Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα .

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

1. phoenixxx

phoenixxx Regular Member

tender lilly έχεις πολύ μεγάλο δίκιο! 

2. zinnia

zinnia Contributor

Αστο καλε μου δεν χρειαζεται. Ουτε εσυ να πεσεις με τα μουτρα στο διαβασμα, ουτε εγω να προσπαθω να πω τι εννοω..Ισως μερικα πραγματα δεν γινεται να τα πεις γραπτα, εξαλλου ουτε εγω, ουτε εσυ θα λυσουμε το μεσανατολικο και σταματαω εδω..

Παντως κι αυτο το λεω γενικοτερα, μη βλεπετε μονο το στατους που δηλωνει ο αλλος και βγαζετε συμπερασματα.. Και οποιος δεν λεει τι εζησε και ολα του τα προσωπικα δεν σημαινει κατ αναγκη πως δεν εχει και ιδεα ή δεν εχει ζησει παρομοιες καταστασεις και δεν μιλαω για συνεδριες μιλαω για σχεσεις μακροχρονιες..

3. phoenixxx

phoenixxx Regular Member

Εντάξει. Πάντως κατάλαβα πως μιλάμε για διαφορετικά πράγματα, τελικά. Αν κατανόησα καλά, αναφέρεσαι στον ρόλο του σεξ σε μια σχέση, μια και αυτό είχες εισπράξει τότε από τα κείμενα αυτά, και τα χρησιμοποίησες για να τονίσεις την θέση σου εδώ. Αντίθετα εγώ αναφέρομαι στο ότι είχα εισπράξει εγώ σαν άνδρας υποτακτικός από εκείνα τα κείμενα. Άλλο πράγμα εισέπραξε τότε ο καθένας μας και δεν ήταν ξεκάθαρο τι ήθελες να πεις.

Σου οφείλω λοιπόν μια δημόσια συγνώμη, μια και κατανοώ πως είπες κάτι άλλο από αυτό που νόμιζα!

Στο θέμα που θέτεις: Δεν μιλάμε εδώ για απλές συνεδρίες... Μην υποτιμάς τον ρόλο της υποταγής, σαν παράγοντα σταθερότητας, αφοσίωσης και δύναμης σε ένα ζευγάρι. Το ότι δεν κάνουν κατά ανάγκη κολπικό sex δεν σημαίνει πως δεν θα αντέξουν σαν ένα FemDom ζευγάρι, Mistress/slave! Μια τέτοια σχέση μπορεί να είναι πιο δυνατή και ουσιαστική από οποιαδήποτε π.χ. vanilla σχέση...

4. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

zinnia μου

Ένα θα πω μακάρι όλοι να σκέφτονταν όπως ο Phoenixxx.
    Εγώ το έχω πει και θα το ξαναπώ, ζηλεύω κάποια, πάντα με την καλή έννοια  
    Στον σκλάβο μου είπα ότι θα γίνει τέλειος μόνο όταν του μοιάσει στο ένα χιλιοστό  

5. cancer

cancer New Member

Phoenix γιατί θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη δηλαδή;;;; Έκανα κάτι κακό; Την αλήθεια είπα! Συνέβηκε και περάσαμε καλά. Να πω ψέματα; Δεν είναι όμως αυτό που ήθελα από μια Αφέντρα. Δεν ήθελα να καταλήξει εκεί. Το γράφει η Κυρία SMArtLady πως οι υποτακτικοί δεν ψάχνουν για σεξ αλλά να βρεθούν στα πόδια μιας αφέντρας και να γίνουν σκλάβοι της. Το σεξ το βρίσκουμε και αλλού αν θέλουμε, με γκόμενες. Και εσύ το λες αυτό σε αυτά που γράφεις! Δεν κατάλαβα που το κακό λοιπόν; Δεν ήμουν επιβήτορας;

6. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Και συ το υιοθετεις επειδη το γραφω εγω η επειδη ετσι ειναι?
    Εγω μπορει να γραφω οτι θελω και αλλη Κυρια να εχει αλλες αποψεις και δεν βρισκω τιποτε κακο σε οτι εγινε μεταξυ σας. Μεγαλα παιδια εισαστε. Σε βιασε μηπως?
    Οχι, αντιθετα λες οτι περασατε και οι δυο καλα...
    Και το αν ησουν εσυ επιβητορας δηλαδη τωρα τι θα πρεπει να κανουμε?
    Να σε στεψουμε και Εθνικο μας Επιβητορα και να φωναζουμε
    Αξιος, Αξιος ο cancer?
    Ημαρτον πια!

7. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

8. Ηλίας

Ηλίας Guest

Επιβατεύω : είμαι επιβάτης . Στο μέσο ποιου ; Από πότε ο επιβάτης είναι ο οδηγός ;
    Χρειάζεται άραγε εκπαίδευση σε κάποιον ώστε να μάθει πως να διαχειρίζεται τους επιβάτες του ;

Σέβομαι την επιλογή κάποιου να μην θέλει να τον βατεύουν ακόμα και όταν γίνεται κάτω από καθοδήγηση , αλλά να μου παρασουσιάζεται αυτό ως δείγμα υποταγής ή αδυναμίας του κυρίαχου ;

Νόμιζα ότι είναι προφανές ότι δεν ισχύει αυτό , αλλά από ότι βλέπω δεν είναι . Αν όποιος γαμούσε σήμαινε ότι είναι κυρίαρχος τότε όλες οι γυναίκες θα ήταν φύση υποτακτικές και οι άντρες κυρίαρχοι . Νομίζω στο δημοτικό είχα ακούσε τελευταία φορά την άποψη αυτή .

Τώρα που βρήκαμε τελικά τι είναι αυτό που διακρίνει κάποιον κυρίαρχο νομίζω ότι όλα έχουν ξεκαθαρίσει . Ο μέγιστος Κυρίαρχος θα μπορούσε να είναι ένας ζιγκολό , ένας πορνοστάρ , ο Γκουσκούνης , ο Θεός Πάνας . Αυτό είναι ...

Ο κυρίαρχος των θεών ήταν ο Πάνας ! Και πάντα το έλεγα κυρίαρχος δεν είναι ο Λέων , αλλά ο Τράγος . Όχι ο άνθρωπος αλλά το γουρούνι . Για να σοβαρευτούμε τώρα γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα . Παραδίδω μαθήματα διαχείρησης επιβητόρων . Για όσους δεν έχετε αρκετά χρήματα , μπορώ να δώσω ορισμένες συμβουλές δωρεάν .

Πρέπει να κρατάτε το ζώο σε καλή φυσική κατάσταση , να του κάνετε καλή διατροφή , να τον έχετε μακριά από καταστάσεις που μπορούν να του δημιουργήσουν άγχος . Το τελευταίο μπορείτε να το επιτύχετε διαχειριζόμενοι εσείς τις συναισθηματικές του διακυμάνσεις κατά το σκοπό του ζητούμενου σας . Άλλωστε δεν χρειάζετε να σκέφτεται , μόνο να πηδάει μας ενδιαφέρει...

9. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Hlia ....
    To κειμενο που εγραψες μονο γελιο μου προκαλει.  
    Αν και οσο το σκεφτομαι καλυτερα ...αρχιζω να λυπαμαι.  
    Sorry γι αυτα ολα τα αναμικτα συναισθηματα βεβαια.  

Last edited: 5 Νοεμβρίου 2006
  10. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Μερικές φορές Ναι Ηλία. Κάποιοι χρειάζονται εκπαίδευση και σε αυτό.
    Δεν είναι όλοι άξιοι οδηγοί και ας έχουν καλά «εργαλεία» Μερικοί είναι άγαρμποι, μερικοί βιαστικοί, μερικοί αρτσούμπαλοι, μερικοί άστοχοι κλπ κλπ
    Ηλία ….. στο θέμα δεν θα επανέλθω διότι προσωπικά το εξάντλησα σε πολλά post και σε αυτό επίσης λέγοντας την γνώμη μου και την θέση μου σαν Κυρίαρχη Γυναίκα και ιδιαίτερα σαν Misress (ίσως να κάνει και μια ακόμα διαφορά)
    Δεν μπορείς ίσως να καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα σε μια Mistress και ένα Μaster (προσπάθησε).
    Μιλώντας προσωπικά θα επιμένω ότι το "βατεμα" από υποτακτικό σε Μένα σαν Κυρίαρχη είναι ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Τους λόγους τους έχω αναφέρει. Αν δεν σε καλύπτουν απλά λυπάμαι αλλά αυτό δεν αλλάζει!

