Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκμυστηρεύσεις Συναισθημάτων..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος obeisant, στις 15 Νοεμβρίου 2010.

1. heeler

heeler Regular Member

Απάντηση: Εκμυστηρεύσεις Συναισθημάτων..

Πράγματι παιδιά αυτός ήταν ο στόχος μας. Να βγάλουμε το συναίσθημα και από τις 2 πλευρές...
    Χαιρόμαστε που σας άρεσε.

2. micky30

micky30 Regular Member

Απιστεθτα όμορφο το σκηνικό...πολύ θα ήθελα να ήμουν στην θέση της κυρίας και να είχα την σκλάβα μου....ελπίζω με τον καιρό να βιώσω κι εγώ τετοια όμορφα σκηνικά.

3. heeler

heeler Regular Member

Στο εύχομαι απο καρδιάς micky30!

4. DragonLady

DragonLady Regular Member

Πολύ όμορφο παιδιά , και ωραία ιδέα η παρουσίαση της ιστοριάς σας απο τον καθένα σας ξεχωριστά ...σας εύχομαι η σχέση σας να είναι γεμάτη απο υπέροχα συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις .....

5. XplorR

XplorR Regular Member

A, να χαθείτε, με συγκινήσατε! 

6. heeler

heeler Regular Member

Ευχαριστούμε πολύ DragonLady.

Χεχεχε και που είσαι ακόμα XplorR. Η συνέχεια αύριο μεθαύριο θα έρθει...

7. aerovamon

aerovamon Regular Member

Υπέροχο, έξυπνο
    εκεί που η φαντασία συναντά την πραγματικότητα...
    οι εικόνες σας, διάχυτες Αγάπη

8. obeisant

obeisant Guest

Σηκώθηκα..Τον τράβηξα απο το λουράκι και αυτός με ακολουθούσε στα τέσσερα, αναψοκοκκινισμένος και γεμάτος αγωνία. " Έλα μικρε", του είπα.Ήταν πανέμορφος ο μικρός μου.Πήγαμε στο γραφείο. Ένα μικρό δωμάτιο, με ένα μονό κρεββάτι για καναπέ, πολλά φύλλα ντουλάπας κ ένα μικρό γραφείο στην γωνιά.. Σε κάθε βήμα μου χτυπούσα όλο και πιο δυνατά το τακούνι μου.Ήξερα πόσο μεγάλωνε η αγωνία του με αυτόν τον τρόπο. Σταμάτησα μπροστά του και του έβγαλα το λουράκι.Δεν το χρειαζόταν πια. Τον άφησα να περιμένει σκυμμένο. Εγώ πήγα στο υπνοδωμάτιο, φόρεσα ένα ροζ κοντό φορεματάκι, έβγαλα το καλσόν αφήνοντας μόνο τις γόβες. Γύρισα κοντά του. Είχε σκύψει το κεφάλι του και απλά άκουγε τα βήματα μου. Πόσο με εκστασίαζε όταν το έκανε αυτό.Σήκωσα το πόδι μου καθώς στάθηκα μπροστά στο πρόσωπο του και τον πίεσα στην πλάτη έτσι ώστε να ξαπλώσει κάτω μπρούμυτα. Άκουσα μια μικρή κραυγή να βγαίνει απο μέσα του. "Σιωπή μικρέ!!".. Άναψα πιο πολύ! Χάιδεψα την ραχοκοκκαλιά του με το τακούνι μου και τον είδα να ριγεί. Περπάτησα λίγο παραπέρα και κόλλησα το κορμί μου στη ντουλάπα. Τον πρόσταξα να συρθεί κοντά μου..Ήρθε κ έμεινε ξαπλωμένος γεμάτος αγωνία..
    "Φίλα τις γόβες μου μικρέ",τον πρόσταξα! Τον έσπρωξα με το πόδι μου και του είπα "Γύρνα σκουλήκι και μην βγάλεις άχνα"..Χάιδεψα απαλά το πρόσωπο του με το τακούνι μου καταλήγοντας να του το βάζω μέσα στο στόμα.. Τον έβλεπα να ιδρώνει και να καυλώνει περισσότερο.Τον είδα να χαιδεύεται.. Τότε ελευθέρωσα το στόμα του απο το τακούνι και κατέβηκα αργά προς το μουσκεμένο του κορμί που είχε ήδη αρχίσει να τρέμει. "Τρέμεις μικρέ μου ε; Τώρα να δούμε αν θα το ξανακάνεις χωρίς να πάρεις την άδεια μου" Πήρα την βίτσα μου( ένα υπέροχο κλαδί απο φτέρη) και άρχισα να ζωγραφίζω πάνω στο κορμί του.
    Τον λάτρευα και το ήξερε! Συνέχισα να τον χτυπάω περπατώντας γύρω του.Σταμάτησα να κάνω βόλτες γύρω του και άρχισα να χαιδεύω με τη γόβα μου το κορμί του. Καυλωμένη όπως ήμουν στάθηκα στην δεξιά του ρώγα πιέζοντας την με το τακούνι μου βασανιστικά.. Τον κοίταξα απότομα στα μάτια κ τότε κατάλαβε! Τον πίεζα όλο και πιο πολύ. Πάνω στην πίεση μου γλίστρησε το τακούνι κ τον έγδαρε στο πλάι αφήνοντας του μια μεγάλη γρατζουνιά που άρχισε να ματώνει!! Το καλύτερο μου, σκέφτηκα!
    Έσκυψα κ άρχισα να γλύφω την πληγή του ενώ του είχα κλείσει το στόμα με όλη την παλάμη μου μέσα του για να μην φωνάζει..
    "Μμμμ, νόστιμο!!"..

