Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εναλλαγες συναισθηματων submissive

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος viton, στις 21 Νοεμβρίου 2015.

1. Kι εγώ έχω καταλάβει πως το στημένο μοιάζει ψεύτικο. Για να σκηνοθετήσεις μιά σκηνή χρειάζεται να πάρεις απόσταση από αυτή. Έτσι όμως δεν τη ζεις, δεν την αφήνεις να σε υποβάλλει.

Η καλύτερη αντίδραση είναι αυτή που σου προκύπτει ως ανταπόκριση στη στιγμή. Είναι η μόνη αυθεντική...

2. seduced mind

seduced mind Guest

Και οι διπολικοί έχουν ψυχή όμως, απλώς δεν αρκούνται σε μία και μοναδική σχέση...

3. Δεν έχω υπάρξει διπολικός, οπότε δεν ξέρω.
    Μήπως ξέρεις εσύ, Πελέα 2?  

4. seduced mind

seduced mind Guest

Επειδή δεν έχεις επισκεφθεί ψυχίατρο, κάνε μία επίσκεψη και είμαι σίγουρος κατά 90% πως θα σε βγάλει διπολικό... είναι trendy αυτή την εποχή να σε βαφτίζουν διπολικό....

5. χαχαχα...μακριά από το κακό το μάτι και από ψυχίατρο!
    Η πρωτιά παίζεται ανάμεσα στη διπoλικότητα και την οριακότητα. Συγκεκριμένα, οι ασθενείς νομίζουν πως είναι νάρκισοι (πιασάρικο) και οι ψυχίατροι βγάζουν τους μισούς διπολικούς και τους υπόλοιπους οριακούς.

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Από τη δική μου εμπειρία δεν θα το έλεγα εναλλαγές αλλά "συνεχές" συναισθημάτων.  
    Και αυτό γιατί η υποτακτική, όπως το βιώνω εγώ, δέχεται, υποδέχεται και καλωσορίζει τα σωματικά και συναισθηματικά ερεθίσματα που της επιβάλλει - ασκεί ο Κύριος της.
    Αυτά δεν είναι διαφορετικά ή αντιφατικά μεταξύ τους. Είναι ένα "πακέτο" θα έλεγα.
    Υποδέχεσαι και καλωσορίζεις τον εξευτελισμό μόνον από Εκείνον που σε έχει. Αλλά παράλληλα δεν μπορεί πραγματικά να σε έχει ένας άνθρωπος που όχι απλά σε εκτιμά αλλά Του είσαι πολύτιμη.
    Θέλεις ως λύτρωση τον πόνο από Εκείνον που αναγνωρίζεις ότι μπορεί να σου δώσει τη λύτρωση (αλλιώς θα χτυπάγαμε και το κεφάλι μας στον τοίχο για πιο γρήγορα αποτελέσματα   ). Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να σου "γιάνει" τον πόνο άλλος από Εκείνον που στον έδωσε...
    Άρα μου φαίνεται πολύ συνολικό και όχι A/C αυτό που βιώνει η υποτακτική σας, χωρίς βέβαια να την ξέρω ή να μπορώ να πω με βεβαιότητα πως έχω δίκιο  

7. espimain

espimain Contributor