Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενεργή ή παθητική υποβολή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 25 Απριλίου 2017.

1. François Frédéric

François Frédéric Regular Member

Εγω δεν το βλεπω σαν επιλογες αλλα σαν σταδια .

Σαν πρωτο σταδιο θελω να επιλέγω εγω , ακομα και αν η επιλογή μου προερχεται απο ερεθισματα που εδωσε πρωτη η Υ.
    Σε δευτερο σταδιο δε με χαλαει καθολου η Υ να το προχωραει και να ψαχνει τροπους να με ευχαριστησει ορμώμενη σε αυτο που ξεκίνησε ο Κ , αντιθετα το θελω, δεν αντεχω την ακινησια αν δεν την επιλεγω εγω , λατρευω την συνεχη προσπαθεια.

Η πρωτοβουλια με σεβασμο, με σκεψη και με συνεση ειναι δεκτη παντα.

2. leopoldos

leopoldos Regular Member

Το δεύτερο κατα κύριο λόγο. Όμως και το πρώτο είναι καλοδεχούμενο όταν λέγεται όπως πρέπει και όταν πρέπει. Κάθε Υ έχει διαφορετικές ανάγκες που καλόν είναι να κοινοποιούνται. Επίσης μπορεί να εχει ιδέες που ο Κ να μην έχει σκεφτεί.

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Σίγουρα μου αρέσει η παθητική στάση !!!Χωρίς όμως να αποκλειω πρωτοβουλίες ετσι για την αλλαγή!!

4. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

μιλας εως Κ η εως υ?  

5. thanasis

thanasis Contributor

Προτιμάγνω κάτι ενδιάμεσο: να έχω δώσει ένα σαφές, ξεκάθαρο πλαίσιο μέσα στο οποίο να υπάρχει περιθώριγιο και για πρωτοβουλίες από το υ.

6. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Για μένα η υπό, για να μου δοθεί ολοκληρωτικά, πρέπει να έχει αχαλίνωτη φαντασία, ν' αυτοσχεδιάζει,
    να είναι γεμάτη πρωτοβουλίες, μα και ανησυχίες ... να ψάχνεται και να μαντεύει τι μου αρέσει,
    να μην επαναπαύεται αναμένοντας άβουλη μόνο τις δικές μου εντολές, τις οποίες κι εγώ θα αναπροσαρμόζω εκάστοτε.
    Αυτή η συμπεριφορά της γεμάτη αναζήτηση για εξεύρεση κάθε πιθανού τρόπου υποταγής της κι ικανοποίησής μου, αυτή είναι η βάσανος του μυαλού της που επιθυμώ περισσότερο !
    Αυτή η προθυμία της και ψυχολογική της πίεση με γοητεύει κυρίως ...
    θέλω μια υπό με προσωπικότητα και συνειδητοποιημένη συμπεριφορά, όχι υποταγμένο ρομποτάκι ...
    Καλό βράδυ σε όλο το φόρουμ !!!