Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπιστοσύνη, Αφοσίωση, Ειλικρίνεια στις Κ/υ σχέσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 24 Ιουλίου 2015.

1. gaby

gaby Guest

Για μένα λες; Παρούσα, μετά από ντους να φύγουν τ αλάτια και πριν από σιέστα στο κρεβάτι μου το υπέροχο, πρώτος γύρος διακοπών τελείωσε  

@neos Protaris Η Ιζαμπέλ Αλιέντε ίσως αλλά δε νομίζω ότι υγράνθηκε πολύ στη ζωή της, οι ευγάμητες ποτέ δεν έχουν το κέντρο ηδονής ανάμεσα στ αυτιά τό 'χουν ανάμεσα στα πόδια που το έβαλε η φύση.

@astarti Ο Λύντον Τζόνσον, τι χάλια άνθρωπος!

@thanasis, τι είπες τώρα, θέλω πάλι διακοπές, με anal training session στην ακροθαλασσιά  

2. astarti

astarti Love beyond Reason

Χαλιαμπαλιας..αλλά έπρεπε να αναφέρω το όνομα, να μην υπαρξουν παρεξηγησεις  

3. @gaby καλη μου και συμπαθεστατη gaby ταπεινη μου αποψη ειναι οτι τα κεντα ηδονης απο γυναικα σε γυναικα διαφερουν παρασανγκας ...οπως θα ελεγε και ο ηροδοτος.....σου θυμιζω απλα τις κολπικης φυσεως η κλειτοριδικης φυσεως διεγερση που διαφερει απο γυναικα σε γυναικα..... βαλε τωρα με το νουσου τι παιζει με το μυαλο και τον ψυχικο κοσμο της καθε μιας ........αβυσος και χασαμε την μπαλα....  
    ΥΓ χαιρομαι παντος να συνομιλω με σενα ακομα κι οταν διαφωνουμε..... 

4. Οταν ακούω ατάκες του τύπου "λέω πάντα την αλήθεια", "εγώ δε θα σε κοροϊδέψω ποτέ", κουμπώνομαι.

Οποιος δε μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη με πράξεις και συνέπεια, την εκβιάζει με υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις...

5. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Όσο δεν πειράζετε την φυσιολογία θα είμαι ήσυχη. Αλλά μην ακούω τέτοια. Αχ.

6. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μα το ειπε ο ηροδοτος  

7. Αρώτηξις: Με τι βλέπουμε
    Απάντηξις: Με τα μάτια
    Ρονγκ άνσερ: Με τον εγκέφαλο. Τα μάτια στέλνουν εικόνα στον εγκέφαλο και αυτός αποφασίζει τι παριστάνει η εικόνα.

Αρώτηξις: Με τί καυλώνουμε?
    Απάντηξις: Με τα κέντρα ηδονής
    Ρονγκ άνσερ: Με τον εγκέφαλο. Η τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα κλειτορίς στέλνει σήμα στον εγκέφαλο και αυτός λέει:
    - Τι έγινε ρε παιδιά? Μου την έπεσε ο Μήτσος ο χλέπουρας! Α πα πα, δεν καυλώνω.
    - Ωπα, με γλύφει ο Σπαλιάρας. Εφτασα κιόλα στον 7ο οργασμό!

Τα κέντρα ηδονής είναι ευαίσθητα, με αιμοφόρα αγγειάκια κ.λ.π., αλλά την ηδονή τη ρυθμίζει ο άρχοντας του νευρικού συστήματος, ο εγκέφαλος και ο υπασπιστής του, ο νωτιαίος μυελός. Αυτοί δίνουν εντολή στους αδένες "ψεκάστε καυλορμόνες ρε!".
    Αν υπάρχει κάλος στον εγκέφαλο (βλ. ενοχές, κολλήματα, φόβοι, ροζ συννεφάκια), τότε μπλοκάρεται το ηδονόσημα και προκύπτει ψυχρή η Σούλα....

Αρα, ο καλός ο εραστής πρέπει να είναι και ολίγον μπλαμπλαδόρος. Νομίζω?

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ας το γράψω λίγο χύμα ( καιρό είχα να το κάνω )...
    Αν η γυναίκα δεν καυλώνει με κάποιον ( επειδή δεν της έκανε κλικ για τον οποιοδήποτε λόγο )...
    Όσο μπλα μπλα και να ρίξει ο τυπάς, το κουνελάκι της δεν δακρύζει...
    Αν όμως καυλώσει ( επειδή σ' αυτή την περίπτωση της έκανε κλικ για τον οποιονδήποτε λόγο )...
    Το μπλα μπλα είναι το 10% του "παιχνιδιού"...
    Δηλαδή όσο θα χρειαζόταν για να "απενοχοποιήσει" την γυναίκα, επειδή θα ήθελε να τον "τραγανίσει", να την "τραγανίσει", ν' "αλληλοτραγανιστούν", πάρτε το όπως θέλετε...
    Αυτό σημαίνει, όταν λένε ότι θα ήθελαν να τις "αποπλανήσουν"...
    Τώρα αν κάποιος καταφέρει να είναι τόσο μαλθάκας, που κάποια να τον γουστάρει...
    Και να τα κάνει μαντάρα σε τέτοιο σημείο, που στο ήδη δακρυσμένο κουνελάκι να ξεράνει τα ματάκια...
    Η επειδή το "παραμάμησε" με το μπλα μπλα...Η επειδή πήγε να το παίξει ζούπερμαν...
    Συγχαρητήρια του...Κάθε πράγμα στον καιρό του και η πέρκα τον Δεκέμβριο ( Δεν μου αρέσει ούτε ο κολιός, ούτε ο Αύγουστος χαχαχα   )
    Βέβαια μην τα ισοπεδώνουμε, δεν είναι όλες ίδιες, ούτε όλες οι καταστάσεις ίδιες, ούτε θέλουν πάντα τα ίδια πράγματα...
    Υπάρχουν κι εκείνες που το μπλα μπλα δεν τους λέει ποτέ τίποτε...
    Ούτε χρειάζονται "δικαιολογίες"...
    Η που απλά να βρίσκονται σε φάση, που το μπλα μπλα να μην τους λέει τίποτε...
    Όλες σωστές για την πάρτη τους...