Το βάτεμα αντίθετα Ηλία είναι ένα από τα δείγματα ενός καλού Κυριάρχου προς την υποτακτική του. Οι υποτακτικές είναι πολύ ερωτικά πλάσματα και χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης σε αυτό το θέμα. Διαφέρουν αρκετά από τους υποτακτικούς.
    Όταν και εφόσον λοιπόν ένας Κυρίαρχος Άντρας μπορεί και φυσικά διαθέτει και τα κατάλληλα προσόντα για να γίνει ένας καλός επιβήτορας γι αυτές..
    Προφανές Ηλία από πού και ως που?
    Αν δεν πηδάνε οι Κυρίαρχοι λόγο θέσης …και δεν πηδάνε και οι υποτακτικοί για τον ίδιο λόγο ….Τότε ποιοι πηδάνε τέλος πάντων ? Πέστε μου να ξέρω δηλαδή.
    Γι αυτό όλες οι Γυναίκες σήμερα παραμένουν στην αγαμία? Γι αυτό τραβάνε τα μαλλιά τους με την σεξουαλική συμπεριφορά των Αντρών? Τα καθαρόαιμα αρσενικά εκλείπουν πια? Είναι σπάνιο είδος πια και αυτό προς εξαφάνιση?
    Και καλά εμείς οι Κυρίαρχες …πάει στο δια…ο πες ότι είμαστε ταμένες και να το στερηθούμε λόγο πεποιθήσεων ….αλλά οι κακόμοιρες οι σκλαβίτσες γιατί?
    Μήπως τελικά είναι καταδικασμένες σε αγαμία και αυτές για λόγους που μονό οι Κυρίαρχοι ξέρουν (και οι Α/άλλοι απλά υποπτεύομαστε)?
    Όλα και όλα μη μιλάς για τον Γκουσκούνη…. Εδώ δεν θέλω κουβέντα…..Ανήκω στο fun club του από παιδί!!!!
    Οι συμμετοχές πότε μπορούν ν’ αρχίσουν Ηλία?
    Έχω να σου στείλω Κ/κόσμο και Κ/κοσμάκη!!!
    Για να μη το βασανίζουμε θα πω μόνο ότι δεν πιστεύω ότι το πήδημα κοινός γαμήσι κάνει από μόνο του τον Μaster
    ….Αλλά δεν πιστεύω ότι υφίσταται Μaster που δεν βατεύει την υποτακτική του… Και όχι μονό δεν το πιστεύω αλλά δεν θέλω και να το επιβεβαιώσετε
    Τότε να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου Ο/όλες μαζί πιασμένες χέρι, χέρι Κυρίαρχες και υποτακτικές. και να ανοίξει η γη να μας το καταπιεί

Last edited: 6 Νοεμβρίου 2006
  11. Ηλίας

Ηλίας Guest

Αναρωτήθηκες Ομορφιά μου , μήπως ο λόγος που αρνείσαι στους υποτακτικούς και την όποια σκέψη ακόμα περί βατέματος σου , είναι απλά ότι προτιμάς να τους βατεύεις εσύ ; Γιατί αυτό σ’ αρέσει και αυτό σε εκφράζει ;

12. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Αν και στα ερωτηματα Μου απαντηση δεν πηρα και θεωρω την απαντηση σου ασχεστη με το θεμα Ηλια, θα σου απαντησω οτι Ναι, προτιμω να τους "βατευω" Εγω.
    Αυτη ειναι η προτιμηση Μου αλλα και η θεση Μου σαν Κυρια που μου αρεσει να χρησιμοποιω τους υποτακτικους Μου και οχι να χρησιμοποιουμαι απο αυτους για την δικη τους καβλα.