Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαιδευτικά ταξίδια.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος AndreDelastrange, στις 7 Φεβρουαρίου 2016.

1. brenda

brenda FU very much

[Λεξικό Τριανταφυλλίδη]
    συνερίζομαι [sinerízome] Ρ2.1β : ΣYN ξεσυνερίζομαι. (οικ.) 1. δίνω υπερβολική σημασία σε κτ., πειράζομαι, ενοχλούμαι από τα λόγια ή από τις ενέργειες κάποιου, παραβλέποντας ότι ειδικές συνθήκες επιβάλλουν να αναγνωρίσω στο άτομο αυτό κάποια ελαφρυντικά: Γέρος / παιδί είναι, μην το(ν) συνερίζεσαι αν είπε ένα λόγο παραπάνω. Έχουν τα γεράματα παραξενιές και μην τα συνερίζεσαι. 2. (για παιδί ή για ενήλικα που συμπεριφέρεται σαν παιδί) ανταγωνίζομαι κπ. στην εξασφάλιση αγαθών ή προνομίων: Συνερίζεται ο ένας τον άλλον και μαλώνουν για το ποιος θα πάρει μεγαλύτερο δώρο.
    [ελνστ. συνερίζω `μάχομαι εναντίον΄, μσν.(  συνερίζομαι μεταπλ. ίσως κατά το μάχομαι]

Μην ξεσυνερίζεστε ο ένας τον άλλον, το 90% των διαφωνιών μας εδώ μέσα και παντού αλλού, οφείλονται στο ύφος των λεγόμενων/γραφόμενων και μόνο το 10% στο περιεχόμενο των λόγων.

Δεν θα κερδίσει κανείς τίποτα, όσο κι αν τονωθεί ο εγωϊσμός του, δεν έχει δωράκι στο τέλος του νήματος για κανέναν.
    Οι διαφωνίες είναι για να υπάρχουν, δεν θα υπερισχύσει καμία γνώμη έναντι κάποιας άλλης, ο καθένας θα πει τα δικά του, έτσι κι αλλιώς.
    Αυτή η διαμάχη του ''ορθόδοξου'' έναντι του καινοτόμου και του σκληροπυρηνικού έναντι του ανθρωπιστικού μας έχει κουράσει εντελώς και εδώ μέσα και παντού αλλού.

Δεν είναι κακό να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, χωρίς να απαξιώνει κανείς κανέναν.
    Αυτό που ενστερνιζόμαστε, καλό είναι να το υποστηρίζουμε, αλλά είναι δεδομένο ότι μόνο παράθεση επιχειρημάτων μπορούμε να κάνουμε, γιατί να εξελίσεται σε προσωπική αντιδικία, δεν το έχω καταλάβει ακόμη.

Αφού κανείς δεν θα πείσει -έτσι κι αλλιώς- κανέναν, το κέρδος προκύπτει μόνο μέσα από την ανταλλαγή απόψεων.

Άμα δεν θέλετε να στείλετε τα υ σας για εκπαίδευση, πείτε το, το ερώτημα ήταν σαφές, προς τι οι αξιακές κρίσεις?
    Γιατί κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν την δική τους ηθική στους άλλους?
    Δεν υπάρχει ευθεία γραμμή για τα όρια κανενός, αλλού τοποθετούνται σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με το ποιοι είναι αυτοί που τα θέτουν και κάτω από ποιες συνθήκες.
    Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι και είμαι βέβαιη, ότι μπορούμε να αποφύγουμε την ανουσιότητα των προσωπικών επιθέσεων και συγκρούσεων.

Στο τέλος όλες οι αντιπαραθέσεις καταλήγουν εμμέσως πλην σαφώς στο γνωστό επιμύθιο, αφού:
    ''Το δικό μου bdsm είναι καλύτερο από το δικό σου''. Το έχουμε εμπεδώσει.

Κάποια στιγμή, ενδεχομένως να αναγνωρίσουμε και στους άλλους το δικαίωμα να το βιώνουν έτσι όπως τους αρέσει, από την στιγμή που δεν μας επιβάλλουν τον τρόπο τους και δεν τον προβάλλουν ως τον μοναδικό ή τον σωστό για όλους.

