Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκμετάλλευση υποτακτικών από ΑΦΕΝΤΡΕΣ και το αντίστροφο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος frendy, στις 18 Αυγούστου 2007.

?

Πιστεύεται πως οι ΑΦΕΝΤΡΕΣ εκμεταλλεύονται τα φετίχ ορισμένων για να μεγαλώσουν τον τ

Poll closed 17 Σεπτεμβρίου 2007.
  1. ΝΑΙ

    20 vote(s)
    83,3%
  2. ΟΧΙ

    4 vote(s)
    16,7%
  1. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Αυτο δεν το ξερω κι εγω! Αν υπαρχει κατι κολασιμο ποινικα!
    Οπως εγραψα δεν ξερω την καταληξη της ολης ιστοριας. Ξερω μεχρι του σημειου οπου ο τυπακος πηγε στην Αστυνομια και εκεινη με την σειρα της την ειδοποιησε για την επερχομενη μηνυση!
    Και για τις απειλες που ξεκινησαν οταν πλεον εκεινος ζητησε ξανα την βοηθεια μου την οποια πλεον δεν του παρειχα, αφου παρα τις προειδοποιησεις μου πηγαινε γυρευοντας!!!
     
  2. σκηνικά να γυρίζουν τα άντερά Μ/μας
     
  3. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Εκμετάλλευση υποτακτικών από ΑΦΕΝΤΡΕΣ και το αντίστροφο

    Ρέ τι σου κάνει μία απλή ερώτηση.
    Τι έγιναν οι ΑΦΕΝΤΡΕΣ, γιατί δεν παίρνουν θέση?
    Μήπως λείπουν όλες σε διακοπές?
     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Εκμετάλλευση υποτακτικών από ΑΦΕΝΤΡΕΣ και το αντίστροφο

    Tι να σου πουνε οι αφεντρες φρεντι? Αν κάποιος ειναι τοσο αφελης κ αγοραζει ακριβα δωρα πριν καν δει τον αλλο.. το μικροτερο ποσοστό εκμεταλευσης αυτης της αφελειας θα ανηκει στις αφεντρες..

    Να μην αυτοπαραμυθιάζεστε κ να ειστε πιο σοβαροι κ προσεχτικοι οι υπο και οποια σας εκμεταλευεται δεν ειναι αφεντρα (ασχετως του πως ονοματιζει τον εαυτό της) ειναι απλως επιτηδεια/ος..
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Η δική μου εκτίμηση και γνώση είναι ότι οι lifestyle Mistress δεν καταπιάνονται με έναν σκλάβο για λόγους βιοπορισμού ή έστω με σκοπό τη βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης.

    Καλό θα ήταν να αποσαφηνίσεις αν μιλάς για lifestyle Mistresses ή για χρήστες εντός του forum που φέρουν το BDSM Status Mistress, Female Top, Domme, καθώς τα δύο σύνολα δεν ταυτίζονται και η τομή τους είναι πολύ μικρή ώστε να αποτελέσει κοινό δείγμα.
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Εκμετάλλευση υποτακτικών από ΑΦΕΝΤΡΕΣ και το αντίστροφο

    Να μην αυτοπαραμυθιάζεστε κ να ειστε πιο σοβαροι κ προσεχτικοι οι υπο και οποια σας εκμεταλευεται δεν ειναι αφεντρα (ασχετως του πως ονοματιζει τον εαυτό της) ειναι απλως επιτηδεια/ος..[/QUOTE]

    Ακριβως!!!!!
    Του ειπα "θα σε εκμεταλλευτει , δεν ειναι Αφεντρα, μην πας την ξερω, ξερω που στοχευει"
    Τιποτα, απο το ενα αυτι εμπαιναν απο το αλλο εβγαιναν!
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    ''Εγω δεν ειμαι σαν τις αλλες....''

    Γυναικες βλεπεις......





