Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

~{Εκείνοι}~

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Just_Me, στις 21 Φεβρουαρίου 2022.

1. Just_Me

Just_Me Contributor

Εκείνων που οι σιωπές πολυλογούνε και πάντα ακούγονται και λένε, λένε, λένε λόγια ανείπωτα και ραγισμένα.

Εκείνων που οι κραυγές τους σιωπούνε και ποτέ δεν βγάζουν ούτε ένα κιχ σσσ ησυχία τώρα, οι σιωπηλές στιγμές μαζί τους κάνουν κρότο.

Εκέινοι που πάνω από τις κραυγές τους, δίπλα από τις δυνατές λαβές τους, μου ψιθυρίζουν οι ρηχές ανάσες τους, τις κρυφές ηδονές τους.

Τικ τακ

Οι λεπτοδείκτες χορεύουν ρυθμικά, τους ακούμε κάτω από τον ήχο της τζαζ μουσικής που τόσο μας αρέσει κι εγώ σε έχω στην αγκαλιά μου.

Τικ τακ

Πόσα γράμματα έχει η λέξη πόνος;

Προσπαθώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.
    Ιδρώτας αυλακώνει το κορμί μου, από τις ρίζες των μαλλιών μου ξεκινά, σαν πηγή που αναβλύζει.
    Από το μέτωπο κατρακυλά, κάπου στα φρύδια σταματά και στο πάνω χείλος μαζεύεται και συνεχίζει.
    Προσπαθώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά, ιδρώτας τρέχει στο πρόσωπό μου.
    Σε ακούω από μακριά να ρωτάς ξανά.

Μου κόβεται η ανάσα, ααχ ναι ναι την ξέρω την απάντηση να τη εδώ στην άκρη της γλώσσας μου είναι.
    Μου γλίστρησε ξανά και τα μάτια μου είναι ανοιχτά.

Ποιός κάνει αυτήν την ερώτηση ξανά εγώ, εσύ ή πόνος;

Αθήνα, 2022

Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2022
  2. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Εξαίρετη!  

Last edited: 21 Φεβρουαρίου 2022
  3. Just_Me

Just_Me Contributor

4. ArtLover

ArtLover Eleotris Margaritacea

Υπέροχο!!  

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

6. Just_Me

Just_Me Contributor

7. dkbdsm

dkbdsm Regular Member

βγαλμένο μέσα από μια τρυφερ'η ψυχή....

8. Just_Me

Just_Me Contributor

@dkbdsm <κοκκινίζω>  

9. Brt

Brt #ολαπολυ

Γιατί πονάμε; Σοβαρό η σε δυο χρόνια δεν θα το θυμόμαστε;  

10. Just_Me

Just_Me Contributor

@Brt "Ο πιο βαθύς τρόπος για να αισθανθούμε κάτι είναι να υποφέρουμε γι’ αυτό."

11. Brt

Brt #ολαπολυ

Μπορώ να σκεφτω εξαιρετικά διασκεδαστικούς τρόπους να υποφέρεις.   Με happy end!

12. Just_Me

Just_Me Contributor

I'm absolutely sure for that girl!