Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτός θέματος( Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . . )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

...........................................................................

Kαλέ κυρία καλέ,
    πέρα από τον ειλικρινή μου θαυμασμό για την ανάπτυξη της επιχειρηματολογίας σας με την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ουδαμώς διαφωνώ, τουναντίον και λίγα λέτε, θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση για τους ...άλλους:
    Ρε παιδιά έχετε συναίσθηση για το τι μιλάτε; Για ανθρώπινες σχέσεις κατά βάση. Τα υπόλοιπα είναι άντε για να έχουμε κάτι να λέμε. Ήταν αρκετό ένα νήμα με περιεχόμενο επιπέδου περίπου πατριδογνωσίας, για να τοποθετηθεί ο οποιοσδήποτε επί παντός. Έτυχε να δω το νήμα να αναρτάται, ήμουν online, και είπα ... άσε ρε παιδί μου τώρα, και εκ του αποτελέσματος βγήκα αληθινός. Απίθανες δημοσιεύσεις επί παντός αντιληπτού. Α, πα πα πα...
    Μου θυμίζει όταν κάποτε έκανα μια παρουσίαση σε ένα αμφιθέατρο για ένα θέμα, και με αφορμή αυτό το θέμα για το οποίο οι παριστάμενοι θεωρούσαν εαυτούς αυθεντίες ο καθένας από τη σκοπιά του σε 10 λεπτα μετά την λήξη και στην φάση των ερωτήσεων, μόνο που δεν πλακώθηκαν στις μάπες, γιατι οι χ μεν κατηγορούσαν τους ψ δε... Μούρλια!
    ΥΓ: Θα χαρακτήριζα το νήμα ως την χαρά του σημειολόγου...
    Ξέχασα να πω... Μου αρέσει η σμειωτική ... to say the least!
    ..........................................................................
    Kαταλήγοντας: Καλέ κυρία καλέ, τι κάνετε;

2. tinkerbelle

tinkerbelle Regular Member

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Υπομονή, lol
    Λίγα λέω, ε;
    Το άφησα το κόκκινο στυλό κάτω, η διαδρομή από εκεί και μετά είναι ατομική ευθύνη  
    Κατά τα άλλα, έχεις δίκιο...τα δείγματα γραφής είναι εξόχως αποκαλυπτικά από σημειολογικής απόψεως...
    Καμμιά φορά επίσης, σου φέρνουν και το αίμα στο κεφάλι, αλλά δεν βαριέσαι...είμαι της άποψης ότι θέλουν ελάχιστη βοήθεια για να καταρρεύσουν αποδομημένα...

Α, ήθελα να σε ρωτήσω...ιδιαιτέρως  

Last edited: 9 Οκτωβρίου 2009
  3. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Παρακαλώ τα μέλη που θέλουν να αναπτύξουν άλλα θέματα εκτός του θέματος που διαπραγματεύεται το νήμα όπως ανοίξουν άλλο νήμα (νομίζω ότι ύπαρχει το νήμα απο το οποίο πήρε το ποστ της Tinkerbelle ο Ηλίας εκτός και εαν είναι κλειδωμένο).

Και κάτι ακόμη, μέλη τα οποία δεν τους αφορά το νήμα παρά απλά περιφέρονται από νήμα σε νήμα για να μας αποδείξουν πόσο διαφέρει η δική τους ευφυία και ο γραπτός τους λόγος από τ΄ άλλα μέλη, ακολουθούμενοι από 2-3 αυλικούς τους για να τους βοηθούν στα ζόρια παρακαλώ μην μπουν στον κόπο...να γράψουν στο νήμα αυτό.

Υγ. Προς την διεύθυση και τους μοντ: γιατί καταργήθηκε το δικαίωμα του νηματοθέτη να μπορεί να σβήνει ποστ που του χαλάνε το νήμα; Φρονώ ότι είναι λάθος που καταργήθηκε, γιατί κατ΄ αυτόν τον τρόπο πάντα θα υπάρχουν καυγάδες όταν δεν μπορεί ο νηματοθέτης να προστατεύσει το νήμα του από 2-3 κομπλεξικούς που μπαίνουν σχεδόν σε όλα τα νήματα όχι για να πουν την αποψή τους επι του θέματος, αλλά απλά για να αποδείξουν ότι είναι κάποιοι περνόντας την δική τους άποψη σαν σωστή χωρίς να σέβονται τις άλλες, και για να διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ, το κακό δεν είναι πως υποστηρίζουν την δική τους, το κακό είναι πως δεν σέβονται τις απόψεις των άλλων.

Last edited: 9 Οκτωβρίου 2009
  4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

MasterPerris:Αν ο λόγος που άνοιξες το νήμα είναι απλά να εκθέσεις την αποψή σου χωρίς να είσαι σε θέση να ακούσεις αντίλογο,τότε ας έγραφες την αποψή σου σε blog.

