Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελλαδιστάν και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος verypissedoff, στις 7 Μαϊου 2014.

1. Noardos

Noardos Regular Member

Εντός του ευρώ, εκτός του ευρώ;
    Όσο υφίσταται αυτό το ερώτημα, άλλο τόσο θα αλλάξει και στο bdsm.

2. Elysium

Elysium Contributor

Σ’ ένα και μόνο άρθρο θα καταργήσει τους bdsmικους νόμους.

3. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

και θα αφησουμε 5 χρονια σκληρου και αιματηρου σεσσιον να περασουν ετσι??? 

4. gazza

gazza Regular Member

δηλαδη τι περιμενεις;; 

5. kathavra

kathavra Sado M's pet

Αν πάρουμε τους πολιτικούς αρχηγούς, έχουμε και λέμε,

- Ο Γιωργάκης μου κάνει σε perv,
    - O Αντωνάκης μου κάνει σε καθαρόαιμο μάστερ,
    - Ο Βενιζέλος μου κάνει σε bottom,
    - ο Σταύρος Θεοδωράκης μου κάνει σε switch,
    - ο Τσίπρας μου κάνει σε τοπ,
    - ο Κουτσούμπας μου κάνει σε βανίλα.

Την κατάσταση στο Ελλαδιστάν θα αλλάξει μόνο κάποιος που είναι όλα αυτά μαζί!

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Το όποιο Ελλαδιστάν δεν είναι μια οντότητα ξεχωριστή από εμάς.
    Είμαστε και εμείς Ελλαδιστάν, ο καθένας μας μεμονωμένα.
    Έζησα κι εγώ σε "προηγμένη" χώρα του Ευρωπαιστάν για πάρα πολλά χρόνια.
    Και δεν είδα κάποια διαφορά στις εκεί γυναίκες σαν νοοτροπία σε σχέση με τις "υπανάπτυκτες" και "κακομαθημένες" Ελλαδιστανές,
    ούτε διαφορά στην νοοτροπία των εκεί αντρών από εκείνη των Ελλαδιστανών.
    Και μιλάω και για τον χώρο του BDSM. Αν κάποιος/α θέλει να πάψει να ζει σε Ελλαδιστάν.
    Ας πάψει να σκούζει/μυξοκλαίγεται/δείχνει με το δαχτυλάκι μονίμως τους άλλους...
    Και ας κοιτάξει επιτέλους την καμπούρα του/της...
    Και τι θα μπορούσε να κάνει, για ν'αλλάξει η όποια κατάσταση "Ελλαδιστάν", δεν του/της αρέσει...
    Αλλά βέβαια, "ξεκινήστε την επανάσταση δίχως εμένα και εγώ θα έρθω μετά να μαζέψω τα φρούτα"...
    Καλά θα ήταν, έτσι?

Υ.Γ. Αν κάποιος/α είναι "Ελλαδιστανός/η" στην ζωή του/της γενικά...
    "Ελλαδιστανός/η" θα είναι και σαν βουδουσουμιάρης/α...
    Και το "κακέκτυπο" BDSM θα ήταν απλά εκείνο που θα του/της άξιζε...
    Αλλά ο κόπανος συνεχίζω να πιστεύω, ότι η εθνικότητα ( και το όποιο τσουβάλιασμα ) δεν σημαίνει τίποτε...
    Και ότι είναι θέμα ανθρώπων...
    Αλλά αυτή η αλεπού που όσα δεν φτάνει, προσπαθεί να τα ρίξει με φτύσιμο, μαστίγια, κλάψες και ότι άλλο βρει...
    Παρά κάνει υπερωρίες μου φαίνεται...

Άποψη μου...

Last edited: 4 Ιανουαρίου 2015
  7. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Κι όμως αγαπητέ είναι εθνικό γνώρισμα αυτό που αναφέρεις.
    Πάντα οι άλλοι μας φταίνε και εμείς αποποιούμαστε των ευθυνών μας.
    Όλοι θέλουν την όποια αλλαγή αλλά εκ του ασφαλούς και φυσικά με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.

8. Tenebra_Silente

Κι όμως φίλτατε Δια δεν είναι μόνο δικό μας γνώρισμα.
    Αλλά ας δεχτούμε και ότι είναι μόνο δικό μας.
    Η όποια κατάσταση περιμένοντας μονάχα, δεν αλλάζει.
    Ας πάψουμε να κλαιγόμαστε ( βουδουσουμικά μιλώντας ), ας κοιτάξουμε εμείς που φταίμε πρώτα.
    Και μετά ας κατακρίνουμε τους άλλους.
    Δηλαδή πάντα κηδεία με τσάμπα κόλλυβα?
    Ε δε γίνεται, πως να το κάνουμε.
    Όποιος/α θέλει τον ουρανό με τ'άστρα.
    Ας πάρει μια καλή σφεντόνα και γερή απόχη να τα πιάσει καθώς πέφτουν.
    Δεν υπάρχουν Κυρίαρχοι, δεν υπάρχουν Αφέντρες, οι υποτακτικοί/ες είναι για τον πέοντα κτλ κτλ.
    Παίζει να καταλάβουμε πρώτα τι προσφέρουμε εμείς και δευτερευόντως τι ζητάμε από τους άλλους?
    Σε όποιον/α δεν αρέσει, δεν νομίζω ότι ζούμε σε χώρα/φυλακή.
    Αφού εκτός Ελλάδος βρίσκεται η BDSMική Εδέμ, ας πάει να την βρει.

