Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Re: Απάντηση: Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα .

    Aδιακριτε...
     
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα .

    Αααααααααααααααααααααχ...παλιοζωή..  
     
  3. savra

    savra Guest

    Αλλά νόστιμη!  
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλησπέρα Ηλία, Εγω κάνω πάντα σεξ με το σκλάβο Μου και εκεί εκτονώνω το σαδισμό Μου, όχι στις υπόλοιπες δραστηριότητες που μοιράζομαι μαζί του. Δεν γνωρίζω όμως κάποιο τρόπο εκπαίδευσης ενός σκλάβου, σε περίπτωση που εκείνος δεν συνδέει το Bdsm με το σεξ, αλλά δεν νομίζω ότι θα είχε νόημα μια τέτοια εκπαίδευση εφόσον ενστικτωδώς ένας τέτοιος άνθρωπος δεν Μου ταιριάζει.
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    ...Μόλις διάβασα και τις απαντήσεις των υπόλοιπων συνομιλητών στην αρχικη ερώτηση του Ηλία. Βλέπω ότι κάποιες Αφέντρες δηλώνουν ότι οι σκλάβοι δεν έχουν δικαίωμα διείσδυσης, ότι δεν αρέσκονται στη διείσδυση ή ότι οι ίδιες δεν αρέσκονται στη διείσδυση, ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν όμως σεξ αν το θελήσουν, ότι το s/m δεν συνδέεται με το σεξ και ότι οι σκλάβοι επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους στις vanilla γυναίκες για να τον καταθέσουν στα πόδια μίας Αφέντρας. Επίσης σκλάβοι αποκαλύπτουν ότι ήρθαν σε επαφή με Αφέντρες που δηλώνουν ότι οι δεν κάνουν σεξ με σκλάβους, ή μπορεί να έκαναν και να μην θυμούνται το συγκεκριμένο σκλάβο, που σημαίνει προφανώς ότι πάρα πολλές φορές κάνουν σεξ με σκλάβους. Πολλοί αναρωτιούνται πως έρχονται σε οργασμό οι Κυρίες και λαμβάνουν από κάποιες Αφέντρες απαντήσεις που αντιτίθενται στις αρχικές διατυπώσεις τους. Γενικώς υπάρχουν τεράστιες αντιφάσεις σε αυτό το thread.

    Δεν θα ήθελα να θίξω το θέμα της ειλικρίνειας γιατί λαμβάνω ως δεδομένη την πρόθεση όλων για ειλικρινή διάλογο. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω το εξής: Αφού λίγο ως πολύ οι περισσότερες Αφέντρες έρχονται σε επαφή με τους σκλάβους τους, τί είναι αυτό που τις κάνει να επιδιώκουν να παρουσιάζονται τόσο σκληροπυρηνικές? Υπάρχουν πρότυπα Αφέντρας που τη θέλουν απρόσιτη? Σε κάποια posts που έχω διαβάσει σε άλλα threads, είδα τη φράση "κανόνες του bdsm". Υπάρχει κάποιο ευαγγέλιο με κανόνες? Γιατί μπαίνει κανείς σε ένα καλούπι που δεν είναι βιώσιμο? Και κυρίως ποιος έφτιαξε αυτό το καλούπι?
     
  6. Διάβασα όλες τις απόψεις και έβγαλα τα εξής δικά μου συμπεράσματα.

    α) Κάποιες Κυριάρχες (από όσο φένεται) έχουνε την αντίληψη ότι ορισμένες ερωτικές πρακτικές (πχ κλασσικό διεισδυτικό σεξ) με τον υπό τους θέτουν σε κίνδυνο την ισσοροπία των στάτους κλπ. Κάποιες άλλες όχι. ΑΠΟΨΕΙΣ, και οι απόψεις διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Προσωπικά πιστεύω - ότι αν μιλάμε για μια D/s σχέση σοβαρή, και όχι απλά σέσσιον, με 2 σύντροφους κατασταλαγμένους ερωτικά, μια Αφέντρα μπορεί κάλιστα να κάνει σεξ με τον υπό της ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ

    β) Το ίδιο ισχύει και για έναν Κυριάρχο...δεν χρειάζεται να γαμάει αγχωμένα/ψυχαναγκαστικά για να αποδείξει την Κυριαρχικότητά του κάθε στιγμή και λεπτό στην υπό του - όπως πολύ λανθασμένα γράψουνε μερικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν. (Άσε που με τέτοιες απόψεις που άκουσα ο κάθε βανίλλα παρα χρήμα και αφθωρί βαφτίζεται ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ)

    Ο Αφέντης / Αφέντρα ακολουθούν ΜΟΝΟ τα θέλω τους (γνωρίζοντας και σεβόμενοι / εκμεταλευόμενοι - με την δημιουργική ένοια- τις ανάγκες των υπό που διαφεντεύουν, καθώς και τα όρια των τελευταιών και βρίσκοντας περίτεχνους τρόπους κάθε φορά για να τα επεκτύνουν)
    Στο ερωτικό - σαφώς - πλαίσιο μιας διαδικής bdsm σχέσης (πχ άντρας Αφέντης γυναίκα σκλάβα) το δικαίωμα του τι ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ (και φυσικά και δεν μιλάω για ακροτηριασμούς και άλλες αηδίες που διάβασα σε ένα αλλο θρεντ) στα ερωτικά το ορίζει ο Κυριάρχος και μόνο αυτός.

