Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Cinnamon, στις 16 Μαρτίου 2019.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Επιμύθιον...
    Η Αθήνα είναι μια πόλη...
    Μπορείς να δεις την Αθήνα από την Ακρόπολη...
    Καλύτερα όμως από τον Λυκαβηττό...
    Ακόμα καλύτερα από την Πάρνηθα, την Πεντέλη ή τον Υμηττό.
    Κι άμα σού κάτσει και βόλτα με ελικόπτερο, ακόμα καλύτερα.
    Το ότι απέ την Ακρόπολη δεν βλέπεις την Ν. Φιλαδέφεια ή από την Πάρνηθα δεν βλέπεις τα Ιλίσσια, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν.
    Κι αν δεν την περπατήσεις δεν θα τη νιώσεις ποτέ, με τα ωραία της και τα στραβά της, την Αθήνα...
    Κι έχει και λεωφορεία και τραίνα και τελεφερίκ κι απ' όλα. Η Αθήνα.

_____
    Έδιτ: Αι υπερβολαί ως περιτταί, βλάπτουν σοβαρά την κουβέντα...

Last edited: 1 Απριλίου 2019
  2. de7

de7 s

Όχι.

Δεν εκφράστηκα με κανένα γρίφο και δεν αναμένω τίποτα και από κανέναν.

Το μόνο που θεωρώ, αν μη τί άλλο, σε ένα BDSM forum, είναι να υπάρχει σεβασμός και χώρος για όλες τις φωνές που ανήκουν σε αυτό το lifestyle.

Ναι, δεν με γνωρίζετε.

Ναι, ασχοληθήκατε μαζί μου.

Και όχι μόνο ασχοληθήκατε, αλλά δώσατε σαφείς αιχμές για "αγωνιώδεις και μη συναινετικές καταστάσεις" που κάποιοι τρίτοι "αγωνιούν να συγκαλύψουν, φέροντας ηθική ευθύνη".

Καταλήξατε υποδεικνύοντάς μου ότι πρέπει να είμαι πιο προσεκτική στο μέλλον (όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι) στο πώς θα εκφράζομαι, αφού εσείς αξιολογήσατε τα λεγόμενά μου ως "καταγγελτικά και αγωνιώδη", υπονοώντας ότι δεν ασχολούμαι μαζί σας επειδή φοβούμαι κάτι, λόγω της πιθανής ενοχής μου ή κάποιων άλλων.

Δεν θα παίξω το σπασμένο τηλέφωνο ούτε εδώ, ούτε πουθενά. Διάγω τον βίο μου εν παρρησία και με σεβασμό απέναντι στον εαυτό μου και στους άλλους.

Έχοντας ως εφαλτήριο τη μοναδική πληροφορία που έδωσα στο post μου, ότι, δηλαδή, κάποιοι άνθρωποι υποτακτικής ψυχολογίας επιλέγουν να συσχετίζονται με το να τους παραχωρεί κάποιος τρίτος σε κάποιον/α Κ: 1) κατακρίνατε αυτή τη BDSM-ική πρακτική ως αγωνιώδη και μη συναινετική (και μαζί με αυτή, όλα τα άτομα που την εφαρμόζουν), β) προσβάλατε ευθέως εμένα, το άτομο στο οποίο ανήκω, και το άτομο που με παραχώρησε στον/στην συγκεκριμένο/η Κ, χαρακτηρίζοντας τη ζωή μας ως αγωνιώδη, κακοποιητική και ποινικά κολάσιμη, γ) υποδείξατε πώς θα πρέπει να αντιδράσω σε όλες αυτές τις συκοφαντίες και προσβολές που απευθύνατε, και ότι αν δεν το κάνω, αυτομάτως είμαι υπόλογη λόγω ενδεχόμενης ενοχής για τον τρόπο που επιλέγω να ζω.

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεστε πόσο ακραίο είναι αυτό που κάνατε.

Δεν δέχομαι καμία θεωρία συνομωσίας και δεν έχω καμία ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

φτάσαμε πάλι στη φαντασιακή κακοποίηση?

