Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπειρία με/ως μέντορα; (ερώτηση)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος quest, στις 2 Ιουνίου 2020.

  1. espimain

    espimain Contributor

    Από που προκύπτει το δικαίωμα σας να εκφράσετε αγανάκτηση, στους τρεις που σας απάντησαν, ευγενικά, θέλοντας να σας βοηθήσουν;

    Το "πάτσε" μπορεί να μην ήταν ειρωνικό, αλλά το ότι λέτε πως θα ήταν πιο εύκολο ("για εσάς" λέτε) αν ρωτούσατε (σε αυτούς τους τρεις που απευθυνθήκατε) για "το ερπετό της λίμνης Λοχ Νες", είναι απολύτως ειρωνικό και αδικαιολόγητο.

    Αγανακτήσατε (και το λέτε) σαν μικρό παιδί που δεν του αγόρασαν το κόκκινο γλειφιτζούρι που ήθελε, αλλά το κίτρινο και χτυπάει τα πόδια του στο πάτωμα.
     
  2. quest

    quest custom title

    Ευθύνομαι για ότι έγραψα όχι για ότι νομίσατε ότι είπα.
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    "Συ είπας"

    Φυσικά!


     
  4. estarian

    estarian New Member

    Εμενα δεν μου αρεσουν ουτε οι μεντορες, ουτε οι ινφλουενσερς, ουτε οι λαιφ κοατσερς.

    Κανρ οτι γουσταρεις και καλυτερα θα τα καταφερεις μονος σου, παρα να χεις καθρ τσουτσεκι κομπλεξικο wannabe μιστερ γκρευ διπλα σου.
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Από τότε που το ρήμα συζητέω περιλαμβάνει το συ(ν): συζητεῖν μέντοι ἕτοιμός εἰμι καὶ σοὶ καὶ Κρατύλῳ κοινῇ (Πλάτων, Κρατύλος 384γ)  
    Και βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό να μοιραστείτε κάτι δικό σας σε αντάλλαγμα. Είχα σαφέστατα αναφέρει: "παρόλο που φαίνεται αρκετά γενικό, μια και διατυπώνετε ότι πρόκειται για δική σας αντίληψη και όχι εμπειρία σας".
    Δεν πειράζει  
    Ίσως και γι' αυτό δεν υπάρχει όρεξη κάποιος να εκθέσει δικές του εμπειρίες, για να ικανοποιήσει την περιέργειά σας να διαβάσετε επιτέλους γι' αυτό.

    Δεν βρίσκω αρνητική οποιαδήποτε ανάλυση οποιασδήποτε διατύπωσης. Το αντίθετο, αν υπάρχει η κατάλληλη διάθεση μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του όποιου (ανεπιθύμητου) αποτελέσματος.
     
  6. quest

    quest custom title

    Εδώ πιστεύω πως το automated query υστερεί και βγάζει ότι νά'ναι.

    Στο νου μου έχω ένα παράδειγμα όπου κάποιοι πίστευαν ότι λάμβαναν καθοδήγηση ενώ στην πραγματικότητα γινόταν grooming με την αρνητική έννοια του.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Με το μπαρδόν, αλλά προς τι ο τάραχος και η χλαπαταγή, προσπάθησε κάποιος να επιβάλλει σώνει-και-καλά κάτι τις ή απλώς βρέθηκαν εύκαιρες μυγοσκοτώστρες για το ...μύγιασμα, επειδή ζεσταίνει ο καιρός?
     
  8. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Θα διόρθωνα σε "...Συνεχίζεται όταν ο μέντορας αρχίζει να βάζει σε λόγια αυτό που για τον μεντορευόμενο ήταν άφατο... και η στοιχειώδης κατανόηση από τον δεύτερο είναι στοιχειωδώς αντιληπτή από τον πρώτο.
    Και φυσικά μιλάμε πάντα επί της ουσίας και ΟΧΙ για χαριτωμένα κολποφιρφιρίκια...
    Οπότε η ... όποια "αποτελεσματικότητα"/"απόδοση" εξ αντικειμένου παραμένει ποσοστιαία σε μικρό μονοψήφιο αριθμό, τα πιθανόν άλλως θρυλλούμενα (ων ουκ εστίν αριθμός) αποτελούν αντικείμενο της σύγχρονης "ουγκανικής" μυθολογίας, που κατά τα γνωστά αποτελεί αγαπητό αντικείμενο έρευνας του "κανονικού" μάρκετινγκ, όχι του "Ελλάδα έχεις χαρτί και είσαι και καπάτσα"...
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Όταν κάποιος νομίζει ότι προσφέρει τη λύση στο πρόβλημα και αποδεικνύεται το ακριβώς αντίθετο.