Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπορευματοποιηση του BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 5 Μαϊου 2009.

?

Κρινετε θετικα την εμπορευματοποιηση του BDSM

Poll closed 24 Ιουνίου 2009.
  1. Ναί

22 vote(s)
    43,1%
  2. Όχι

19 vote(s)
    37,3%
  3. Ναι, γιατί έτσι δινετε η δυνατοτητα επι χρημασι να κανω διαφορα(pro Domination)

0 vote(s)
    0,0%
  4. Ναι, γιατι πηγαινω σε Event οπως το Erotica

3 vote(s)
    5,9%
  5. Όχι, το BDSM ειναι παράνομο

0 vote(s)
    0,0%
  6. Όχι, γιατι η οικονομικη εκμεταλλευση ειναι γεγονος.

5 vote(s)
    9,8%
  7. Ναι, γιατι ντρεπομαι να το προτεινω στον/στην συντροφο μου

2 vote(s)
    3,9%
  1. dorian

dorian New Member

Καλά δεν περιμένω κάποια απάντηση από εσας ...(δεν μπορω να σου στείλω seirie pm λογο λίγων post) ....
    Καλό θα ήτανε ο νηματοθέτης να εξηγήση ακριβώς τι εννοεί και όχι να μιλάει έτσι ...επειδή από αυτό και μόνο που έγραψε δημιουργείται κλίμα φόβου ...

2. ε κάνε και εσύ κάνα ποστ βρε ανθρωπέ μου

3. dorian

dorian New Member

Δεν έγραφα και ποτέ για να αρχίσω να γράφω τώρα.
    Την απάντηση περιμένω από τον νηματοθέτη και του χρόνου πάλι μπορεί να ποστάρω τίποτα. Βέβαια αν δεν την δώσει από εδω την απάντηση θα τον ρωτήσω σε καμιά συνάντηση .
    Αλήθεια εσύ τι έχεις να πεις γι αυτήν την φράση ? Τίποτα ?

4. john_slave96

john_slave96 Contributor

Και εσύ γιατί φοβάσαι; (Που δεν το πιστεύω) Γιατί μασάς; Αστον να το λέει. Πάντως μέχρι τώρα δεν μας έχουν μπαγλαρώσει.

5. Όχι φίλε dorian δεν θα σου απαντήσω έτσι, μη τα ζητάς όλα στο πιάτο, μέλος μας είσαι, γίνε ενεργός στις εκάστοτε συζητήσεις να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις.
    Αν πάλι με ξέρεις όπως ανέφερες στείλε μου ποστ να μιλήσουμε (μετά τα 5 νομίζω μπορείς).

Όχι όλα δικά μας  

6. dorian

dorian New Member

Καλέ ρε φίλε σιγά μην με υποχρεώσεις κιόλας...Αν δεν θες δεν απαντάς ..Ποιό πιάτο και ενεργό μέλος και να 'χαμε να λέγαμε ......Επειδή εχω πολλούς λόγους να μην γράφω αλλά και άλλους πολλούς να είμαι σε συναντήσεις που γίνονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα αυτό που έγραψε ο άλλος περί παρακολούθησης κλπ κλπ θέλω να το εξηγήση. Βεβαιά και από εσένα θα περίμενα κάποια απάντηση λόγο του ότι είσαι χρόνια στον χώρο και ενεργό μέλος αλλά αποφεύγεις να δώσεις λεγοντάς μου δικαιολογίες.

Αλλωστέ δεν περιμένω και τίποτα από εδώ θα μιλήσουμε προσωπό με πρόσωπο ..

@johnslave96 ....Δεν φοβάμαι αλλά δεν μπορώ να τον αφήσω να τα λέει έτσι και να φοβίζει κόσμο.Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοι σε αυτά που λέμε.

7. Kits

Kits Contributor

Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ....!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. dorian

dorian New Member

Re: Απάντηση: Εμπορευματοποιηση του BDSM

kits δεν μπόρεσες πέταξες την ..κοτσάνα σου... έχεις διαβάσει τι ακριβώς έχω γράψεί ? Θέλεις να απαντήσεις εσύ μήπως ?
    Αλλιώς μην πετάγεσε σαν την πέρδικα ..αιντε..

9. dorian θα μιλησουμε με pm οκ?

υ.γ. ολα ήσυχα, it is safe, keep cool  P)

10. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

και μετά από όλα αυτά και αφού χάθηκε η μπάλλα για νιοστή εις την +1 φορά και πολλάκις επαναλαμβανόμενα εδώ μέσα, απορίες:
    μας παρακολουθούν? ο εν λόγω νηματοθέτης να βγει και να μιλήσει να δώσει στοιχεία και να μην λέει αν λέει λόγια του αέρα. εάν έστω και απλές ενδείξεις υπάρχουν να τις γνωρίζουμε γιατί δεν έχουμε σκοπό και διάθεση να βγει η προσωπική μας ζωή στη φόρα και να καταστραφούμε όπως κάποια άλλα παλαιότερα μέλη αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές.
    τέλος αυτό το περί εμπορευματοποίησης έγινε λάστιχο και τελικά κατέληξε ένα νήμα χωρίς νόημα ένα νήμα υβρεολόγιο και νήμα προσωπικών αντιπαραθέσεων. έλεος.
    συνηθίζουμε να λέμε από πίτα που δεν τρως τι σε μέλει κι αν καεί. αφιερωμένο εξαιρετικά
    μπλέξαμε το σδοε, την αστυνομία, το λιμενικό το νατο, την εοκ και τα μπούτια μας.
    καλημέρα σε όλους και καλή επιτυχία στην μπαρτσελώνα.

11. Jomaru

Jomaru Guest

η απαντηση μου διαγραφτηκε, στην οποια ειχα αιτιολογησει γιατι εγραψα οτι εγραψα απο εκει και περα μιληστε με την διευθυνση, εμενα δεν με αφορα πλεον το θεμα.

12. brenda

brenda FU very much

''Παράξενα παιδιά, προτιμούνε να καυλώνουν εξ΄αποστάσεως, παρά εξ΄επαφής...''

Είναι η μέρα του Χριστιανόπουλου, είναι η ανυποχώρητη ιδιοτροπία του απέναντι στην ίδια του την ποίηση, που έχει γίνει πλειστάκις μέσο χειραγώγησης, έχοντας όψιμα ανακαλυφθεί από αυτούς που θέλουν να την χρησιμοποιήσουν μ΄αυτόν τον τρόπο.
    Το ίδιο ισχύει και για την εμπορευματοποίηση του bdsm, που του στερεί τα βασικά του χαρακτηριστικά.
    Ποια είναι αυτά?
    Δεν θα σας τα πω εγώ, ψάξτε τα μέσα σας...