Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 14 Απριλίου 2007.

  1. doulos

    doulos Regular Member

    παρατηρώ και στον εαυτό μου μια μετάπτωση μετά την εκσπερμάτωση. δε μου βγαίνει σε επιθετικότητα αλλά σε μια μείωση της υπακοής μου θα έλεγα. το είχα συζητήσει με μια Κυρία που έβλεπα κάποτε συχνά. κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό είναι το τελετουργικό μετά την εκσπερμάτωση. με την Κυρία εκείνη είχαμε συμφωνήσει να γλύφω τον κώλο Της μετά από κάθε φορά που εκσπερμάτωνα όταν τελείωνε το σέσιον. το όλο σκηνικό άρχιζε με αρκετή απροθυμία από μέρους μου αλλά πολύ σύντομα ξαναερχόμουν στα ίσα μου και θυμόμουν ποιός είμαι εγώ και ποιά είναι Εκείνη!
     
  2. Kits

    Kits Contributor

    Μαλλον οι Κυριες αφηνουν τους σκλαβους να εκπσερματωτουν ''ευκολα'' και συχνα... αν το εκαναν πιο σπανια και το ''εδιναν'' ως θειο δωρο στον σκλαβο, δεν νομιζω να μειωνοταν η υπακοη τους , διοτι θα εκαναν τα παντα* για να το ξαναζησουν...


    * που λεει ο λογος....
     
  3. Syrah

    Syrah Contributor


    Προτείνεις δηλαδή μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας;
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    Ειναι και αυτο ενας τροπος....

    ( οχι ομως τις σεξουαλικης δραστηριοτητας αλλα τις εκσπαρματωσης , διοτι σεξουαλικη δραστηριοτητα δεν ειναι μονο η ολοκληρωση)
     
  5. savra

    savra Guest

    Μπα...
    Εγώ σε ένα σεμινάριο ψυχολογίας και κοινωνικών συμπεριφορών σε συνδυασμό φυσικά με την σεξουαλική αποτελεσματικότητα των ανδρών ενημερώθηκα πως εφόσον η γυναίκα πληρεί τις απαραίτητες αισθητικές οπτικά (πάνω απ' όλα), σεξουαλικά και συναισθηματικά (ίσως όχι απαραίτητα) το φαινόμενο κατάπτωσης είναι σχεδόν αδιανόητο. Απλά σπάνια επισημάνθηκε πως υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις.
     
  6. Syrah

    Syrah Contributor

    Το σεμινάριο διαπραγματεύτηκε και τις περιπτώσεις σαδομαζοχισμού; Αισθάνομαι ότι κάνεις λόγο για ενδεχόμενη μετάπτωση που έπεται μίας vanilla ερωτικής συνεύρεσης και όχι ενός bdsm session που περιλαμβάνει και εκσπερμάτωση. Υπό vanilla συνθήκες μου φαίνεται λογικό ένας άνδρας χωρίς προβλήματα στύσης και εκσπερμάτωσης να μην αισθάνεται άσχημα μετά από τη σεξουαλική πράξη, κατά κανόνα.

    Διευκρινιστικά τονίζω ότι οι τεχνικές αντιμετώπισης της κυκλοθυμίας των ανδρών μετά την εκσπερμάτωση που παρέθεσα σε αυτό το νήμα, αφορούν σε υποτακτικούς άνδρες, που έχουν μία D/s σχέση και βρίσκονται σε αρχικό στάδιο εκπαίδευσης. Δεν αφορούν σε vanilla άνδρες και vanilla σεξ, ούτε σε εκπαιδευμένους σκλάβους, αλλά σε εκείνη την κρίσιμη περίοδο όπου η Κυρία και ο υποτακτικός της προσπαθούν να γνωριστούν και να δημιουργήσουν τα θεμέλια της σχέσης τους.
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ειναι αληθεια πως μετα την εκσπερματωση ... η γυναικα χανει την αξια της ... δυστυχως η επιστημη δεν μπορει ακομη να δωσει λυση .. μετατρεποντας την προσωρινα σε τηλεκοντρολ λογου χαρη .....
    περα ομως απο την πλακα ... χωρις να ειμαι γνωστης του θεματος ... αναρωτιεμαι γιατι τοση απορεια και προβληματισμος ... αφου σε λιγες ωρες παλι ο "μικρος" θα ψαχνεται για νεες περιπετειες ....
    εκτος αυτου δεν ειναι μονο θεμα ελειψης ενδιαφεροντος αλλα και κουρασης ... το αντρικο σωμα θελει να χαλαρωσει μετα .....
     