    ( δεν κατι το προσωπικό αλλα αυτο μου θυμισες... )
     
  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Kits είναι βέβαιο πως καμία δεν θα παραδεχτεί ότι πράγματι αποσκοπεί στην εκμαίευση χρημάτων, πέρα από κάποιες επαγγελματίες ίσως. Πιθανώς και εκείνες θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν την εντύπωση πως ο στόχος τους δεν είναι τα χρήματα αλλά η απόλαυση. Έγκεται στην ιδιοσυγκρασία του υποτακτικού πλέον το πώς θα γίνουν αντιληπτά τα κίνητρα μίας Mistress, μέσα φυσικά από την προσωπική του επαφή μαζί της.

    Η παραπάνω απάντηση πιθανώς απαντά και στη δική σου ερώτηση Revenant. Τα γραπτά μίας Mistress στο forum δεν αρκούν ώστε να αποκρυσταλλώσει κανείς άποψη αναφορικά με τις προθέσεις της. Ενδεχομένως δίνουν το στίγμα της γενικότερης ιδιοσυγκρασίας της, αλλά θεωρώ ότι μόνο όταν η επικοινωνία δύο ανθρώπων ξεπεράσει το φράγμα του διαδικτύου, μπορεί να αποδώσει και στους δύο, τις πληροφορίες που θα ήθελαν να έχουν για τον έτερο.
     
  9. antonis35

    antonis35 Regular Member

    θα συμφωνήσω απόλυτα
     
  10. Polyxristikos Diakoptis

    Polyxristikos Diakoptis Regular Member

    θα καταθεσω απλα μια προσωπικη εμπειρια.Πριν απο μερικα χρονια ειχα γνωρισει μια γυναικα που ελεγε οτι ειναι αφεντρα.Το οτι την ειχα γνωρισει μαλλον δεν ειναι και το πιο σωστο διοτι απλα ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο.Ειχε αρχισει λοιπον να λεει οτι απο την στιγμη που θα ημουν σκλαβος της θα εκανα οτι ελεγε εκεινη.Επομενως θα επρεπε να πηγαινω να της αγοραζω καρτες για το κινητο της,και να της δινω λεφτα,κτλ.
    Φυσικα την εκανα με ελαφρα....
     
  11. Lady Chatterley

    Lady Chatterley New Member

    Θαρρώ πως τέτοιου είδους εκμετάλλευση υπάρχει και στον vanilla χώρο. Δεν νομίζω ότι εντοπίζεται μόνο στο BDSM και δη στις Mistress. Ίσως να είναι λίγο πιο έντονο γιατί υπάρχει έλλειψη Mistress και κάποιες το εκμεταλλεύονται; Ίσως.

    Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω, όμως, είναι γιατί εκείνες που είναι επαγγελματίες προσποιούνται και δεν είναι ξεκάθαρες. Στο εξωτερικό το επάγγελμα αυτό ανθεί και δεν τίθεται θέμα ντροπής ούτε από τη μεριά της επαγγελματία, ούτε από τη μεριά του πελάτη. Εδώ τι συμβαίνει; Παίζει η ταύτιση με την πόρνη; Το ταμπού του πληρώνω για "υπηρεσίες"; Ας μου λύσει κάποιος την απορία, παρακαλώ.
     
  12. mrs Danay

    mrs Danay Regular Member

    η αληθεια ειναι οτι στη σημερινη εποχη οι αφεντρες εκμεταλλευονται κατα καποιο τροπο τη θεση τους αλλα αυτο υπαρχει και σε vanilla σχεσεις,ειναι καθημερινο φαινομενο!

    εδω θεωρω συνυπευθυνο και τον σκλαβο για αυτο που εγινε ηταν πολυ αφελης και τα λαθη πληρωνονται.εδω την πιστωτικη σου δεν τη δανειζεις ουτε στην ιδια σου τη μανα!τροπος του λεγειν δηλαδη!
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2007