Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

1. hugger

hugger Regular Member

Θα σκασω στα γελια εδω μεσα. Δεν το κανετε κλειστο κι αυτο το θεμα να εχω μια δικαιολογια να μη γραψω?  

2. gaby

gaby Guest

Και κλειστό να ήταν θα το ανοίγαμε για να γράψεις...  

3. hugger

hugger Regular Member

Κυρια tender_lilly, νομιζω εχω αποτυχει παρα τις προσπαθειες μου να σας πεισω ποσο επικινδυνος ειμαι  

4. gaby

gaby Guest

Αντιθέτως, σας διαφεύγει το πόση συναίσθηση της επικινδυνότητάς σας έχω Κύριε hugger, απολαμβάνω όμως να την βλέπω να ξετυλίγεται νωχελικά και με τέμπο. Ακόμα και όταν δεν με ευνοεί ιδιαίτερα  

5. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Για μενα καλυτερη δικαιολογια για να μη γραφω καπου ειναι οταν με εχουν "γραμμενη".
    Πραγμα που συμβαινει με σενα, οποτε μπορεις ανετα να αποσυρθεις.
    Πιστεψε με η απουσια σου δεν θα γινει αισθητη.
    Το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι η ανθρώπινη ηλιθιότητα και eμένα προσωπικά με έχεις πείσει, ότι είσαι Εξαιρετικά επικίνδυνος.

Last edited: 7 Νοεμβρίου 2006
  6. savra

savra Guest

Ώπα, μήπως πόνεσε...  

Last edited by a moderator: 7 Νοεμβρίου 2006
  7. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Ποιός πόνεσε?

8. Uranoos

Uranoos Regular Member

Εννοείται πως ο επιβήτορας γεννιέται και δεν γίνεται... μπορείς πάντα όμως να εξασκήθεις στα σημεία  

9. hugger

hugger Regular Member

επρεπε εγω ?

10. savra

savra Guest

Άμα σε θέλει η ... η τύχη...

11. hugger

hugger Regular Member

12. Ηλίας

Ηλίας Guest

Και εδώ κάπου κλείνουμε και αυτό το κεφάλαιο