Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτός θέματος( Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . . )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Θα παρακαλούσα εκ των προτέρων τα παλαιά και εξέχοντα μέλη μας να γράψουν τις απόψεις τους επί του θέματος, άλλωστε αυτοί είναι και οι στυλοβάτες σε μια σοβαρή συζήτηση, αλλά ας αφήσουμε να εκφράσουν τις απόψεις τους και τα νέα μας μέλη, έχουν και αυτά νομίζω άποψη και εμείς οι παλαιοί πρέπει να την σεβαστούμε.

Ας ανεβάσουμε λοιπόν το επίπεδο του φόρουμ αφήνοντας τον διάλογο και τις απόψεις μας να εξελιχθούν με απόλυτη ελευθερία του γραπτού λόγου χωρίς όμως να κρίνουμε και να ειρωνευτούμε τις απόψεις κανενός.

Ευχαριστώ.

2. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Ο νηματοθέτης, Πέρρη, έχει κατά παράδοση το δικαίωμα να ζητά από τη διαχείριση τη μεταφορά όποιων ποστς θεωρεί άσχετα με το νήμα του. Σε παρακαλώ κι εγώ λοιπόν, ό,τι νομίζεις πως εμπίπτει σ' αυτή την κατηγορία να ζητήσεις να μεταφερθεί, αλλά άσε μας να εκφραζόμαστε ελεύθερα, γιατί σα νά 'χει αρχίσει να παραγίνεται ασφυκτικό το κλίμα, εδώ μέσα.

Ευχαριστώ, ομοίως.

3. MasterPerris

Αγαπητέ, ΜΜ, το προηγούμενο ποστ μου δεν απευθυνόταν προς εσένα αλλά προς όλους μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση επι του θέματος και να βγάλει ο καθένας μας μέσα από τις απόψεις όλων μας τα συμπερασματά του.

Περιμένω λοιπόν να διαβάσω τις απόψεις σου επί του θέματος γιατί ξέρω/ουμε, ότι οι απόψεις σου έχουν ένα ειδικό βάρος.

4. MindMaster

MindMaster Contributor

Ως εις εξ όλων απάντησα κι εγώ Πέρρη, κι όχι βεβαίως, εκ μέρους όλων. Και γιά την ανάγκη σοβαρών συζητήσεων συμφωνώ, σε τίποτε όμως δεν βοηθά επ' αυτού η επίπλαστη σοβαροφάνεια.

Επί του θέματος του νήματος δεν μπορώ να σου υποσχεθώ πως θα διαβάσεις τις απόψεις μου, δεν είναι εντός των ενδιαφερόντων μου, και γιά την ώρα, δεν έχω κάτι αξιόλογο να πω. Εάν σκεφτώ, θα επανέλθω.

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Το ζήτημα δεν είναι πώς το ορίζει κανείς, αλλά πώς το περιορίζει... 

"Μας συγχωρείτε γιά τη διακοπή", συνεχίστε.

6. MindMaster

MindMaster Contributor

Πέρρη, σοβαρολογείς; Καλά να μην κρίνουμε τους ίδιους τους συνομιλητές μας, το παίρνει και το σηκώνει. Να μην κρίνουμε ούτε τις απόψεις τους; Και τί είδους φόρουμ, και τί είδους διάλογος θα είναι μετά αυτός; Ή αυτό είναι κάτι που θα ισχύει μόνο στα δικά σου νήματα; Αν είναι έτσι να το ξέρουμε, να μην τα ακουμπάμε, καθόλου...

