Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκτός θέματος( Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . . )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 27 Σεπτεμβρίου 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Εκτός θέματος( Η ερωτική ταυτότητα των αντρών εν έτει 2009 . . . )

Αυτός είναι δάκτυλος κάποιων που προσπαθούν να πουλήσουν μονάδες τεχνητών νεφρών...

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

+ 100   

3. thelma

thelma Regular Member

Συμφωνεις Περρι βλεπω.
    Σε τι συμφωνεις δεν εχω κατλαβει ομως, μια και στις ομαδικες αιτησεις καθαρσης, εισαι παντα παρων και μαχιμος.

4. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

thelma πολύ επίκαιρη βρίσκω την υπογραφή σου!

5. thelma

thelma Regular Member

Παντα ειναι επικαιρο. 

Last edited: 11 Οκτωβρίου 2009
  6. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

thelma, συμφωνώ στο κομάτι που λες ότι όλα τα εκτός θέματος νήματα έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ακόμα γράφεις ότι είμαι μάχιμος στις ομαδικές αιτήσεις κάθαρσης σ΄ αυτό το φόρουμ, χμ... μάχιμος δεν θα το έλεγα, στο να ξεκαθαρίσουν όμως μερικά πράγματα σ΄αυτό το φόρουμ δεν θα έλεγα όχι, διότι αυτό το site από bdsm φόρουμ κοντεύει να γίνει χώρος για φιλοσοφία, κουλτούρα, διαφημιστών του γραπτού τους λόγου, δάσκαλους καλής συμπεριφοράς, ορθογράφων, κατινιάς, και άλλων καλών τεχνών,... δεν είναι κακό φυσικά αλλά αφού υπάρχουν απ΄ ότι ξέρω site τέτοιων θεμάτων γιατί δεν πηγαίνουν σ΄ αυτά τα site για να περνάνε αυτοί καλά και εμείς εδώ καλύτερα... 

Υγ. Είδες που όταν χωρίστηκε το νήμα στα δύο, αυτούς που τους ενδιέφερε το θέμα του νήματος παρέμειναν στό κυρίως νήμα για να γράψουν τις απόψεις τους επι του θέματος, ενώ τα γνωστά 2-3 μέλη που μπαίνουν σχεδόν σε όλα τα νήματα για να την λένε σε όσους δεν γουστάρουν, μεταφέρθηκαν εδώ και ρίχνουν ακόμα τις κακίες τους και τις κατινιές τους!!!

Την καλησπέρα μου αγαπητή.

Last edited: 12 Οκτωβρίου 2009
Thread Status:
Not open for further replies.