  8. savra

    savra Guest

    Χαίρομαι που ευτυχώς δεν υπάρχει αντίθεση απόψεων σε κανένα σημείο. Η επιστήμη ανέκαθεν αποτελούσε την πιο ψυχρή απεικόνιση της πραγματικής αντικειμενικής υπόστασης που ακόμα και στο BDSM βρίσκει απήχηση. Σίγουρα όμως κι όσοι έχουν την μύγα ανέκαθεν μυγιάζονταν, ας μην περιπλέκει κανείς τα "μπάζα" της υπόθεσης που μοναδικό σκοπό έχουν την διαστρέβλωση της σωματικής-οργανικής αντοχής αλλά και του ψυχικού ερεθισμού. Πέραν αυτών μπορεί και να παρουσιαστούν συμπτώματα "επιλεκτικής" φαντασίωσης ανάλογα με την αντανάκλαση ή και τον σύντροφο κατά την δραστηριότητα για την οποία γίνεται αναφορά. Ιδιαίτερη η σημασία πως στο BDSM όπως και στο vanillia (που αναφέρατε) η εξωτερική αισθητική είναι ένα από τα πιο αποδοτικά στοιχεία για την θεμελίωση όλων αυτών των συνθηκών που αναφέρονται.
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor


         ........ οι σεμιναριολογοι μου φαινεται οτι μπερδεψαν το σεξ με το διαβασμα της εφημεριδας τους ... εκτος και αν οι μελετες τους βασιστηκαν στις ταινιες του Γκουσγκουνη ... με ταινιες οπως "Ο Μουτσος που δεν λυγισε ποτε" .... πραγμα που ναι μεν τιμαει τον Ελληνικο ανδρικο πληθυσμο , ομως δεν αντικατροπτιζει την πραγματικοτητα ....
     
  10. Yiannis

    Yiannis Regular Member

    Απάντηση: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

    Eμενα παλι, μετα την εκσπερματωση δεν βγαινει επιθετικοτητα. Βγαινει ενα
    συναισθημα χαλαρωσης αλλα και ευγνωμοσύνης και συγκίνησης προς την γυναικα
    (συνήθως Vanilla εως τωρα) που εκανε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ (ετσι οπως το βλεπω) και
    εκανε την Αφεντρα για μενα κανοντας πραγματα σε μενα που δεν θα ηθελε να τα
    κανει ποτε η ιδια (πχ βρισιμο, χαστουκια).

    Το μεγεθος αυτης της υπερβασης μου δείχνει και το μεγεθος της αγάπης της και
    με συγκινει ιδιαιτερα κανοντας με να θελω να την ευχαριστησω με καθε τροπο μετα.
     
  11. savra

    savra Guest

    Απ' όσο θυμάμαι ένας ήταν ινδικής προέλευσης 77 ετών και θεμελίωσε επαναστατικές και πρωτοποριακές ιδέες συνδυασμού του Cama Sutra και του BDSM. Άλλος πάλι ήταν υποτακτικής συμπεριφοράς και είχε πάθος με την έλευση strap-on εις τους οπίσθιους μαγουλοειδείς φύλακες, μια αγάπη που γνώρισε στα 40!

    Πάντως όσο να 'ναι, ε... τι να πω, μετά τα 35 συνήθως πέφτουν τα αντανακλαστικά!
     
  12. savra

    savra Guest

    Re: Απάντηση: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

    Κατανοητό. Αλλά όχι και ντροπή!!!! (δεν το ανέφερες εσύ, chill out my friend  )