Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι brat όταν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 22 Μαρτίου 2016.

1. Αααα, η περίπτωσή σου απαιτεί δραστικές λύσεις...

2. You brought me flowers!!!!! Ohhh you are so sweet..!!  

3. Brigitte

Brigitte Contributor

Αχου τους μωλεεεεεεεεεε...τσωπατε τσωπατε..  ..δε σας αρεσουν τα brat αλλα ολο μαζι τους ασχολειστε...πως γινεται αυτό?? Με την απορια θα μεινω....     

4. Dapom

Dapom Contributor

Το καλό με τα Brat είναι οτι σου δίνουν παντα μια δικαιολογία να χρησιμοποιήσεις το χέρι σου και να εκτονωθείς απο το άγχος της ημέρας.

Επίσης οταν είσαι χαλαρός, ήρεμος και έχεις όρεξη είναι μεγάλη διασκέδαση να βλέπεις τις αντιδράσεις τους οταν τους δείχνεις αδιαφορία και δεν τους μιλάς. Και οταν λέω δεν τους μιλάς ουτε κιχ να βγάζεις, απλά να τα κοιτάς.

5. espimain

espimain Contributor

Brat
    Κακοαναθρεμμένο παιδί, παλιόπαιδο

Η χρήση της λέξης κατά κάποιο τρόπο απαξιώτικη, σχεδόν βρισιά. Όπως "χαζό", "χαζούλικο", "τσογλάνι", "μαλακισμένο", "βλαμμένο", "κωλοπαίδι", "αγριοκάτσικο", "μαϊμού", "μαϊμουδίτσα", "ανάγωγο", "κοπρόσκυλο", «άϊντε άϊντε», "βαρεμένο", "πειραχτήρι", "σβούρα" ¨, "μουσίτσα.

Ως εκ τούτου δεν μπορεί να αποτελέσει προσδιορισμό status στο BDSM, θα ήταν σαν βρισιά ή τουλάχιστον απαξίωση.

Το να χρησιμοποιεί κάποιος τον όρο «brat» για να αυτοπροσδιοριστεί, σημαίνει ότι η παιγνιώδης διάθεση του, υπερκαλύπτει την όποια σοβαρότητα θα απαιτούσε μια συζήτηση ή μια σχέση ή ότι μάλλον, δεν αντιλαμβάνεται την σημασία της λέξης και καμαρώνει.

Η χρήση της λέξης «brat» σαν αυτοπροσδιορισμός είναι σαν να αυτοπροσδιορίζεται κάποιος σαν «τσογλάνι» και να καμαρώνει.

Ένας κυριαρχικός άνδρας μπορεί να γοητευτεί από κάποια χαρακτηριστικά μιας τέτοιας γυναίκας (τα στήθη της, οι γλουτοί της, τα μαλλιά της κλπ) και να επιδιώξει να την προσεγγίσει, αλλά ποτέ δεν θα την προσεγγίζει για να την κυριαρχήσει, αλλά για να την πηδήξει.

Η συνηθέστερη διαδικασία δημιουργίας σχέσεων D/s είναι να ζητάει το υποτακτικό άτομο την κυριάρχηση από τον κυριαρχικό κι εκείνος να την αποδέχεται.

Μια «brat» γυναίκα δεν θα ζητήσει ποτέ να κυριαρχηθεί, ούτε θα επιδιώξει μια σχέση D/s, γιατί δεν είναι σε θέση να την αντιληφθεί, μόλις καταλάβει τι γίνεται, αποβάλει τα στοιχεία που την προσδιορίζουν σαν brat, (οπότε δεν είναι brat) ή απολαμβάνει την αποπομπή από τον εν δυνάμει Κύριο.

D/s και Brat συμπεριφορά είναι ασύμβατες καταστάσεις.

Αν μια αυτόπροσδιοριζόμενη ως brat βαφτίζει κάποιον ταλαίπωρο «Κυρίαρχο», για να της ικανοποιεί την ψευδαίσθηση της υποταγής της, με αντάλλαγμα κανένα ελεγχόμενο από αυτή πηδηματάκι, συμβαίνει γιατί, τι να κάνουμε πρέπει να πηδάνε πότε πότε και τα μπακούρια.

