Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εισαι brat όταν..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 22 Μαρτίου 2016.

1. Dapom

Dapom Contributor

Δεν είναι και ολες οι μπρατ ετσι...υπάρχουν και μπρατ που έπρεπε να τις εχουν ρίξει στον Καιαδα

2. Soraya

Soraya Guest

αναφέρομαι σε μπρατ υποτακτικες.. Όχι σε κοριτσάκια που δηλώνουν κατι για μόδα η για να βρουν σύντροφο η οτιδήποτε... Το ξεκαθάρισα και πιο πάνω...
    ακόμα και για τον καιάδα να είναι όμως γούστο τους και καπέλο τους αδερφε... Έχεις επιλογή κ ςσυ και όλοι . Την αδιαφορία...
    μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πιο πάνω διάβασα μια απορία. Αν χρειάζονται οι μπρατ Κυρίαρχο. .
    Λοιπόν οι μπρατ ειναι που τον χρειάζονται πιο πολύ απο όλες.
    μια συνειδητοποιημένη σκλάβα η υποτακτική μπορεί και βαδίζει και μόνη της.
    αλλα αυτά που λέω εγω δεν βολεύουν πολλούς... Τους ξεβολεύει...

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Στην τελική πείτε μας τι θέλετε να ακούσετε, να σας ''χαϊδέψουμε'' και να πάμε παρακάτω. :- )

4. Στρατιώτες του bdsm. Ενα-δυο, ενα-δυο. Προσοχή! Βαδίζοντας στο ίδιο μονοπάτι για χρόνια ολόκληρα. Και στο τσεπάκι μέσα τα Ιερά Βιβλία. Master! Master! Obey Your Master!

5. Brigitte

Brigitte Contributor

Το ιδιο ισχυει βεβαια και για καποιους Μαστεραδες/Ντομαδες....αααα, όλα κ όλα...να τα λεμε κ αυτά...

6. Soraya

Soraya Guest

αν δεν κανω λάθος το συγκεκριμένο τραγούδι μιλα για την χρήση σκληρών ναρκωτικών...  
    ξέρω δεν έχει σημασία αλλα απλά το λεω

7. Brigitte

Brigitte Contributor

Αααα...όλα κ όλα...χαιδεματα δε θελω, βγαζω νυχια...τωρα για να ακούσουμε κατι δεν ξερω..βαλε ένα μπρατοτραγουδο να γουστάρουμε και προχωράμε...   

8. Το ξέρω αλλά κόλλαγε εδώ. Αλλά και για σκέψου... Όταν βουτάς στα ναρκωτικά και είσαι εξαρτημένος υπάρχει ελευθερία; Η Μήμπως υπάρχει όταν είσαι φανατικός και ακολουθείς κανόνες και συγκεκριμένα μονοπάτια όπως τα περιγράφουν οι Γραφές του bdsm; Ένα και το αυτό.

9. Dapom

Dapom Contributor

Κι εγω έκανα τη "σημείωση" έχοντας στο μυαλό τις μπρατ υποτακτικές μόνο.
    Με δυσκολεύει να δεχτώ οτι "...όποια μπρατ μου κάτσει θα τρέχω σαν λιμασμένο κοπρόσκυλο..."

10. Soraya

Soraya Guest

αλήθεια νομίζω πως θα μας ταίριαζε το εισαι μια αλεπού... Η το πονηρό θηλυκό.... Τι λες;;;

11. Soraya

Soraya Guest

εσυ... Γιατι αλλοι... Χαχαχα... Αστα...

12. Dapom

Dapom Contributor

Για τα παντα υπάρχουν και άλλοι.