7. MasterPerris

Κατ΄ αρχάς, ΜΜ, χαίρομαι που συμμετέχεις στο νήμα μου γιατί ειλικρινά είχα αρχίσει να ανησυχώ πως μπορούσε και να μην διαβάσουμε τις απόψεις σου για θέμα που διαπραγματεύται το νήμα που πάντα οπως σου έχω ξαναπεί έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Όμως γμτ μετά μου το χαλάς... γιατί πρώτον κάνεις τον συνήγορο της Lady-Dementia (εκτός και εαν σε έχει εξουσιοδοτήσει... πράγμα που δεν το πιστεύω),και δεύτερον αντί να μας πεις τις δικές σου απόψεις αρχίζεις τις ερωτήσεις για κότες και κοκόρια, ακόμα με ρωτάς αν βοηθήσω στο να δούμε ποιός είναι ο άνδρας ο σωστός, πιστεύεις λοιπόν ότι αν πώ εγώ την δική μου άποψη (νομίζω ότι έχω πει ορισμένα πράγματα), πεις και εσύ την δική σου θα έχουμε βρεί τον άνδρα τον σωστό;

Άκου , φίλτατε, οι απόψεις για το κάθε θέμα που ανοίγεται στο φόρουμ αυτό είναι πολλές και διαφορετικές για τον καθένα μας, το θέμα λοιπόν δεν είναι να βρούμε τον σωστό άνδρα ή δεν ξέρω τι άλλο διαπραγματεύται το κάθε νήμα, το θέμα είναι, αγαπητέ, σε κάθε νήμα που ανοίγουμε να λέμε πολιτισμένα τις απόψεις μας χωρίς να κρίνουμε τις απόψεις των άλλων ή τουλάχιστον αν τις κρίνουμαι να το κάνουμε καλοπροαίρετα και όχι με ειρωνία ή ακόμα λέγοντας ότι η άποψη του χ μέλους ευτυχώς που είναι η μόνη.

Επιτέλους δεν μπορεί σε κάθε νήμα να γράφουν τις απόψεις τους με πολιτισμένο τρόπο 20-30 μέλη και στο ενδιάμεσον να μπαίνουν πάντα 3-4 εξυπνάκηδες (παλιά ήταν περισσότεροι) και να κάνουν τα νήματα οίκο ανοχής.

Είπαμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε το φόρουμ ένα σοβαρό ιντερνετικό τόπο συζήτησης, με ποιόν τρόπο όμως κρίνοντας όσους δεν μας αρέσουν οι απόψεις τους;

Δεν θέλω να αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα σαν νηματοθέτης να σβήσω τα νήματα που ειρονεύονται και κρίνουν τις απόψεις άλλων μελών.

Παρακαλώ λοιπόν να γράψουμε τις όποιες απόψεις μας έχουμε επι του θέματος χωρίς να κρίνουμε τις απόψεις των άλλων, όσοι δεν μπορούν να το κάνουν ας αφήσουν να το κάνουν αυτούς που μπορούν.

Last edited: 6 Οκτωβρίου 2009
  8. MasterPerris

ΜΜ, είσαι έξυπνος άνθρωπος μην κάνεις λοιπόν πως δεν καταλαβαίνεις τι λέω.

Είσαι αρκετό καιρό εδώ και γνωρίζεις πότε κάποιος κρίνει τις αποψεις κάποιου καλοπροαίρετα, και πότε ειρωνεύεται τις απόψεις των άλλων για να περάσει τις δικές του ως σωστές.

Υπερασπίζεις λοιπόν αυτό που έγραψε η λάρα ως σωστό;

Αλλά ας μην καταναλώνεις τον χρόνο σου σε άσκοπες αντιπαραθέσεις (αν και τώρα τελευταία το συνηθίζεις μου φαίνεται λιγάκι...) και πες μας την άποψη σου για το θέμα μπας και βρούμε επιτέλους τον άνδρα τον σωστό...