Δεν είδα πουθενά περιφερόμενους παντογνώστες,πόσο μάλλον κόλακές τους,το μόνο που είδα ήταν απλά διαφορετικές απόψεις.

5. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Νυν απολύεις τον δούλον σου, Δέσποτα!!!  

6. MasterPerris

Την δούλην μου ήθελες να πεις μάλλον... 

7. MindMaster

MindMaster Contributor

Όπως πάντα, Πέρρη, εγώ ξέρω πολύ καλά τί λέω, και δεν κάνω λάθη...

Μπορεί να έχεις αφήσει λίγο μούσι τελευταία αν θυμάμαι καλά, αλλά πάρα πολύ απέχεις από το να είσαι "Δέσποτας", και δη αυτός στον οποίο εγώ απευθύνομαι,
    λέγοντάς του πως τα έχω δει όλα πιά, είμαι πλέον απόλυτα ικανοποιημένος από τη ζωή μου, και μπορεί όποτε θέλει, να με πάρει κοντά του...  

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

Στην ανάγκη σου να δείξεις Κάποιος είσαι ικανός να χρησιμοποιήσεις κάθε μέσο,ακόμα και στοιχεία που απο τη φύση του φόρουμ δε δημοσιεύονται.
    Παρακαλώ τους mod να πράξουν τα δέοντα.

p.s:Μάλλον παραγνωριστήκαμε (κύριε) greek lover-απόλυτο αρσενικό.

9. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . .

madlene, το ποστ μου ειλικρινά δεν είχε σκοπό να σε θίξει, απλά μου έκανε εντύπωση και με εξέπληξε πραγματικά που άλλα μου έλεγες πριβέ και άλλα έγραφες δημοσίως, δεν χρειάζομαι να αποδείξω τίποτα καλή μου, αυτοί που με ξέρουν γνωρίζουν πολύ καλά τι τύπος είμαι, και σε πληροφορώ ότι δεν έχω πρόβλημα να αυτοσαρκαστώ και να ζητήσω συγνώμη αν καταλάβω ότι κάπου έπραξα λάθος, οπότε κορίτσι μου δεν προσπάθησα να αποδείξω τίποτα, εσύ δεν κατάλαβα τι προσπάθησες να αποδήξεις και είχες για το ίδιο θέμα δύο διαφορετικές γνώμες...

Τώρα αν νομίζεις ότι πρέπει να αποσύρω το ποστ μου ζήτησε το σε π.μ. από εμένα (δεν χρειάζονται οι μοντ) και θα το αποσύρω.

Υγ. Ευχαριστώ πολύ για τις φιλοφρονήσεις σου προς το ατομό μου...  

10. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Εκτός θέματος( Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . . )

@ Υπέρτατο Ον: Κάνε λίγο κράτει, Δέσποτα, μην απολύεις ακόμη το δούλο σου, φαίνεται πως τελικά τα καλύτερα ακόμη, δεν τα είδα...  

@ κ.κ. mods, ιδίως αν πρόκειται να πράξουν "τα δέοντα": Πώς είναι δυνατό να δίνει rep ένα μέλος (γιατί τώρα βέβαια γνωρίζουμε πολύ καλά ποιός έδωσε ένα συγκεκριμένο rep, που συνοδεύεται από το σχόλιο "Πες τα.Εεε..μα! τον Mαλάκαααα.."  ) το οποίο έχει κάνει 2.264 posts, και αυτό το rep να είναι άποντο; Με το δεύτερο account του μήπως; Το τρίτο ίσως; Μπορεί το τέταρτο; Δεν ξέρω, ρωτάω, γιά να μαθαίνω...

Βαθύτατα υπόχρεως προς κάθε υπεύθυνο γιά την ευθυμία που με διακατέχει,

11. thelma

thelma Regular Member

Τελικα ολα τα εκτος θεματος εχουν το μεγαλυτερο ενδιαφερον εδω μεσα. Δεν καταλαβαινω γιατι κατα καιρους γινεται ομαδικο αιτημα καθαρσης.

12. MasterPerris

Άσχετο, και ερώτηση προς τον εαυτό μου...

Βρε τι ζόρια και τι προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν σε κάποιον ο οποίος είναι 24 ώρες το 24ωρο πίσω από μία οθόνη και μια εικονική πραγματικότητα.

Δίδαγμα: ο εθισμός στο ίντερνετ βλάπτει σοβαρά την υγεία!!!

Υγ. Σσσσστ... λες και τώρα να ανταπαντήσει;...   Μπα αποκλείεται,...   δεν το πιστεύω με τίποτα...    

Last edited: 10 Οκτωβρίου 2009
Thread Status:
Not open for further replies.