Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκκεντρικότητες..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 19 Μαϊου 2009.

1. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Γιατί κάποιοι άνθρωποι σε όλες τις κοινωνικές/σεξουαλικές ομάδες προτιμούν την "εκκεντρική"(όπως μπορεί να εκφράζεται ανά ομάδα..) εξωτερική εμφάνιση;

Σημείωση:Το θέμα αυτό δεν ανήκει στα sex&relationships,αλλά το έβαλα ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τις ίδιες ανάγκες όλων μας..

2. Georgia

Georgia Owned Contributor

Για να ξεχωρίζουν από τον μέσο όρο, είτε για λόγους ιδεολογικούς, είτε για λόγους ματαιοδοξίας, είτε από άποψη, είτε από σνομπισμό, είτε για να γελάνε αυτοί και εμείς μαζί τους.

3. Zondag

Zondag Regular Member

Δεν είναι θέμα προτίμησης ή επιλογής , είναι θέμα χαρακτήρα, ψυχισμου, ψυχοδομής, φίλε μου.

4. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Εκκεντρικότητες..

φανταζομαι οτι η ιδια ερωτηση μπορει να τεθει και για εκκεντρικες συμπεριφορες χωρις απαραιτητα εκκεντρικη εμφανιση , θεωρω οτι εχουν τα ιδια κινητρα.

5. Maley

Maley Contributor

γιατι ειναι ματαιόδοξοι οι κακόμοιροι..

6. atasai

atasai Regular Member

Προσωπικές αισθητικές επιλογές
    Κονωνικό statement (αυτό που ονόμασε "ιδεολογικό" η Georgia)
    Τρόπος να προσεγγίσεις και να ανήκεις στην ίδια ομάδα με άλλους ανθρώπους (υποκουλτούρες)
    κ.α

7. cider

cider Kitchen master

Κατά καιρούς μου αρέσει να κάνω μερικές αισθητικές επιλογές που θεωρούνται κάπως εκκεντρικές από τον μέινστριμ κύκλο στον οποίο κινούμαι.* Αφήνω αφάνα (πω πω, τρομερή παρήχηση!) ή φαβορίτες αλά Κόκκοτα, φοράω παρδαλά ρούχα, και μετά μου περνάει. Μέχρι να μου ξανάρθει. Έχει πλάκα να βλέπεις τους κολλημένους να ξινίζουν όταν έχεις κάτι εκκεντρικό στην εμφάνισή σου, και μου αρέσουν τα ήπια περιπαιχτικά σχόλια των φίλων.

*οι οποίες, βέβαια, θεωρούνται κάργα συντηρητικούρα από κάθε πραγματικά εξτρίμ κύκλο.

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Γιατι θα πρεπει οσοι δεν τιμουν την εκκεντρικοτητα στην εμφανιση να την εκτιμησουν;
    (Εκτος αν ειναι δημοσιοφραφοι σε μεσημεριαναδικα)

9. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Εκκεντρικό,είναι αυτό που είναι διαφορετικό / περίεργο από το κέντρο (μέσο όρο).

Σε μικρές ηλικίες (βλ.εφηβεία) οι εκκεντρικότητες στην εξωτερική εμφάνιση,ίσως να οφείλονται αποκλειστικά στην προσπάθεια των εφήβων να ξεχωρίσουν από το κοινωνικό (τους) σύνολο ή να δείξουν πως είναι μέρος μιας ομάδας του.

Σε μεγαλύτερες ηλικίες,πιστεύω πως, η εκκεντρικότητα είναι κατ'αρχήν,μέρος της προσωπικότητας του ατόμου,ένας τρόπος έκφρασης των αισθητικών (στυλιστικών) μας επιλογών. Δεν νομίζω πως πρόκειται περί ματαιοδοξίας,ή προσπάθεια του ατόμου να ξεχωρίσει (φυσικά "παίζουν" και αυτά,αλλά σε μικρότερο ποσοστό).

Εκκεντρική εμφάνιση,δεν είναι απαραίτητα μια κιτς εμφάνιση.

Οι αντιθέσεις είναι αυτές που δίνουν χρώμα στις σχέσεις των ανθρώπων...

10. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Η εκκεντρικότητα δε συνιστά αυτοσκοπό απαραίτητα. Δυστυχώς, στις ημέρες του φαύλου εγκαλιταριανισμού, έχει αποκτίσει αυτό το χαρακτήρα οποιαδήποτε προσωπική έκφραση αποκλίνει από τα δεδομένα των πλεμπς της μάζας.

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

12. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

ελεοc madlene, ειπαμε εκκεντρικότητα οχι καρακιτσαριότητα...

Dementia, δε νομιζω ότι μπορει καποιος να ειναι εκκεντρικος απο ματαιοδοξία.

Ματαιοδοξία ειναι να ονομάζεις ενα μηνα του ημερολογίου με το ονομα σου (καθως ο προκατοχός σου εχει κανει το ίδιο με τον προηγουμενο μηνα απο τον δικο σου). Και επειδη ο μηνας αυτος εχει 30 ημέρες και οχι 31 οπως ο προηγούμενος μήνας να κλέβεις ημερες απο το φλεβάρη για να τις βαλεις στο μήνα σου.
    (Ιουλιος Καισαρας, Αυγουστος Καίσαρας).