Υγ. Αν δηλαδή δεν το "έπαιρνε και δεν το σήκωνε"...θα έκρινες και τους ίδιους τους συνομιλητές;    

Last edited: 6 Οκτωβρίου 2009
  9. MindMaster

MindMaster Contributor

Πέρρη, κάνε την αρχή, ξεκίνα να γράφεις απόψεις αντί να κάνεις μόνο ερωτήσεις ενώ δεν απαντάς σε καμμιάν ερώτηση, και θα ακολουθήσω το παράδειγμά σου. Αυτό κάνω και τώρα άλλωστε. Όσο γιά το δικαίωμα του νηματοθέτη, εάν δεν σε ικανοποιούν τα ποστς μου -πράγμα που δεν θα έβρισκα περίεργο μιά και είναι υπερβολικά συγκεκριμένα γιά να τ' αντιμετωπίζει κανείς με αοριστολογίες-, ζήτησε να μεταφερθούν αλλού. Σου έχω ξαναπροτείνει να ασκήσεις το "δικαίωμα του νηματοθέτη", εάν δεν το θυμάσαι, σου λέω και πάλι ότι μπορείς να το κάνεις, εάν το κρίνεις σκόπιμο. Από εμένα, έχεις το ελεύθερο.

Η Lady_Dementia μπορεί να με έχει ορίσει συνήγορο, πληρεξούσιο ή αγροφύλακα στα κτήματά της στο Δυτικό Έσσεξ. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις σχετικά, και δεν έχει ούτε εκείνη όπως ούτε κι εγώ υποχρέωση, να πληροφορήσουμε κανέναν σχετικά, συμπεριλαμβανομένου και του εκάστοτε νηματοθέτη... Πέραν τούτου, το ρόλο συνηγόρου δεν τον έπαιξα βεβαίως, καθότι ούτως ή άλλως ουδεμία ανάγκη υπεράσπισης υπήρξε. Απλώς συμφώνησα μαζί της, στο ότι μιά και διατείνεσαι προφανώς ότι κάτι χάνεται, ορθό θα ήταν, να μας δώσεις έναν ορισμό του τί είναι αυτό που χάνεται.

Αυτά, και τα ερωτήματά μου παραμένουν ανοιχτά προς απάντηση. Εάν όντως θέλεις διάλογο, θα πας λίγο και με τα νερά των συνομιλητών σου. Ειδ' άλλως, μπορείς να αποβάλλεις από το νήμα σου, όσους δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τας υποδείξεις. Είπαμε, δικαίωμά σου είναι...

Ναι, θα το έκανα, και δεν θα ήταν η πρώτη φορά, έχεις κι εσύ μιά πρόσφατη τάση, να ξεχνάς. Το ποιός είναι κάποιος έχει πολύ μεγάλη σχέση μ' αυτά που γράφει, όπως καταλαβαίνεις, και τούμπαλιν. Προσωπικά δεν μπορώ να ξεκόψω την άποψη, από αυτόν που την εκφέρει. Αν εδώ δεν συνδέω λοιπόν αυτά τα δυό όσο κατ' εμέ θα έπρεπε, είναι μόνο γιά να κρατιούνται κάποια προσχήματα και κάποιες συμβάσεις, και να μην ξεφεύγω από τους κανονισμούς.

10. MasterPerris

Οκ, ΜΜ, απέφυγες όμως να μου απαντήσεις γιατί υπερασπίστηκες αυτό που έγραψε η λάρα, γιατί εγώ για κάτι τέτοια μέλη μιλάω που γράφουν όχι για να πουν την αποψή τους επι του θέματος, ή έστω να κρίνουν την άποψη του άλλου καλοπροαίρετα, αλλά γράφουν για να του την πουν.

Δεν ξέρω γιατι το κάνουν, ίσως κουβαλάνε πολλά κόμλπεξ, ίσως για να φανούν, ίσως ίσως ίσως, απλά θέλω αυτά τα μέλη επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν όλα τα νήματα σαν την φαιά ουσία που κουβαλάνε στο μυαλό τους, τουλάχιστον όχι στα δικά μου νήματα.

Την καληνύχτα μου, φίλτατε, και περιμένω απάντηση για την ταμπακιέρα...

