Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ενημερωση για fake profiles.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Illustration, στις 3 Οκτωβρίου 2016.

  1. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Μα ναι, δεν τα θεωρώ χαζά από άποψη ηλικίας, αλλά από άποψη γενιάς μάλλον. Anyway, κάτσαμε τώρα και πιάσαμε θέμα με τα ανήλικα, μακριά από μας  
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κάποιοι/ες θέλουν να βρουν, να μαμήσουν/ηθουν και πιστεύουν, ότι φτάνει μια οποιαδήποτε αλληλεπίδραση εδώ μέσα, για να το καταφέρουν.
    Λες και θα μπορούσαν, να μπιπιαστούν δίχως να συναντηθούν ποτέ ζωντανά ( εκεί, όσα λόγια κι αν έχεις ανταλλάξει. Αν δεν κάνει ο ένας γιο-γιο στον άλλο, πάνε όλα καλιά τους. Και το θεωρώ τελείως λογικό ). Μετά, δεν θέλουν να χάνουν χρόνο ή να σπαζοκεφαλιάζουν ( λες και τους/τις εγγυάται κανείς, ότι θα βρουν σίγουρα κάποιον/α για γούτου γούτου - όπως θα το ήθελαν - απ' εδώ μέσα ). Τα περί "προστασίας της κοινότητας", περί privacy - λες και δεν μπορεί κάποιος/α, να μην δώσει το νούμερο του τηλεφώνου του/της, τ' ονοματεπώνυμο του/της ή την διεύθυνση κατοικίας του/της στον/στην οποιονδήποτε. Ή σαμπώς, αν είναι κάποιος/α να σου κάνει μπαμπεσιά, θα στην έκανε μόνο αν τον/την γνώριζες εδώ πέρα. Ένιγουέϊ ( κάνει και πολύ chicε το εγγλέζικο ), όπως έχω ήδη γράψει αρκετές φορές, ζωντανά από δω μέσα να έχω γνωρίσει βια 10 άτομα ( άντρες και γυναίκες ). Καλά γνώρισα και με γνώρισαν βια τρία. Όλοι/ες απ' την πρώτη στιγμή έμαθαν τ' ονοματεπώνυμο μου, γιατί απλούστατα δεν είχα κάτι να κρύψω, ούτε για τ' οποίο να ντρέπομαι. Εγώ να έμαθα τ' ονοματεπώνυμο των μισών. Τα δικά τους δεν τα είπα ποτέ σε κανέναν/καμία. Το δικό μου είχα την "τύχη" να μάθω από πολύ κοντινό κι έμπιστο μου πρόσωπο, ότι εδώ μέσα το έμαθαν και οι πέτρες ( μάλλον από κάποιον/α, που είχα συναντήσει ). Αλλά δε γαμενέται ( για τους λόγους που προανέφερα ).

    Γιατί, δεν θέλησα ακόμη να παρευρεθώ σε κάποια "μαζική συνάντηση"?
    Γιατί τα περισσότερα από κείνα που βλέπω εδώ μέσα ( και δεν μιλάω για τα φετίχ ή τις διαστροφές. Αλλά για τους τρόπους συμπεριφοράς ή τα γραφόμενα ), όσο και να είναι ελάχιστα, για ν' αξιολογήσω κάποιον/α. Αρκούν, για να εξαλείψουν ακόμη και την λιγοστή όρεξη, που θα είχα έστω και για ένα καφέ με κάποιον/α άλλο/η από δω. Εκείνοι/ες οι επτά απ' τους/τις δέκα μου έφτασαν και περίσσεψαν. Δεν νιώθω ότι ανήκω σε καμία κοινότητα, δεν νιώθω ότι κάποια διαστροφή ή φετίχ μ' ενώνει με κάποιον/α. Είναι οι άνθρωποι, που με τραβούν ή με απωθούν, οι σκέψεις, οι τρόποι και η όποια αλήθεια τους. Και από τρόπους ή αλήθεια, με κάθε συμπάθιο κι εδώ πέρα, εγώ τουλάχιστον διακρίνω ελάχιστες. Αν είναι να συναντήσω 20/30/40 νοματαίους, μόνο για να δω πως επιδίδονται στο "ευγενές άθλημα" του grave digging ή για να δω, αν και ποια θα μπορούσα, να τραγανίσω. Ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου. Χίλιες φορές λίγοι/ες και καλοί/ες.
    Εκείνοι/ες που θέλω, αν και όταν εγώ το θελήσω. Γι' αυτό η ύπαρξη ή όχι fake profiles, μου είναι αδιάφορη. Γιατί αν και μέχρι να πάρουν για μένα σάρκα και οστά, είναι απλά ένα μάτσο γραμμών σε μια οθόνη. Όπως ένα μάτσο γραμμών σε μια οθόνη είμαι εγώ για κείνα.

    Υ.Γ.