Συνεχίζεται...

9. heeler

heeler Regular Member

Όταν σηκώθηκε η Κυρία μου, έλυσε το λουράκι μου από την καρέκλα και με τράβηξε στα τέσσερα, όπως ήμουν, μέσα στο γραφείο.
    Είχα φοβερή αγωνία και φοβερή καύλα επίσης. Έβλεπα κάθε βήμα της, κάθε της κίνηση.
    Ήταν υπέροχη...
    Ήταν αγέρωχη...
    Ήταν αισθησιακή...
    Ήταν σίγουρη...
    Ήταν Η Κυρία μου...
    Χτύπαγε τα τακουνάκια της στο πάτωμα δυνατά. Ένιωθα κάθε της πάτημα να με διαπερνά.
    Σταματήσαμε μέσα στο γραφείο που είχε απαλό φως και έλουζε τα υπέροχα πόδια της πολύ όμορφα. Μου έβγαλε το λουράκι και με άφησε να περιμένω εκεί με το κεφάλι σκυμμένο.
    Έφυγε χωρίς να πει κουβέντα...
    Πέρναγαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου αλλά η αγωνία τα σκέπαζε όλα. Δεν είχα φόβο. Εμπιστευόμουν τυφλά την Κυρία μου. Ήξερε να με πονά και να το απολαμβάνει και εκείνη αλλά και εγώ. Την περίμενα με μεγάλη αγωνία. Ένιωθα ότι η νύχτα θα ήταν εκπληκτική...
    Και ήρθε... Πιο Sexy όσο ποτέ!
    Έτρεμα...
    Είχα τρελαθεί από καύλα, αγωνία και ηδονή...
    Με πλησίασε.
    Κάθισε μπροστά μου για λίγα δευτερόλεπτα...
    Λίγα βασανιστικά δευτερόλεπτα... Έτρεμα... Ένιωθα την κυριαρχία της παντού πάνω μου...
    Έβαλε πάνω στην πλάτη μου το πόδι της και με πίεσε με την γόβα να ξαπλώσω κάτω.
    Έβγαλα μια κραυγή ηδονής και πόνου από μέσα μου...
    Άρχισε να με χαϊδεύει με το τακούνι της στην ραχοκοκαλιά μου.
    Πόνος...
    Ηδονή...
    Εκστασιασμός...
    Ρίγος...
    Υποταγή...
    Ξαφνικά σταμάτησε. Πήγε στην ντουλάπα και με πρόσταξε να συρθώ και εγώ εκεί...
    Σύρθηκα κοντά της και είχα την ωραιότερη θέα. Τα υπέροχα πόδια τις με τα γοβάκια της που με πρόσταξε να τα φιλήσω...
    Με έσπρωξε μετά με αυτά και με πρόσταξε να γυρίσω ανάσκελα.
    Την έβλεπα από πάνω μου...
    Είχα φοβερή αίσθηση υποταγής εκείνη τι στιγμή...
    Με πατούσε με το τακουνάκι της στο πρόσωπο και κατέληξε να μου το βάλει όλο στο στόμα. Είχα καύλωσε πολύ!
    Έκανα να πιάσω το σκληρό μου πούτσο μου αλλά μου φώναξε και κατάλαβα ότι θύμωσε.
    Έκανε βόλτα γύρο μου και με χτύπαγε συνέχεια στο κορμί μου με τη βίτσα από φτέρη που είχε.
    Έτσουζε πολύ και με έκανε αμέσως να πάρω τα χέρια μου από εκεί.
    Ξαφνικά είδα αυτό το βλέμμα.
    Ήταν το βλέμμα που μου έλεγε ότι τώρα θα πονέσω πολύ.
    Και όπως και έγινε...
    Άρχισε να μου πατά με δύναμη την ρώγα μου. Πονούσα αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω...
    Ξαφνικά το τακούνι γλίστρησε πάνω στο υγρό σώμα μου και με έγδαρε στα πλευρά.
    Ούρλιαξα από πόνο.
    Αμέσως η Κυρία μου έβαλε το χέρι της μέσα στο στόμα μου για να μη φωνάζω.
    Πόναγα πολύ και εκείνη άρχισε να γλύφει την πληγή μου με ευχαρίστηση, λέγοντας ότι το αίμα μου είναι νόστιμο...
    Εγώ μούγκριζα και ήμουν μεταξύ καύλας, ηδονής και πόνου...

to be continued...

Last edited: 24 Νοεμβρίου 2010
  10. Heelover

Heelover New Member

Είστε απίθανο ζευγάρι!!!