Εγώ ξέρω ότι από το χωριό του "πάρε" κατάγονται πολλοί/ες.
    Εκείνο το κακόμοιρο του "δώσε" έχει ελάχιστους κατοίκους.

Μάλλον η μουνο/πεοκλαψολαγνεία υπάρχει και είναι κορυφαίο φετίχ.

9. Δίας

Αγαπητέ πόσοι/ες Κ ή υ θα μπορούσαν να "σταθούν" στα πιο οργανωμένα πλαίσια των BDSM κοινοτήτων του εξωτερικού;
    Απλά εδώ με την "δικαιολογία" ότι ζούμε στην Ελλάδα περνάει ο καθένας τον δικό του Θεό.
    Μάλιστα αυτός ο Θεός είναι προσωπικός και όλων των άλλων είναι κάλπικος.Οπότε αντί να προσπαθούν να βρίσκονται γέφυρες επικοινωνίας είναι πιο εύκολο να χτίζονται τοίχοι,να σπέρνονται μίση και έριδες.

10. Tenebra_Silente

Κατ' εμέ να έχει ο καθένας τον δικό του Θεό, δεν είναι μεμπτό. Αρκεί να αποδέχεται το δικαίωμα των άλλων να έχουν τον δικό τους και που μπορεί να είναι διαφορετικός.
    Μετά, σ' εμένα δεν πολυάρεσαν ποτέ οι οργανωμένες κοινότητες, μου κάνουν γκέτο και τα "συρματοπλέγματα" τ' απεχθάνομαι γενικά.
    Εγώ στο εξωτερικό το BDSM η κάτι που να του έμοιαζε, το βίωσα σε έναν κύκλο εκτός οργανωμένων κοινοτήτων, τις οποίες είχα "ζήσει" για λίγο και από τις οποίες είχα αποχωρήσει, γιατί παρουσίαζαν τις κλασικές παθογένειες.
    Τουτέστιν, έριδες που λες κι εσύ, "δόγματα", κομπλεξισμοί, ηλίθιοι ανταγωνισμοί για το όποιο "κοτόπουλο".
    Αλλά μου φαίνεται ότι συζητάμε τα αυταπόδεικτα φίλε μου.

Η "θάλασσα" έχει "ψάρια" για όλους/ες.
    Τώρα αν κάποιος/α βιάζεται/έχει κάποια κριτήρια, που δεν μπορεί να ικανοποιήσει.
    Ας πάει σε επαγγελματία, που θα κοφτεί και ραφτεί στα μέτρα του/της στην στιγμή.
    Δεν είναι κακό ούτε αυτό.
    Αλλά για ποια κοινότητα μιλάμε?
    Κοινότητα θα πει σύμπνοια, αλληλοσεβασμός.

Μετά, κάτι άλλο που με ξεπερνάει.
    Ποιος είπε ότι όλοι οι βουδουσουμιάρηδες/ισες ανά την επικράτεια, είναι "μαντρωμένοι/ες" σ' ένα φόρουμ?
    Υπάρχει και ο "έξω κόσμος".
    Η χρειάζεται να κυκλοφορεί κάποιος/α με την ετικέτα κολλημένη στο μέτωπο, για ν'αναγνωρίζεται πιο εύκολα από τους/τις "ομοιδεάτες/ισες" ?
    Δυστυχώς το γρήγορο και εύκολο, έχει πολλές φορές και αυτή τη λούμπα.
    Να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας.

Τεσπα, ότι κάποιος/α είναι ανικανοποίητος/η από την βουδουσουμοφετιχιστικη κατάσταση στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι είναι και όλοι οι υπόλοιποι.
    Εκτός και αν κατάφερε να δοκιμάσει όλο τον βουδουσουμοφετιχιστικό "πληθυσμό" και έβγαλε ασφαλές συμπέρασμα.
    Σε αυτήν την τελευταία περίπτωση, του/της βγάζω το καπέλο.
    Σε κάθε περίπτωση εγώ με βγάζω εκτός "χώρου" κατά ένα μεγάλο μέρος.
    Όχι επειδή τον χώρο τον "ακυρώνω", αλλά επειδή όπως προέγραψα και δυσαρεστημένος δεν είμαι.
    Και ένα μεγάλο μέρος των "Ιερών γραφών" δεν το ενστερνίζομαι.

