Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπληξη Τατουαζ στον Αφέντη μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος s_aint, στις 7 Σεπτεμβρίου 2009.

1. Όπως κανουν τα γελαδια στο Τέξας?!

2. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Προσωπικά θα προτιμούσα κάτι σε χαραγμα με σουγιαδακι.
    Η αίσθηση μικρους καψίματος-τραβηγματος που αφήνει πάνω στο δέρμα είναι ασύγκριτη από μια και μόνο μικρή εμπειρία που είχα παλιότερα.
    Κι ευκαιρία να επαναλαμβάνεται τακτικά.  

3. Soraya

Soraya Guest

κάποτε ένας Κύρης μου είχε αναφέρει μια ιστορία με μια υποτακτική του.
    η κοπέλα είχε κάνει κρυφά το μονόγραμμα του και πήγε όλο χαρά να του το δείξει...
    -και; ρωτάω εγώ γεμάτη χαρά σκεπτόμενη πως σίγουρα θα του άρεσε η έκπληξη...
    -την απελευθέρωσα! μου λέει με σοβαρό ύφος
    μένω κάγκελο... σκέφτομαι πως η αντίδρασή του ήταν υπερβολική και άδικη...

και εξηγεί

-το σημάδι του Κ δεν μπαίνει ελαφρά την καρδία. δεν είναι κάτι με το οποίο μπορεί να παίξει η υποτακτική και σίγουρα δεν είναι δική της απόφαση.
    το μόνιμο σημάδι μου είναι σαν το μόνιμο κολάρο. είναι απόφαση της υποτακτικής πότε θα το φορέσει;;;;

κι εκεί κατάλαβα πως μερικά πράγματα μπορεί να φαντάζουν όμορφα και ρομαντικά, δυστυχώς όμως για να μείνουν έτσι θα πρέπει να έρθουν στην ώρα τους και με τον τρόπο που πρέπει.
    οπότε καλό θα είναι τα υ να σκέφτονται πριν πράξουν  

4. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Σαν σκέψη μπορεί να έχει περάσει... Αλλά όχι σαν σημάδι ότι του ανήκω.

Σαν συμβολικό κομμάτι όσων περάσαμε μαζί και όσων είναι σημαντικών για εκείνον.

Ωστόσο ένα τέτοιο σημάδι θα έκανα μόνο για τον Άνθρωπο μου.  

5. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Δεν ειναι λιγο ποζερε ολο αυτο;

6. Lady Nawashi

Είναι. Αλλά υπάρχουν πολλοί παράμετροι.
    Είναι σε σημείο εμφανές; είναι κάτι που "κάνει μπαμ"; είναι κάτι διακριτικό, κάτι που συμβολίζει στοιχεία της "σχέσης" ή απλά μονόγραμμα και σημάδεμα σαν ιδιοκτησία;

Υπάρχουν διαφορές...

7. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Προτιμω ενα σημαδι απο παλιο κτυπημα

8. Lady Nawashi

Δύσκολα χτύπημα να αφήσει σημάδι, εκτός αν μιλάμε απλά για μελανιά.

Προσωπικά, θέλω ο καμβάς να είναι καθαρός. Ενώ μου αρέσουν τα τατουάζ, προτιμώ το γυμνό δέρμα.
    Η ιδιοκτησία και το σημάδι της πολλές φορές δεν φαίνεται εξωτερικά.
    Αυτό που μου αρέσει ωστόσο είναι να δημιουργώ πάνω στον καμβά και τα σημάδια να αλλάζουν, όπως αλλάζουν και τα συναισθήματα και η σχέση. Οπότε, η μονιμότητα από άποψη δερματοστιξίας δεν καλύπτει κάποια μου ανάγκη για "ownership".

9. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

αυτο με τον καμβα... τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει...

btw, μολις το υ φυγει απ τη σχεση, αναλογα τα κεφια, μπορει να πατησει ενα αλλο ταττοο απο πανω και να το στειλει το μονογραμμα σας για βρουβες...

οποτε οκ... καλο σαν συμβολισμος... αλλα μην δενετε και σχοινι-κορδονι οτι ο αλλος θα το' χει μια ζωη.

10. Lady Nawashi

δεν ξέρω τι σου θύμισε πάντως εγώ τον καμβά μου δεν τον θέλω άτριχο  
    απλά au naturel  

11. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

12. Έχω δει ακριβώς τέτοιο στην θάλασσα. έμπαινε στο νερό και όταν έβγαινε ήταν σαν να έχει φορέσει αρκουδοτομαρο σαν αυτό που φορούσε ο κοναν ο βάρβαρος!