    Τέλος (αν και καθηστεριμένα θα σπέυσω να καταδικάσω την απαξιωτική και καλά, βρωμερή επίθεση ενός συγκεκριμένου μέλους σε ένα άλλο (όλοι το είδαμε, πιστεύω όλοι διαφωνούμε)
     
  7. Dame wrote:
    "έχω διαβάσει σε άλλα threads, είδα τη φράση "κανόνες του bdsm". Υπάρχει κάποιο ευαγγέλιο με κανόνες? Γιατί μπαίνει κανείς σε ένα καλούπι που δεν είναι βιώσιμο? Και κυρίως ποιος έφτιαξε αυτό το καλούπι?"

    Στο πρώτο μάθημα της ζωγραφικής σου μαθένουνε να πιάνεις το πινέλο το μολύβι την πένα, στο 2ο τα χρωματα και την χρησιμότητα τους (ψυχολογική επίδραση κλπ), σου συστήνουνε την 1η ύλη (χαρτικά κλπ) της δημιουργίας, στο 3ο ξεκινάς ανατομία και ακαδημαικές φόρμες (σπουδές)... μέχρι εκείνο το σημείο αν επιδείξεις ανεξαρτησία (στο σχέδιο) προσπαθούν να σε συμαζέψουν (οι καθηγητές κλπ), προσπαθούν να σου δείξουνε να σχεδιάζεις με ένα και συγκεκριμένο ΟΡΘΟΔΟΞΟ (eleos) τρόπο (δεν φταινε αυτοί έτσι τους μάθανε).
    Ο πραγματικός καλλιτέχνης - μαθητής, έχει μάθει από τον σωστό καλλιτέχνη - δάσκαλο και τον 4ο κανόνα (που δεν λένε οι πολλοί). Έμαθες τους κανόνες σε ρωτά ο δάσκαλος?? Ναι λες εσύ. Ωραίαααα σου λέει...και τώρα μπορέις να ακολουθήσεις το δικό σου προσωπικό ύφος...μπορείς ακόμα ΚΑΙ να ΑΝΑΙΡΕΙΣ (ΝΑΙ ΝΑΙ) ΚΑΝΟΝΕΣ αν το θελήσεις...όχι απο καπρίτσιο...αλλά απλά επείδή έτσι θες.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ

    Σαν Κυριαρχος (και σαν άνθρωπος) λοιπόν δεν θα έμπενα ποτέ σε ένα καλούπι που είναι αποκλειστικά και μόνο κατασκευή αριθμημένων (στα δάχτυλα) ντόπιων κομπλεξικών bdsmer. Όπως και να το κάνεις μόνο κακό θα κάνει στην ερωτική σου έκφραση στη ζωή σου και την φαντασια σου.

    Dame συνέχισε να γράφεις οι παρατηρήσεις σου και οι προβληματισμοί σου έχουνε ενδιαφέρον  
     
  8. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Tα πλήθη αποφάσισαν; Το κοινό αντιλήφθη;
     
  9. gentle_adaptable

    gentle_adaptable New Member

    Απάντηση: Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα .

    Αν ενδιαφέρει η άποψη ενός άντρα, πιστεύω ότι η εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα θα του μάθαινε ακριβώς να υπακούει σε διαφορετική βούληση από τη δική του, άρα θα δάμαζε την ιδιότητά του να βατεύει κατά βούληση. Δεν θα ήταν πια επιβήτορας...
    Ο υποτακτικός επιβήτορας είναι ρεαλιστική προοπτική μόνο για μια γυναίκα που δεν είναι κυριαρχική στο σεξ, αλλά έχει ανώτερη θέση (κοινωνική κ.λπ.) πέρα από το σεξ. Θυμάμαι μια ταινία (για τα όργια της τσαρίνας Αικατερίνης νομίζω), που έδειχνε ακριβώς αυτό: τη βασίλισσα να διατάζει έναν αυλικό της να την ικανοποιεί ενεργητικά, αλλά σύμφωνα με τη δική της επιθυμία.
     
  10. gentle_adaptable

    gentle_adaptable New Member

    Απάντηση: Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα .

    ΥΓ. Πάντως έχω γνωρίσει γυναίκα αυταρχικής προδιάθεσης που ήθελε και να την ικανοποιεί ενεργητικά ο σκλάβος της.
     
  11. slave24gr

    slave24gr New Member

    Mistress_Despoina μου αρεσαν οι αποψεις σου....
    συμφωνω μαζι σου
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    χαίρομε για τις απαντήσεις Της Dame & Sweet_Distress ,αλλά όποτε διαβάζω αυτό το νλημα όπως και το https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=6530&highlight=sex με πίανει ένα παράπονο ...

    αξίζει το να θυσιάζεις αυτό που σου έρχετε αυθόρμητα να κάνεις ,για το lifestyle ,το οποίο θα σου δώσει τι ;