11. MindMaster

MindMaster Contributor

Καθόλου δεν "απέφυγα", σου απάντησα, αλλά αν είπα κι εγώ να επιδείξω μιά φορά ένα δράμι διπλωματίας και να τα πω τσουβαλάτα αντί γιά χύμα, δεν θέλεις να μ' αφήσεις ν' αγιάσω. Τα θέλεις χύμα. Πάει καλά...

Μιά χαρά άποψη εξέφρασε η lara, όπως κι εγώ έχω εκφράσει, όπως και όλοι όσοι απάντησαν ως τώρα στο νήμα, σαφέστατη και πληρέστατη. Μην ψάχνεσαι γιά το ποιά είναι, είναι η ακριβώς αντίθετη από τη δική σου. Δεν είναι σαφές; Άποψη δεν εκφράζει κάποιος μόνο λέγοντας τί πιστεύει πως ισχύει, αλλά και λέγοντας τι πιστεύει πως δεν ισχύει.

Όσο γιά την "καλοπροαίρετη αντιμετώπιση": Περιμένεις αλήθεια, μιά άποψη που έχει στη βάση της το "παιδικό σπορ" του αυνανισμού και "το πολύ το τάκα-τάκα", να αντιμετωπισθεί σαν σοβαρή; Γιά να σου το πω ευθέως λοιπόν αφού επιμένεις, σε μένα κάτι τέτοιο φαίνεται αστείο, και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω σοβαρά. Περιμένεις να κάτσω ν' αναπτύξω μήπως αντι-τάκα-τάκα επιχειρήματα, γιά να το αντικρούσω; Δεν μπορεί να είναι σοβαρή η στάση μου λοιπόν, όταν δεν μιλάμε σοβαρά. Κι από ένα σημείο και πέρα, δύσκολο να είναι και καλοπροαίρετη...

Ωραία, κάνε τους λοιπόν να το καταλάβουν, τουλάχιστον στα δικά σου νήματα, που μπορείς. Το είπα και πριν. Στο χέρι σου είναι.

Μετά από όλ' αυτά, εάν ακόμη υπάρχει ταμπακιέρα γιά την οποία δεν μίλησα αρκετά, πες μου ποιά είναι, κι εδώ είμαστε...

12. MindMaster

MindMaster Contributor

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη, γιατί δεν το πολυκατάλαβα;

Τί ακριβώς εννοείς μ' αυτό το "είπαμε"; Ποιοί "είπαμε", και πού τα "είπαμε"; Δεν πιστεύω φυσικά να εννοείς την κουβέντα που έγινε στο νήμα "Λύσεις!!! (όχι άλλα προβλήματα)", έτσι; Γιατί εάν τυχόν εκείνη την κουβέντα εννοείς, νομίζω πως δεν είναι καθόλου λογικό να χρησιμοποιούμε πρώτο πληθυντικό, και να λέμε "είπαμε".

Καθόσον εγώ, εκεί, είπα. Πολλά. Σωστά ή λάθος θα το κρίνουν άλλοι, πάντως καθόμουν κι έγραφα με τις ώρες κάτι τεράστια ποστς και κόντεψα να κάψω το μυαλό μου, προσπαθώντας να βρω και να προτείνω λύσεις. Αντίθετα, εάν θυμάσαι, στη σύντομη βόλτα που έκανες εσύ από κει, μας είπες να μην προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα του φόρουμ αλλά να κοιτάξουμε καλύτερα τα δικά μας, κι ότι η πιό ενδεδειγμένη χρήση γιά το φόρουμ, είναι αυτή του χωνευτικού μετά από ένα βαρύ γεύμα. Ιδού, γιά όποιον δεν θυμάται: https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t19688-5/#post278787

Άρα λοιπόν, αφού εκεί δεν ήταν, πού "είπαμε", αυτά που λες πως είπαμε;

Thread Status:
Not open for further replies.