Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελληνική δικαιΟΔΥΝΗ: Στη φυλακή 72χρονος επαίτης με Αλτσχάιμερ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος James_Bondage, στις 4 Φεβρουαρίου 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Ελληνική δικαιΟΔΥΝΗ: Στη φυλακή 72χρονος επαίτης με Αλτσχάιμερ

Ε όχι... όταν βγαίνουν με αποχή 40 % και λευκά 20 % όχι. Πότε ακριβώς είχαμε πραγματική επιλογή?
    Πανω δεξιά είναι ο Σαμαράς και κάτω αριστερά είναι ο Παπανδρέου

Για τους σιωνιστές δεν ξέρω και μου φαίνεται υπερβολικό. Για την ύπαρξη της λέσχης όμως και το ποιοι μας κυβερνάνε ε.. νομίζω αρχίζουμε να το μυριζόμαστε όλοι πια.

Δεν έχω καταλάβει γιατί ξαφνικά "τα φάγαμε μαζί" , "Είμαστε όλοι λαμώγια", "φταίμε όλοι"..

Τι αηδίες είναι αυτές? Αν ήμασταν εμείς υπεύθυνοι θα γέμιζαν τους λογαριασμούς τους αυτά τα σκουλήκια ? Αυτό είναι στη λογική που είχε γράψει ο dream Master σε ένα post αρκετά παλιό. Μας έχουν εκαπιδεύσει σημείωσε, να "Φταίμε, που είμαστε άρρωστοι, Φταίμε, που παχαίνουμε, Φταίμε που φτωχαίνουμε, Φταίμε για τους πολέμους, Φταίμε για την εξαθλίωση...Τι λέτε ρε παιδια? Πότε είχαμε επιλογή για τις τιμές του πετρελαίου, την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων, και την κατανομή πλούτου στον πλανήτη? Αυτά τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα πριν καν τις αρχές του 20ού αιώνα και είναι προφανές...

Εδώ φωνάζουμε όλοι να αρνηθούμε το χρέος, Να γίνει κατάσχεση των περιουσιών όσων πλουτίσαν την τελευταία 30ετία, και να σηκωθούν να φύγουν όλα τα κόμματα και μας έχουν να μην σου πω που γραμμένους.. Επιλογή είναι αυτο? Πλάκα μας κάνετε? Κεκαλυμμένη Χούντα είναι απλά τώρα το συνειδητοποιούν και όσοι νόμιζαν ότι με 2 τάλιρα που κατάφεραν να κλέψουν είναι πιο μάγκες απο τους άλλους./

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Nesaea

Nesaea Guest

Δεν μπορω να σου δωσω αλλα ρεπ! Προσφατα εμαθα για το Bilderberg Group και το Federal Reserve Bank (Η τραπεζα την Αμερικης που ολοι εχουν την εντυπωση πως ανηκει στο κρατος ενω στην πραγματικοτητα ειναι μια ιδιωτικη τραπεζα στην οποια "ανηκουν" ολοι οι Αμερικανοι πολιτες. Το δολλαριο παει με μαθηματικη ακριβεια για φουντο, γιατι εκτυπωνουν χαρτονομισματα εδω και δεκαετιες χωρις να εχουν κανενα αντικρυσμα. Χτες διαβασα για τα σχεδια της Μερκελ και των Γαλλων που θελουν κοινη κοινωνικη και οικονομικη πολιτικη για τις χωρες της Ευρωπης. Ο μονος που αρνηθηκε ηταν ο υπηρεσιακος πρωθυπουργος του Βελγιου η Λουξεμβουργου (δε θυμαμαι)! Ειναι φανερο ο τυπος δεν ειναι στο κολπο διοτι ειναι προσωρινος και γιαυτον ηταν ηλιου φαεινοτερο πως η καθε χωρα εχει το δικο της πολιτισμο και κουλτουρα την οποια θελει και να διαφυλαξει.

