Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι brat όταν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 22 Μαρτίου 2016.

1. espimain

espimain Contributor

Δεν έχει.

2. Soraya

Soraya Guest

υποθέτω πως απαντάς σαν έμπειρη brat????

3. bumblebee

bumblebee Contributor

Οταν εχεις το ψεμμα και το κλαμα προχειρα στο τσεπακι σου 

4. espimain

espimain Contributor

Βρε καλώς την μυθομανή, αντιγραφέα.
    Σ΄αμόλησαν πάλι;

5. Soraya

Soraya Guest

λολ....

6. Εγώ θα την τραβήξω λίγο παραπάνω την παιδική σου απορία και θα ρωτήσω, κάποιος/α που είναι μπρατ μπορεί να έχει κύριο?

7. καλη μου μπικ μπαμπολ (πειρζει να σε λεω ετσι..??) μπορει αν ο κυριος δεν ειναι και τοσο κυριος...... 

8. ή αν η μπρατ δεν είναι και τόσο μπρατ? Γιατί όλες/οι έχουμε στιγμές που ψιλοτσινάμε, αν έχω καταλάβει καλά μπρατ είναι αυτός/η που είναι με την αντίρρηση στο στόμα μονίμως?

9. απο οσο ξερω ναι απλα υπαρχουν οιβρατ που το κανουν απο ναζι και αυτοι που ειναι στριμενα εντερα...... 

10. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Υπάρχουν μόνο τα λεγόμενα βανιλομπρατ τα οποία μπορούν να μεταμορφωθουν σε πολύ καλά και υπακουα υ, σ και να υποταχθουν μόλις βρουν το μάστορα τους.

Τα υπόλοιπα είναι κινκυ παιχνιδάκια να περνάει η ώρα, να χαμε να λέγαμε ότι έχουμε D/s

11. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

...που είναι ο τόνος στο "ναζι"?    για να ξέρουμε...  
    Γιατί αλλάζει λίγο το νόημα...

Last edited: 23 Μαρτίου 2016
  12. νάζι.....