11. Δίας

Εγώ αυτό που αναφέρω είναι πως παρουσιάζονται αυτές οι παθογένειες που αναφέρεις στις οργανωμένες κοινότητες και εδώ που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
    Δηλαδή ο κάθε ενασχολούμενος με το BDSM κάνει την δική του κλίκα και περιφρονεί επιδεικτικά όλους τους υπόλοιπους.Αντί να κάτσουμε όλοι να σκεφτούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να πάει αυτός ο χώρος που αγαπάμε ένα βήμα πιο μπροστά,καθόμαστε και τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια "ποιός την έχει μεγαλύτερη".Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο άνδρες αλλά και γυναίκες.
    Εγώ προσωπικά αγαπώ αυτόν τον χώρο και θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθεί αυτό που θα μας ενώσει και θα μας κάνει να απολαμβάνουμε τον χώρο του BDSM και όχι να είμαστε χωρισμένοι σε φατρίες!

12. Noardos

Noardos Regular Member

Το "Ελλαδιστάν ως έννοια το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια. Τότε υπήρχε μια γενικότερη αναμπουμπούλα οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική με πολλές φωνές να ζητούν και να προβάλουν κάτι πιο νέο.
    Μετά το πέρασμα 3 ετών ο όρος "Ελλάδιστάν" παύει να έχει λόγο ύπαρξης, μιας που οι προσωπικές, συλλογικές, κοινωνικές φωνές μόνον ακούστηκαν αλλά ποτέ δεν ήρθαν, τουναντίον μάλιστα.
    Έτσι ο σημερινός όρος που αντικατοπτρίζει την σημερινή πραγματικότητα είναι: Ο γεωγραφικός χώρος από Ορεστιάδα μέχρι Γαύδο και από Οθωνους μέχρι Καστελλοριζο.

@Tenebra_Silente,
    Είσθε ολίγον ισοπεδωτικός, δεν ξέρω σε ποια χώρα, και τις όποιες κοινωνικές και μη συναναστροφές που είχατε εκείθε, ωστόσο στις περισσότερες πολιτισμένες χώρες είναι ορατή η διαφορά της λειτουργίας και της εφαρμογής ενός κάποιου συστήματος, τι και αν αυτό το σύστημα λέγετε κόκκινο φανάρι σταματάμε, πράσινο προχωράμε. Έτσι προσωπικά δεν μπορώ να συγκρίνω και να χωρέσω σε μία πρόταση το μπάχαλο από την μία και το σύστημα από την άλλη. Επίσης είναι ορατή η ανεξαρτητοποίησή τους σε μικρότερες ηλικίες αλλά και μια γενικότερη προσπάθειά τους για κάτι καλύτερο από το μέτριο, την στιγμή που στον δικό μας γεωγραφικό χώρο, παλεύουμε για να ορίσουμε τα κατώτατα όρια, που κι αυτά ακόμα δυσκολευόμαστε να τα πιάσουμε, και πάλι μεγάλες διαφορές.

---------------------------------

Οι περισσότερες χώρες bdsmικά, τείνουν προς την αποφυγή των forum, την στιγμή που στον δικό μας γεωγραφικό χώρο γνωρίζουν την μεγαλύτερη άνθησή τους, σκεφτείτε το γιατί....
    Στον δικό μας γεωγραφικό χώρο πίσω από την όποια bdsmική, ομαδική συλλογική προσπάθεια κρύβονται "σκοτεινά & πονηρά" προσωπικά συμφέροντα και απέναντι πολέμιοι της όποιας προσπάθειας έτσι από χούι, προσωπικά συμφέροντα υπάρχουν φυσικά και στο εξωτερικό με την διαφορά πως εκεί είναι ξεκάθαρα και γνωστά και συμπορεύονται με την γενικότερη ομαδική προσπάθεια έχοντας επιτύχει ένα περισσότερο υγιές deal.
    Στον δικό μας γεωγραφικό χώρο δεν μπορούμε να αποδεχτούμε και να κατανοήσουμε την διαφορά ανάμεσα σε μεθόδους που λειτουργούν έμπρακτα και αποδεδειγμένα και στην θεωρία ή αμπελοφιλοσοφία.
    Έτσι ακόμη και αυτούς τους λίγους, αν μου επιτρέπεται η έκφραση "πνευματικούς πατέρες" του bdsm στον δικό μας γεωγραφικό χώρο,(που σε αυτούς οφείλουμε πολλά από αυτά που έχουμε μάθει εμείς ως σήμερα) τους έχουμε διώξει, διαφωνούμε σε λύσεις-απαντήσεις που μας δίνουν που αποδεδειγμένα λειτουργούν με αμπελοφιλοσοφικά επιχειρήματα.
    Στον δικό μας γεωγραφικό χώρο, γνωρίζουν άνθιση οι Χρυσαυγήτες, Συριζαίοι, Masterάδες, υποτακτικές μπεμπέκες, μπαφατζούδες/ίδες.

Εις υγείαν και καλή χρονιά!