Υ.Γ. Ο συμφορουμμίτης που έγραψε πριν μια/δυο μέρες...
    Ότι οι γυναίκες αν γουστάρουν κάποιον, του συγχωρούν/παραβλέπουν τ' "απίθανα"...
    Και αν δεν γουστάρουν κάποιον, δεν του συγχωρούν/παραβλέπουν τίποτε...
    Η ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι είχε ελεεινό δίκιο...
    Τουλάχιστον η δική μου πενιχρή εμπειρία ζωής, ακριβώς τα ίδια μου δίδαξε...
    Θα συμπλήρωνα μονάχα τ' αυτονόητο, δηλαδή και για όσο καιρό θα γούσταραν πολύ κάποιον...
    Γιατί όταν το "γούστο" αρχίζει να τους φθίνει...
    Ακόμη και κεινα που πριν σε σενα τους άρεσαν...
    Τους την δίνουν....

Και όλες αυτές οι παπαριές που έγραψα, κατ' εμέ ισχύουν πάντα...
    Είναι κάποιος/α βουδουσουμιάρης/α η όχι...

Disclaimer : Προσωπική άποψη...
    Σίγουρα δεν σκαμπάζω πολλά, σχετικά με το πως να κάνω κουνελάκια να δακρύζουν... 

Υ.Γ.2

Για μένα σωστός ο "παίκτης" @peleas   

Last edited: 4 Αυγούστου 2015
  9. gaby

gaby Guest

Ο εραστής όπως και η ερωμένη δεν χρειάζονται επίθετα. Δεν έχει σημασία το "καλός" έχει σημασία ότι αυτός που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως εραστή / ως ερωμένη νοιάζεται να επικοινωνήσει ερωτικά. Νοιάζεται για την άμεση ερωτική επικοινωνία, όχι για τα τιτιβίσματα "περί έρωτος". Γι αυτό, ο εραστής όπως και η ερωμένη δεν θα πούνε ποτέ στους τρίτους γιατί επέλεξαν τον άλλο για ταξίδια ερωτικά. Αλλά θα γνωρίζουν πάντα. Δώρο της ερωτικής τους ενσυναίσθησης είναι να γνωρίζουν, να αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλο.

Είναι παντελώς άσχετο αν ο εραστής είναι μπλαμπλαδόρος, είναι αυτός που είναι και η άλλη βλέπει αυτό που την αφορά στο ενεργειακό της πεδίο και ανάλογα εκπέμπει. Και αντίστροφα  

Ρονγκ άνσερ, ταιριάζει σε ανακριτές, τι βαρετό   Ρονγκ αναγωγή θα σου έλεγα. Του τύπου το μπουζούκι είναι αστυνόμος, το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνόμος είναι όργανο, τόσο ρονγκ. Ο εγκέφαλος δεν είναι ένα πράγμα, υπάρχουν κέντρα από δω, κέντρα από κει, κέντρα παραπέρα. Άλλο είναι για την ακοή, άλλο είναι για τις ηδονές και αν κατά περίπτωση συνδέονται, που μπορεί και αυτό να συμβαίνει τότε πηγαίνουμε πάλι στο αν μπορούμε να γενικεύουμε - με αναγωγή πάντα ώστε να βγαίνουν απ τη μέση οι αχρείαστες πολυπλοκότητες αρκεί να είναι όντως αχρείαστες. Αμφιβάλλω αν μπορούμε να γενικεύσουμε της Αλιέντε τη δήλωση, ακόμα και αν η δική της χαραμάδα έτσι δακρύζει, η δική μου π.χ. δακρύζει με την μυρωδιά σε αυτή τη φάση so fucking what? Το αιδοίο έχει για μένα τον τελευταίο λόγο και πάντα τον είχε  

10. Συμφωνούμε.... αλλά τι είναι και ο εγκέφαλος αγαπητέ?
    Νερό, λίπος, πρωτείνη και μοβόρα αγγεία.... κρέας δηλαδή...

11. gaby

gaby Guest

@Seirios_79

δεν είναι   Υπερβολική αναγωγή. Ολόκληρη νευροφυσιολογία το παλεύει, δεν ανταποκρίνεται στη γενίκευση "κρέας"  

Με το συμπάθειο …  

12. Καλά... μην αρχίσουμε τα "μεταφυσικά" του μυαλού... ναι την ψάχνουν οι επιστήμονες ακόμα, αλλά μέσες άκρες σώμα το λες κι αυτό.