Στο κείμενο διατυπώνεται προσωπική σκέψη ή οποία μπορεί να είναι και λανθασμένη, απλά ακούγοντας ή διαβάζοντας την λέξη «brat» μαζί με την «κυριαρχία» το «D/s» και το «BDSM», αυτοί οι συνειρμοί μου γεννιούνται. Δεν θέλω να θίξω κανέναν. Εξάλλου η διατύπωση σκέψεων δεν γίνεται για να θιγεί κάποιος.

Last edited: 23 Μαρτίου 2016
  6. Άρα δεν υπάρχει σαν όρος και σαν ιδιότητα..!!!!! Τον επινόησα εγώ?.!!
    Είναι η κλασική ατάκα που λένε όλοι οι άνθρωποι που δεν μπορούν να κατανοήσουν μια κατάσταση! την αγνοούν γιατί αν ανοίξουν τα ματακια τους και δουν οτι όντως υπάρχει θα τρελαθουν!!
    Θα παρακαλούσα την παγκόσμια bdsm κοινότητα να αφαιρέσει την συγκεκριμένη λέξη από τα κιτάπια της γιατί ο κύριος espi δεν την εγκρίνει!!! Μετά από αυτό Να φανταστώ θα ζητήσεις την απομάκρυνση και όλων των μάστερ που ταυτοχρονα δηλώνουν cross dressers? Γιατί κάτι θυμάμαι παλιότερα να λες ότι δεν υπάρχει τετοιο πραγμα!!
    Και στο κάτω κάτω ας βγει κάποιος υπεύθυνα να πει τι επιτρέπεται να δηλώνω βρε παιδι μου!!!

Όσο για το Τι είδους κύριος ασχολείται με μια σαν του λόγου μου.. και άν την θέλει μόνο για γαμησι.. πες το στον κύριο μου που είναι μαζί μου δύο χρόνια τώρα.. θα πρέπει να του κάνω και γαμω τα πηδήματα για να με κρατάει τόσο καιρό μόνο για αυτό..!!!!!  
    Και αν τύχαινε και τον γνωριζες θα έβλεπες το επίπεδο του.. και όσον αφορά την μόρφωση και όσον αφορά την εμφάνιση... άρα δεν ξεπεσε με ένα μπρατακι από ανάγκη..

ΥΓ . αυτό το βιβλίο για το τι είναι bdsm.. με τα do and don't ,με τους κανόνες.. το έχω ζητήσει άπειρες φορές.. οποιος λοιπόν έχει αυτή την χρυσή βίβλο που λέει βήμα βήμα πως να γίνεις σωστός bdsmer ας μου την στείλει να την διαβασω η βλάχα να ξεστραβωθω..!

7. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μια απορία:

To νήμα το άνοιξε η νηματοθέτρια για να ξεστραβωθούμε; αν είναι να μας πει πιο είναι το σωστό ή το λάθος BDSM, να ξέρουμε που βαδίζουμε;!  

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Tι εννοεις? Δεν τον επινοησες εσυ???  

Και να 'ταν μονο αυτος... 

Υπαρχει και τετοια κατηγορια Μαστεραδων? Δεν το ηξερα..Να απομακρυνθουν και να πυγοραπιστουν για παραδειγματισμο παραυτα!

Περιμενε να συσκεφτουν πρωτα οι ειδήμονες και να μας πουν...     

10. Soraya

Soraya Guest

κάποιοι εδώ μέσα ασχολούνται με την χήρα που έχει 5ορφανα....
    είναι σοβαροί βουδουσουμιαριδες...
    δεν μπορείς εσυ κυρια σοκολάτα και οι όμοιες σου να τους προσβάλετε αναφέροντας την απαγορευμένη λέξη...
    τς τς τς.. Σοβαρέψου!!!!
    (δεν άντεξα με όλα αυτά που διαβάζω.. Αλήθεια... Δεν αναγνωρίζουν τις μπρατ... Τις βρίζουν κι όμως αν τους κατσουν όχι δεν λενε.. Σαν λιμασμένα κοπροσκυλα τρέχουν... )
    συγνώμη σοκολάτα για το οφ τοπικ...

11. Brigitte

Brigitte Contributor

Δε μπορω με τοση βουδουσουμιλα εδώ μεσα...σκιαζομαι το μπρατονι....χαχαχαχαχ...τα διαβαζω και γελαω τουλάχιστον, κατι είναι και αυτό!!!