Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εναν μηνα αργοτερα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 7 Οκτωβρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Μολις ειχα τελειωσει το καθαρισμα του σπιτιου. Μου ειχε ζητησει να τον ξυπνησω κατα τις 6. Απογευματακι Ιουλιου, ζεστη πολυ. Ανοιχτος ο ανεμιστηρας πανω απο το κρεβατι του.
    -Αφεντη
    του ψιθυρισα ενω τον φιλουσα στη κοιλια. Ηταν γυμνος! Ξυπνησε, με αγγιξε! Με πηρε κοντα του, με τραβηξε πανω του. Με φιλαγε.
    -Πως ειναι;
    Εδειχνε το κλουβακι μου
    -Γαμησετα, Αφεντη μου
    Γελασε
    -Εχεις τρεις βδομαδες να χυσεις!
    -κοντευω να εκραγω!
    -Κ μου το προτεινες εσυ!
    -Δε φανταζομουν ποτε οτι θα γινοσουν τοσο αυστηρος!
    Με εβαλε απο κατω, αρχισε να με φιλαει με παθος!
    -Δε περιμενα ποτε να κανω τετοια πραγματα!
    Το ενιωθα το καυλι του να τριβεται στη κοιλια μου!
    -θα με μαστιγωσεις σημερα;
    -Το θες τοσο πολυ;
    -Δεν ξερω
    -Μετανιωσες;
    -Οχι, αλλα..
    -ΑΛΛΑ??
    -Φοβαμαι!
    -Γυρνα στα 4!
    Πηρα τη θεση μου, χωρις προφυλακτικο!
    Με λιγο σαλιο μπηκε μεσα μου, πιο ευκολα τωρα!
    Με επαιρνε σκληρα! Το σιδερενιο μου κλουβι ετοιμο να σπασει τη στιγμη που το καυτο του σπερμα με εκαιγε!
    -κι εγω θα φοβομουν στη θεση σου. Θα σε μαστιγωσω με ολη μου τη δυναμη. Θελω να υποφερεις, δουλε!

Ανατριχιασα, δακρυζα. Εδενε τα χερια κ τα ποδια μου στα σιδερα του κρεβατιου.

Μια βδομαδα πριν...

2. John44

John44 Regular Member

Αφού μια εβδομάδα μετά, μπορείς να γράψεις... όλα καλά πήγαν!