4. RAIN

RAIN nefelibata

@lara
    Αγαπημένη Λάρα,
    Εξέφρασα τις απορίες μου για κάτι που δεν χωράει στο κεφάλι μου. Γνωρίζω όπως γράφει και ο Καντ από πάνω ότι το γεγονός ότι δεν βλέπω κάτι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ο προβληματισμός μου βέβαια still stands , ακόμα και μετά από όλο αυτό το θεατρικό που παίχτηκε σε αυτό το νήμα με μεγάλες κουβέντες(σεβασμος, αισθητική, ύψος συνομιλουντων), ακόμα πιο μεγάλες κατηγορίες(αγοραία διαπόμπευση) και μια ξεκάθαρη στάση "δεν αγγίζουμε". Ο Αριοχ έκανε ένα ωραίο παραληρισμο με τη θρησκεία. Το ότι είμαι άθεη δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου να πιστέψει. Δεν σημαίνει όμως ότι επειδή αποδέχομαι την ανάγκη του, δεν μπορώ να τη κριτικάρω. Σεβασμός στη διαφορετικότητα από όπου προέρχεται και όχι μόνο στα καθ'ημάς. Κανείς δεν είναι λιγότερος η περισσότερος από τον καθένα. Έτσι μεγάλωσα και αυτό έχω σαν αρχή στη ζωή μου. Και εκτιμώ κάθε προσπάθεια ευτυχίας όσο και εκτός της λογικής μου να είναι. Να σκέπτομαι, να απορώ και να εκφράζομαι ελεύθερα όμως δεν θα σταματήσω για κανένα λογο. Και ας είναι αυτή η διαφορετικότητα μου σε αυτόν εδώ το χώρο. Δεν θα χορέψω στο ταμπούρλο κανενός γιατί έχει την ψευδαίσθηση ότι μιλάει από ανώτερη θέση. Authority was never my thing.
    Με αφορμή το ποστ σου και τον όμορφο τρόπο σου να εξηγείς τα πράγματα κλείνω και εγώ το οποίο θέμα ανοίχτηκε από πλευράς μου, που τουλαχιστον αν μη τι άλλο ήταν διαφωτιστικό αναφορικά με την ποιότητα του καθενός συμμετέχοντος σε αυτή την περίεργη συζητηση, με την ευχή και την ελπίδα να έχει ο καθένας αυτό που τον γεμίζει και τον κάνει να αισθάνεται όμορφα.
    Να σαι καλά.

5. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

κι αν υπάρχει καν... έχει και άθεους που η χριστομάθεια βαράει κόκκινο. και νομίζουν κι ότι είναι διαφορετικοί απ΄ τους άλλους...

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ντεν καταλαβαινει ποσο αθεο ειναι καποιο ατομο που ντηλωνει πως ειναι αθεο... Μα αθεο..? Αθεο...? Χουατ νταζ ιτ μιν αθεο..?

7. RAIN

RAIN nefelibata

Ντεν πιραζι που ντεν καταλαβαίνει. Σαμ θινγκσ ντεν επιτρέπεται να τα αγγίζουμε ...

8. @de7
    Το θαυμασμό μου για το βίωμα σου.

9. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Ενα βιντεακι για οσους και οσες ψαχνετε για ιδεες στην εκπαιδευση των υ σας.
    Φυσικα ΠΑΝΤΟΤΕ τα υ να ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. Βασικη προϋποθεση για να εχετε υ.
    (Ρωτηστε κανεναν Μηδενιστη Φιλοσοφο, οταν γυρναει κατακοπος στο καλυβακι του,
    μετα την εξαντηλικη δουλεια στα χωραφια που του επιβαλλει αυτος ο καταπτυστος μπλιαχ καπιταλισμος των τραπεζων και τον μονοπωλιων.)

Βιντεακι. Ελα μου.

10. Alpha Wolf

Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

Θελω να το εκτυπωσω και να το κορνιζαρω. Πως γινεται, ξερει κανεις ?

11. Καλησπερα σας.... Βρίσκω εξαιρετική την ανάλυση....
    Θεωρείτε ότι σε μια εκπαίδευση... όταν έρχετε η στιγμή εφαρμογής της θεωρίας... Δεν υπάρχει το στοιχείο κυριαρχίας και υποταγής στην ερωτική πράξη? Ή δεν θα μπορούσε να υπάρχει ερωτική έλξη κυριαρχίας και υποταγής στην ερωτική πράξη?
    Θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας πάνω σε αυτό....
    Ευχαριστώ...

Last edited: 3 Ιουνίου 2019
  12. Ypotakiko

Ypotakiko Αναζητώ εκπαίδευση...

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο..
    Πραγματικά θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό στα χέρια ενός έμπειρου Αφέντη...