Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκείνη με τον μικρό Της..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 18 Δεκεμβρίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

μιλούσαμε για αρκετό καιρό στο ίντερνετ,στο τηλέφωνο, όμως οι καταστάσεις μας είχαν απομακρύνει. άρχισα να νομίζω ότι θα χαθούμε, ότι θα φύγει και θα με ελευθερώσει. Ήθελε να με συναντήσει πάλι.

Φοβόμουν κάπως, δεν ήξερα, δεν ήξερα πώς να την αντιμετωπίσω, μου είχε λείψει πολύ.

Ήταν απλη, ήρεμη φαίνονταν αποφασιστική όπως πάντα. Μου εξήγησε ότι ο χρόνος δεν έχει σημασία για εκείνη και αν είναι να έρθουν τα πράγματα όπως θέλουμε τότε θα γίνουν. Ότι θέλει ο σκλάβος της να γονατίζει γιατί το αισθάνεται. Η αύρα της, με μάγευε πάλι. Τελείωσε το ποτό της, μου ζήτησε να πάμε σπίτι της, μου είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να με δείρει. Ήταν κοφτό, απότομο, αληθινό.

''Μάλιστα Κυρία'' ήταν η πρώτη φορά που είπα κάτι τέτοιο μετά από πολύ καιρό, χαμογέλασε, την ακολούθησα στο αμάξι της. Περάσαμε το κατώφλι του σπιτιού της τα είχα χαμένα.

Με πήρε από το χέρι με έγδυσε, ακολουθούσα τις κινήσεις της, σε ότι έκανε δεν έφερνα καμία αντίσταση, έβγαλε πρώτα το πουκάμισο μου, μετά τα τα παπούτσια μουμ τις κάλτσες μου, το παντελόνι μου, τα εσώρουχα μου, οι κινήσεις της ήταν τόσο φυσικές, τα χέρια της ήταν ζεστά, το άγγιγμα της απαλό, με πήρε μαζί της στον καναπέ, με έβαλε στα πόδια της και άρχισε να μου τις βρέχει με τα χέρια της.

Προσπαθούσα να βολευτώ, ενώ τριβόμουν ανάμεσα στα πόδια της, έβγαλε μία ξύλινη βούρτσα κάτω από το μαξιλάρι με το δεξί της χέρι με έδερνε και το άλλο το έβαζε μπροστά στο στόμα μου, το φιλούσα ή το κράταγα για να αντέχω τον πόνο, ο κώλος μου και τα μπούτια μου είχαν πάρει φωτιά, ενώ χτυπούσε δυνατά και γρήγορα, μέχρι που σταμάτησε.

Με βοήθησε να σηκωθώ και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα της, με έβαλε γονατιστό στη μέση του κρεβατιού, άρχισε να με φιλάει. να με φιλάει παντού.

Το άγγιγμα της, το κορμί μου δεν το έχει ξεχάσει στιγμή, με φιλούσε στο λαιμό, πίσω από το αυτί, με ξάπλωσε μπρούμυτα και άρχισε να φιλά όλο το κορμί μου, ένιωθα το σώμα της, τα στήθη της στην πλάτη μου, το ροζάκι της που άγγιζε τον φρεσκοδαρμένο κώλο μου, γύρισα απαλά προς το μέρος της, χαμογελούσε, πέρασε τα χέρια της γύρω από το κεφάλι μου και άρχισε να με φιλάει, σαν να φιλιόμασταν για πρώτη φορά, τα χέρια μου την ακουμπούσαν κατά μήκος του κορμιού της, στην ράχη της, στους γλουτούς της, βρέθηκα από πάνω της, την φιλούσα στο κορμί της, στα πλευρά της, λατρεύω να φιλάω τα πλευρά της, να φιλάω εκείνη τον λαιμό της, κάναμε έρωτα, κάναμε συνέχεια έρωτα εκείνη την μέρα κι από εκείνη την μέρα και μετά σαν να είναι η τελευταία φορά, γιατί κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτη φορά...

2. Galeone

Galeone Regular Member

Πολύ ωραία η ιστορία σου! Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω φανταστεί να δέρνω (χαστούκια πιο πολύ) κάποιον που με έχει εκνευρίσει πολύ και μετά να κάνουμε σεξ ( αφού πρώτα μετανιώσει και ζητήσει συγνώμη για όσα είπε). Είναι βέβαια ηθική ικανοποίηση, γιατί από το ξύλο αυτό καθ' αυτό, είτε το δέχομαι είτε το δίνω, δεν πέρνω κάποια ευχαρίστηση.