παίξει με τα νεύρα μου η την αντοχή μου...

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Θα σου πω, τι σημαίνει για μένα brat. Brat = ανώριμο ( ανεξαρτήτως φύλου ) και δεν βλέπω καμία δυσκολία, στο να βάλω στη θέση του έν' ανώριμο άτομο. Απλά δεν βρίσκω καμία πρόκληση σ' αυτό.
    Βέβαια την bratοσύνη ο καθένας/καθεμία την αντιλαμβάνεται με τον τρόπο του/της καθώς και τις προκλήσεις. Για μένα γυναίκα/πρόκληση, θα σήμαινε γυναίκα/τρόπαιο. Και τα δίποδα τρόπαια/προκλήσεις δεν μ' ενδιέφεραν ποτέ μου.
    Τ' αφήνω στους άλλους. Ήθελα και συνεχίζω να θέλω, εκείνη που θα μου παραδώσει/παραδίδει ένα κάποιον έλεγχο επάνω της, να είναι ώριμη και να έχει αρκετά "καρύδια", ώστε να μπορεί να μου "κρατάει κεφάλι".
    Μόνο τότε αξίζει για μένα τον κόπο, ν' ασχοληθώ μαζί της.
    Όχι να είναι ένα υστερικό/κακομαθημένο/σπασαρχίδικο πλάσμα ( Δεν συνεχίζω με τους χαρακτηρισμούς, γιατί θα πήγαινα σε άλλα χωράφια που δεν μου ανήκουν. Άσε που και να ήθελα, "συμπαντικούς κανόνες" δεν μπορώ να τους βγάλω ).
    Μέσα στους ρόλους που θα διαδραμάτιζα ευχαρίστως στην ζωή κάποιας, δεν ήταν, ούτε ποτέ θα είναι ( πόσο μάλλον τώρα που γέρασα ) εκείνος του μπαμπάκα/παιδαγωγού/Ιώβ.
    Η υπομονή μου έχει ένα όριο και όταν βρίσκει μαλακιούλες/"χαριτωμενιές" οποιουδήποτε είδους, εξατμίζεται ακαριαία. Σιγά μην "θρέψω" τ' όποιο brat, δίνοντας του σημασία. Πόρτα και να είμαστε καλά και οι δυο μας.
    Δεν είναι θέμα αναζήτησης των ετοίμων, αλλά των πραγμάτων/ανθρώπων που για τα δικά μου γούστα θα είχαν κάτι να προσφέρουν.

Τέσπα, παπαρολογίες δικές μου που έγραψα έτσι, για την "κουλτούρα" ( όπως για την "κουλτούρα" γράφω/διαβάζω πια τ' οτιδήποτε εδώ, δηλαδή για να περνάει η ώρα. )  

Last edited: 22 Μαρτίου 2016
  11. Soraya

Soraya Guest

εννοείται πως ο καθένας μας βλέπει και αντιλαμβάνεται τα πράγματα διαφορετικά και τα αντιμετωπίζει ανάλογα με την κρίση του.

όμως δεν μπορούσα να μην κοουταρω και να μην ανταλλάξω άποψη μαζί σου. Αφού κάθε φορά λαμβάνω και περισσότερα  
    καλο απογευμα

12. παιδικη απορια........καποιος καποια που ειναι brat ειναι αναγκη να εχει κυριο..???