ΥΓ Να είστε καλά παιζάκια, να μην μαλώνετε, ειδικά εσείς τα αγόρια, εμάς λέτε εριστικές με μπερδεμένα οιστρογόνα, αλλά κι εσείς με την πλεονάζουσα ή ελλειματική τεστοστερόνη δεν πάτε παραπίσω... 

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Άλλο οι κανόνες, άλλο οι εντολές όμως.

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2016
  3. Dapom

Dapom Contributor

Συμφωνώ απολύτως...απλά βαριόμουν να το αναλύσω περισσότερο.

4. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Αν η εκπαίδευση περιλαμβάνει καραόκε με τον πίκατσου φορώντας φουξ περούκα στο Τόκυο....no problemo!!!  

5. AndreDelastrange

AndreDelastrange Regular Member

@sweet_release εδώ συζητάμε αν χρειάζεται καν η συναίνεση του υ, κι εσύ αποφάσισες να βάλεις και προαπαιτούμενα;  

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Βεβαίως!Είμαι απαιτητικό άτομο   

7. AndreDelastrange

Είμαι σίγουρος ότι το Κ σου θα λατρεύει αυτό σου το χαρακτηριστικό  

8. brenda

brenda FU very much

Καλά μη νομίζετε, κι εγώ όταν έλεγα εκπαιδευτικά ταξίδια, εννοούσα διαλογισμό στο Μπουτάν (καλή ώρα) ή περισυλλογή, περπάτημα και ανάβαση στο Μάτσου Πίτσου, να σφίξουνε κι οι κώλοι... 

Άντε, έστω ολιστικές θεραπείες και μαθήματα γιόγκα σε κάποιο ειδυλλιακό μέρος της Ελλάδας, ντέφι να γίνει...

Για όλα τα άλλα, επιφυλάσσομαι, θα συσκεφθώ με τον ανώτερo εαυτό μου και θα ορίσουμε από κοινού τις κόκκινες γραμμές της εκάστοτε εκπαίδευσης και των ταξιδιών εξεπιτούτου... 

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2016

9. Διακρίνω ψήγματα αξιολογικής κρίσης σε αυτό σου το σχόλιο, εντέχνως και επιμελώς συγκεκαλυμμένα υπό το πέπλο του αδιόρατου χιούμορ, αγαπητή. Ομολογώ όμως ότι διατηρώ επιφυλάξεις ως προς την εντύπωσή μου αυτή, καθότι το υ οφείλει να είναι Ζεν...

10. brenda

brenda FU very much

Αυτό που καταφέρνετε να με ερμηνεύετε καλύτερα κι από μένα (εγώ το αποφεύγω, με αφήνω ανερμήνευτη μέσα μου), πως το κάνετε?
    (Είναι και καναδυό άλλοι με το ίδιο κληρονομικό χάρισμα). 
    Καταλήγω στο ότι χρειάζομαι εκπαίδευση για να με ερμηνεύσω αποτελεσματικά, δεν εξηγείται αλλιώς... 
    Θα ενημερώσω τον Αφέντη μου και θα σας πω.  
    Αν είμαι καλό και υπάκουο υ, θα φροντίσει να συμπληρώσω τα κενά μου και να καλύψω τις ελλείψεις μου με τον προσήκοντα τρόπο.
    Αν σας περιλαμβάνει, που ξέρετε, μπορεί να μου δωθεί η απαραίτητη εντολή εκπαίδευσης από τρίτους και να γίνει το όνειρό μου πραγματικότητα, επιτέλους να μάθω και κάτι ουσιαστικό! 

11. AndreDelastrange

Αγαπητή έχετε το νου σας. Ο Αφέντης σας, ιδίως αν είναι σαδιστής, μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον του στην δι' αντιπροσώπου εκπαίδευση αν καταλαβει ότι το θέλετε πάρα πολύ  

12. Δεν είναι κληρονομικό χάρισμα, είναι κληρονομική πετριά  
    Είμαι εδώ για να σε εκπαιδεύσω. Η μέθοδός μου είναι "παίζω και ξεμαθαίνω". Αναλαμβάνω να σε παραδώσω στον Αφέντη tabula rasa, για να γράψει επάνω σου τη δική του ιστορία...