Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Polyxristikos Diakoptis, στις 23 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Το κλασαμε το φετιχ του εμετου μου φαινεται...
     
  2. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Με τον εμετό είχα πάντα μια σχέση αγάπης-μίσους. Την πρώτη μέρα της περιόδου πονούσα φρικτά, ανακατευόμουν και μόνο με τον εμετό ερχόταν η λύτρωση. Βέβαια μπορεί να μου έπαιρνε μέχρι και 30 επισκέψεις στη λεκάνη για να "τα πούμε", μέχρι που έβγαζα μόνο γαστρικά οξέα, αλλά τελικά ο πόνος υποχωρούσε.
    Όσο για το φετίχ...μακάρι να το έβλεπε έτσι ένας θεογκόμενος που στραβώθηκε και μου την έπεσε, πριν 3-4 μήνες.. Πήγα στο σπίτι του, όταν τον είδα ημίγυμνο μου πέσαν τα σαγόνια στα πατώματα και αγχώθηκα, με αποτέλεσμα 10 λεπτά αφότου ήπιαμε για να χαλαρώσουμε, μου γύρισε ο κατουρημένος αλβανός και αντί να κάνω το σεξ του αιώνα μαζί του πέρασα όλο το βράδυ αγκαλιά με τη λεκάνη. Φυσικά όταν βγήκα, διακριτικότατα με καληνύχτισε και με έστειλε σπίτι μου...και έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί (προφανώς).  
     
  3. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη

    Ίσως εξεμέσαμε το φετίχ του κλάνειν...underherfeet.
    Πάντως, αυτά είναι αξιοπρεπή φετίχ, όχι σαν τα άλλα με τα κορδελάκια και τους κορσέδες, τα βικτωριανά.

    Vermillion δεν σε κατανοώ. Ηύρες Αλβανό θεογκόμενο και μόλις σου έπεσε το σαγόνι κατουρήθηκε; Τη λεκάνη την ερωτεύτηκες από παρόρμηση ή υπάρχει κάποια προδιάθεση; Ο Αλβανός γιατί δεν την αγκάλιασε κι αυτός; Του εξήγησες τί είναι; Το σεξ και η διάρροια αλληλοαποκλείονται;
    Έχω πολλά ερωτηματικά.
     
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη

    Εχει και ενα ωραιοτατο παιχνιδι με κλανειν στο Arcade. Οτι πρεπει για εκτονωση των κλανολαγνων οταν σφιγγουν οι .....( "κωλοι" ειναι επιτρεπτη λεξη για το φορουμ?)
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη

    Οι κώλοι είναι λέξη; Ούτε ο Βέλτσος δεν το έχει φαντασθεί.
     
  6. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Re: Απάντηση: Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη

    Κατουρημένος αλβανός ---> παραισθησιογόνο χαρμάνι χειρίστης ποιότητας. Πώς διανοήθηκες καν ότι θα μπορούσα να κοιτάξω μη-Έλληνα???? (εξαιρούνται Γερμανοί, Σουηδοί, Ολλανδοί και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί σε λευκό, ξανθό και κυανόφθαλμο)
    Αμφότερα... Gradually and then...suddently
    Mάλλον δε του έσκασε το τσιγάρο σε ζαλάδα και ανακατωσούρα... Και δεν είναι Αλβανός!!!  
    Με όση δύναμη μου είχε απομείνει του είπα ότι μου γύρισε επειδή αγχώθηκα. Και σιγά μη με πίστεψε! Παρόλο που του έλεγα την αλήθεια...  
    Δε γνωρίζω. Υποθέτω όμως ότι όταν έχεις τον πόνο σου, το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις σεξ.
     
  7. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη

    Άρα ο αλβανός ήταν ένα (ήδη κατουρημένο) χημικό χαρμάνι και ο κατουρημένος Αλβανός δεν είναι Αλβανός αλλά κάτι σε πιό Άρειο, που του ξεφύγανε τα τσίσα. Μόνο που περισσότεροι από τους μισούς ακατούρητους Αλβανούς είναι ξανθοί, ανοιχτόχρωμοι και γαλανομάτηδες. Λες να βάφτηκαν για να διεκδικήσουν αποτελεσματικότερα την Τσαμουριά; Θα ρωτήσω το Μακούλη, όταν ξεπεζέψει - αν παρατηρήσεις την κατατομή του υπερπόντιου είναι φτυστός ένας Σλάβος που γνώρισα στη Σχολή της Φρανκφούρτης, προτού γίνει ο Adorno Οβριός. Εσύ δεν θα τους ξέρεις αυτούς, γιατί δεν είχατε στη Σαλονίκη σημιτόσπορους, μέχρι να στηρίξει τον Μπένι ο κινέζος, καταπώς γράφει και εκείνη η σουπιά ο Ατατούρκ, που γεννήθηκε στην Ιεράπετρα από κυπραίικη γαϊδάρα.
    Πάντως χάρηκα που ο θεογκόμενος γάμησε τ' αυτιά του, στημένος στον απόπατο, επειδή είμαι φθονερός και περνάω κρίση ηλικίας.
     
  8. Eri

    Eri

    Re: Απάντηση: Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη


    Αχχχχ Αγαπητη μου τελικα περασαμε πολλα μαζι......Για ποσα χρονια ακομα θα θυμομαστε το ξερατο εξω απο τη σκηνη του καθηγητοφοβικου φοιτητακου ΤΕΦΑΑ.....Τι ωραια χρονια....Κ ομως ο νεαρος δεν πτοηθηκε κ μετα απο δυο χρονια οταν με ξαναειδε μου ζητησε να βρεθουμε (θελει αραγες να ξαναζησει το σκηνικου του εμετου???).....Οποτε μην απελπιζεσαι.....Μπορει την επομενη φορα να σου κατσει.....



    Πρεπει να σου κανουμε σεμιναρια εσενα.....



    Κατω τα χερια απο τους Αλβανους....Ειναι δικοι μου.....        
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Re: Απάντηση: Εμετος? Ειναι αηδια η fetish τεχνικη

    Μιας και είναι δικοί σου, δεν έρχεσαι βρε Eri μια βόλτα από Αθήνα να τους μαζέψεις να τους πας... κάπου;
     
  10. Eri

    Eri

    Θα φωναξω κ τη Βροχοπουλου κ ερχομαι.....  
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    τωρα ... νομιζω οτι εχω καποια κοινα με την Syrah .. ιδιως στο "απαγορευμενο" .. αλλα δεν εχω την δικη της ικανοτητα να τα εκφρασω .....
    υπο προυποθεσεις που αδυνατω να μεταφερω απο την σκεψη μου στο κειμενο , νομιζω οτι θα μπορουσε να ειναι μια οπτικη (μοναχα) εμπειρικη πηγη μεγαλης σεξουαλικης εντασης ...ειναι το "ακρως ακραιο" που καβλωνει και οχι το τι περιλαμαβει αυτο ... μεσες ακρες ...
     
  12. MALISTA

    MALISTA Regular Member

    ειναι αναλογα το τι επιθει και το τι του αρεσει ..... εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει τιποτα απο τα 3 αν και δεν σας κρυβω πως μια φορα ειχα δοκιμασει πολυ ελαχιστη ποσοτητα απο τα κακα μου και την βρηκα καβλωτικη....παρολο που ειμαι πολυ σιχασιαρα.....βεβαια δεν το ξανακανα αλλα και ουτε τα καταπια...!!!! ο ανθρωπινος νους πανω στην καβλα μπορει να κανει πολλα που πριν ελεγε οχι..!!!