Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενα νημα για το Cuckolding...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος taz_s, στις 3 Φεβρουαρίου 2014.

1. Καποιοι απο εσας μπορει να χρησιμοποιείτε το cuckolding ως εργαλειο D&S, καποιοι αλλοι σε κατα τα αλλα vanilla καταστασεις. Στο νημα αυτο θα ηθελα να συζητησουμε το cuckolding στην Ελλαδα. Παρακαλω να ειστε ανοιχτομυαλοι και φιλοξενοι σε ολους..

2. Sexforall

Sexforall New Member

Απάντηση: Ενα νημα για το Cuckolding...

Εγώ τώρα τελευταία έχω αρχίσει και το σκέφτομαι πολύ...μ αρέσει πολυ΄σαν ιδέα και θα θελα να είχα μια τέτοια γυναίκα δίπλα μ!

3. Παντως δεν βλεπω ιδιαιτερο ενδιαφερον, τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ...

4. Ancient

Ancient New Member

Προ ετων και για λιγα μηνακια ειμουν στο επικεντρο ζευγαριου (οχι φιλικου-γνωστού) οπου το cuckolding αποτελουσε το κυριο συστατικο της μεταξυ μας σχεσης.
    Ναι ειναι ανεπαναληπτο να ανοιγει ο συζυγος τα ποδια της γυναικουλας του για παρσιμο μπροστα του.

Το αν τελικα κ κεινη θα κανει το ιδιο με τα κωλομερια του αντρουλη της ειναι αλλο θεμα και χρειάζεται νομιζω νεό thread!  

5. Garfield

Garfield Regular Member

Με την γυναίκα μου την Κατερίνα είμαστε ένα cuckold ζευγάρι. Κάνει συχνά σεξ με άλλους άνδρες και το ευχαριστιέται πάρα πολύ.

6. masterlord

masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

Όπως την βρίσκει ο καθένας.... καυλα του

7. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

δεν το εχουμε δοκιμασει ποτε ουτε το εχουμε συζητησει.το φαντασιωνομαι μονος.αρχικα θα θελα να πηδηχτει με αλλον μονη της κ μετα να τα πουμε

8. Aquarius86

Aquarius86 Aquarius86

Το εχω κανει με πρωην σχεση και το γουσταραμε. Βεβαια πιο πολυ το εκανε για το μεταξυ μας παιχνιδι και δεν ευχαριστηθηκε το σεξ με τον 3ο αλλα οκ. Αλλη μια φορα εξω για καφε απεναντι μου να πινει καφε και να φασωνεται με τον αλλον και εγω να βλεπω (μιας κ ηταν για καφε απλα)
    Και 2-3 φορες ακομα οπου απλα την εστειλα μονη της και γυρισε πισω με φωτογραφικο υλικο κ της ειπα να κανουμε οτι ακριβως εκανε πριν λιγο.. .

9. Garfield

Garfield Regular Member

Παρόμοια φάση σε καλοκαιρινές διακοπές σε νησί, είχα συστήσει σε μια παρέα που είχαμε γνωρίσει εκεί ως αδερφή μου την Κατερίνα. Ετσι δεν είχε πρόβλημα ένας από την παρέα που την γούσταρε να την φλερτάρει ανοιχτά...

10. Garfield

Garfield Regular Member

Ναι, αυτό το πρώτο το έχουμε κάνει πολλές φορές με την Κατερίνα.
    Το τελευταίο όμως δεν το έχουμε κάνει, ούτε θεωρώ πως είναι βασικό συστατικό της cuckold σχέσης.

Last edited: 15 Φεβρουαρίου 2016