3. Uther

Uther Contributor

Αυτό περί δολαρίου είχε ακουστεί πριν απο χρόνια . Το είχαν δείξει στο zeitgeist.. Δεν ξέρω πως θα κινηθούν τα πράγματα. Αυτο που αντιλαμβάνομαι είναι ότι χωρίζομαστε σε 2 πλευρές. Η μία αυτή των τραπεζών μας εξαθλιώνουν, μας στρέφουν ο ένας ενάντια στον άλλο, όπως τώρα η ευρωπαική ένωση με αυτές τις αηδίες ότι εμείς φταίμε, έχει στρέψει τους πάντες εναντια στα "διεθνή" λαμόγια , και η άλλη πλευρά φαντάζομαι θα είναι οι απελευθερωτές που θα φέρουν ένα καλύτερο αύριο.. (new world order)..

Τα πάντα ξεκινήσαν με μία τεραστίων διαστάσεων μετακίνηση πλούτου. Η πραγματικότητα εδώ και χιλιετηρίδες λέει ότι όποιον μπορούν να κατατροπώσουν θα το κάνουν. Εμείς είμαστε μικρή χώρα με μεγάλο ποσοστό ανεγκέφαλων αλλα και μεγάλο ποσοστό αντιστασιακών θέσεων.. Είμαστε ο,τι πρέπει για πειραματόζωα.

4. Nesaea

Nesaea Guest

Ο πρωτος που μιλησε για New World Order τα τελευταια χρονια κατ'επαναληψη και ανοιχτα στα μιντια ηταν ο George Bush Sr ο πατερας του αλλου George Bush που ξεκινησε το πολεμο στο Ιρακ με ψεματα. Εχω δει τα βιντεο πολλες φορες. Αυτοι που μιλουν για τη νεα ταξη πραγματων ειναι οι ιδιοι που μας εξαθλιωνουν. Μα γιαυτο αλλωστε το κανουν. Διοτι μια τεραστια τετοια αλλαγη δηλ. η εγκαθιδρυση μιας οικουμενικης κυβερνησης, δεν μπορει να γινει απο την μια μερα στην αλλη οπως προσπαθησε να κανει π.χ. ο Χιτλερ. Εχουν καταλαβει οι κυριοι του Bilderberg Group οτι για να αποκτησουν την Νεα Ταξη πραγματων πρεπει πρωτα να οδηγησουν τους λαους του κοσμου σε απογνωση ωστε να το ζητησουν οι ιδιοι! Να παραδεχτουν οι πολιτες της καθε χωρας οτι δεν μπορουν να κυβερνησουν οι πολιτικοι τους τη χωρα, και γιαυτο μια οικουμενικη κυβερνηση ισως ειναι η λυση.

Οποιος ενδιαφερεται ας παρακολουθησει με ανοιχτο μυαλο το βιντεο που παραθετω. Ας κρινει με βαση την λογικη του και ας μην δεχτει σωνει και καλα αυτα που θα ακουσει ως την μοναδικη αληθεια. Ας προβληματιστει ομως.

5. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

δεν έχω την δυνατότητα για ρεπ οπότε στα δίνω από εδώ ...

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

περι zeitgeist ..... για να μην κατηγορηθω για παραπομπη σε ρατσιστικο λινκ ... οποιος ενδιαφερεται
    ας γραψει στο google "η αληθεια που μας κρυβουν zeitgeist" και ας περιηγηθει στα αποτελεσματα .
    το πολυδιαφημισμενο zeitgeist ειναι και αυτο της νεας ταξης .....

7. Nesaea

Nesaea Guest

Δεν εχω δει τις Zeitgeist σειρες και δεν σκοπευω. Η αναζητηση μου δεν με οδηγησε εκει. Ουτε το ενστικτο μου. 

8. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Re: Απάντηση: Ελληνική δικαιΟΔΥΝΗ: Στη φυλακή 72χρονος επαίτης με Αλτσχάιμερ

ο τροπος με τον οποίο μιλουν οι διαφοροι θρησκοπαπαρολόγοι για το ZG περι θεοσοφισμου και τριχες κατσαρες θυμίζουν παραλλήρημα τυπου ομαδα εψιλον, φουρράκης, ή απολογητών του χριστιανισμού (τατιανός, ωριγένης κλπ).
    Δηλαδη το ΖΓ, θελει να καταργήσει τις θρησκειες για να φερει το σατανα στη γη και να ... μπλα μπλα μπλα??? Ελεοc... αυτα ειναι χειρότερα απο τις συνομοσιολογίες με τα ουφο τους ελ και τους νεφιλιμ του λιακουρα...

9. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

μπορει το ZG να λεει σωστα πραγματα σε μεγαλο βαθμο ....
    ανακαλυπτοντας ομως το ποιος κρυβεται πισω απο τα λογια αυτα , ισως φανερωνει αλλους λογους και αιτιες υπαρξης .
    δεν χρειαζεται να ειναι κανεις επιστημονας , για να διαχωρισει το θρησκοληπτο - δηθεν θεοσοβουμενο παραλληρημα μερικων απο τις περιτεχνα κρυμμενες αληθειες .
    προσωπικα , καταγραφω καθε παρατηση , ασχετα αν αυτη γεννιεται μεσα σε συγκεκριμενο ιδεολογικο χωρο τον οποιο θεωρω αδιαφορο ως προς την εγκυροτητα της παρατηρησης .

Εαν εγω πχ γραψω καποιο αρθρο για τος Μαφιαζους στο οποιο τους παρουσιαζω ως ακακους και πρεσβευτες των αξιων ... δεν θα εχει σημασια εαν ανοικω στον πολιτικο χωρο της αριστερας ή της δεξιας .... αλλα το οτι γεννηθηκα και μεγαλωσα στην Σικελια .....

10. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

κι εγω εχοντας γνωρίσει και το ZG κινημα απο κοντά αλλα εχοντας παρακολουθήσει και ομιλία του φρεσκο, και εχοντας μελετήσει το VP, σου λεω πως αυτα ειναι μπουρδες της νεας ταξης για να αποθαρρύνουν τον θρησκόληπτο κόσμο.

Καποτε ειχε βγει ενας ανεγκέφαλλος πασόκος νεοφιλελευθεριστής στο TVXS και ελεγε για zday στο βατικανό, δειχνοντας ενα βιντεο το οποίο δεν ειχε ουτε μια αφισσα του ZGM ή του TVP για δείγμα μεσα. Στη συνεχεια ελεγε ενα καρο μπουρδες για fabian society και συνομοσιολογίες που κανουν το φουρράκη να ακούγεται τερας λογικής.

11. Απάντηση: Ελληνική δικαιΟΔΥΝΗ: Στη φυλακή 72χρονος επαίτης με Αλτσχάιμερ

Δειτε ντοκιμαντερ του Alex Jones.

Αμερικανος δημοσιογραφος, εχει κανει αρκετες καφριλες και εχει ξεσκεπασει παρα πολλους χυμα.

Μερικα απο τα ντοκιμαντερ του ειναι αρκετα βαρια αλλα ειναι λεπτομερεστατα μεχρι αηδιας.

Το Zeitgeist ειναι εντελως αστειο.

12. Nesaea

Nesaea Guest

Συμφωνω. Ανερτησα μερικα βιντεο του. Θελει υπομονη και επιμονη για να παρακολουθησεις ενα διωρο βιντεο. Εχει πολλες πληροφοριες και ισως κουρασει. Η ιστορια ομως ξεκιναει απο παλια και εχει πολυ ενδιαφερον γιατι δεν ειναι ολα θεωριες. Παραθετει αρθρα απο τον τυπο, ιστορικα εγγραφα και φωτογραφικα. Ειναι εκει για οποιον θελει να το ψαξει.

Thread Status:
Not open for further replies.