    Αν κάποιος/α θίχτηκε απ' αυτά μου τα λόγια, για μια φορά του/της ζητώ ειλικρινά συγνώμη. Σε κάποια θέματα την διπλωματία δεν την κατέχω με την καμία.  
     
  3. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Αχχχ πώς τα ξέρεις, πώς τα ξέρεις   χαχαχα Εγώ εκεί θα μείνω, και τα άλλα σημαντικά αλλά κάτι ήξερες και το βαλες πρώτο πρώτο...
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευφυΐα, για να καταλάβει κανείς κάποια πράγματα. Αρκεί να έχει έστω και λίγο τα μάτια ανοιχτά.
    Επαναλαμβάνω, για μένα ουδέν κακό κάποιος/α να ψάχνεται εδώ πέρα. Κι εγώ "έμπλεξα" με άτομα από δω και με δυο δεν το μετάνιωσα καθόλου.
    Αλλά τα περί λοιπών κινδύνων και "καλών προθέσεων" αναφορικά με τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε άγνωστο/η λυπάμαι, αλλά μάλλον είμαι πολύ κυνικός και "μπάσταρδος", για να τα χάψω και να μην με πιάσουν τα γέλια. Αν σε κάποιον/α δεν κάθεται λέπι εδώ μέσα ( ή δεν του/της κάθονται όσα λέπια, θα ορεγόταν, ή δεν του/της κάθονται λέπια, όπως θα τα ήθελε ), μάλλον δεν του/της φταίνε τα ψεύτικα προφίλ, αλλά οι επιλογές και ο τρόπος του/της.

    Τα υπόλοιπα που έγραψα ( για να μην πω όλα όσα έγραψα, τόσο εδώ, όσα και σε άλλα νήματα ), είναι αέρας κοπανιστός και κουβέντα να γίνεται.
    Αφού έχω ξεχάσει, πότε ήταν η τελευταία φορά που "συνομίλησα" στ' αλήθεια με κάποιον/α εδώ μέσα και πάνω στ' οποιοδήποτε ζήτημα.
    Και γι' αυτό φταίω σίγουρα κι εγώ. Τεσπα, εύχομαι σ' όλους/ες, να βρουν εδώ μέσα, εκείνο που θ' αναζητούσαν. Θα είναι "κρέας", θα είναι παρέα, θα είναι πληροφόρηση, θα είναι συνταγές για καλό σαγανάκι. Ως προς τα ψεύτικα προφίλ, το ξαναλέω, ψεύτικα ή όχι, αν δεν θέλουμε να παραπλανηθούμε, δύσκολα μας πιάνουν κότσο. Μάλλον αρκετοί/ες πιανόμαστε σαν τα έξυπνα πουλιά απ' την μύτη λόγω των δικών μας αναγκών. Κρατάμε υπό έλεγχο τις όποιες ανάγκες ή θέλω μας, οι πιθανότητες κινδύνου ( ή "κινδύνου ), πίκρας ή "πίκρας", λιγοστεύουν κατά πολύ. Από κει και πέρα, ο/η καθένας/καθεμία με την ζωή του/της, τις χαρές και τα ζόρια του/της. Που σε μένα τουλάχιστον, είναι από πολύ έως λίγο "βουή".

    Πάντα άποψη.  
     
  5. KASEFI

    KASEFI New Member

    Πολύ ωραία τα λες...
    Το φόρουμ αυτό, όπως και οποιοδήποτε άλλο, φόρουμ ή μη, είναι μια μικρή κοινωνία ...
    Όπως εκεί πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ... έτσι και δω μπορεί να συμβεί το ίδιο....
    Νοήμοντα όντα είμαστε.... και όπως έξω έτσι και δω .... έχουμε αναπτύξει τις άμυνές μας.... ή θα έπρεπε ...
    Αν φερθούμε χωρίς σκέψη φταίμε εμείς και μόνο εμείς ....
    Κακοί λύκοι υπάρχουν παντού...
    Σκοπός μας είναι να μην γίνουμε ποτε κοκκινοσκουφίτσες !!!!
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

     

     
     
  7. KASEFI

    KASEFI New Member

    Λακωνικός ... αλλά πολύ ευγενής !!!!
    Ευχαριστώ !
     
  8. goodevil

    goodevil arcade

    Σιγουρα οποιος καταφερνει να κοροιδεψει τον ιδιο του τον εαυτο φτιαχνοντας ενα fake profil η δινοντας μια εικονα την ακριβως αντιθετη
    απο οτι ειναι μπορει να ξεγελασει οποιονδηποτε περπατημενο η αιθεροβαμων.
    Μενει με τις τυψεις της ενοχης του το ξανακανει μηπως κ καποτε πετυχει κ εξιλεωθει (ναι αληθεια το πιστευει αυτο) μεχρι να σαπισει μεσα στο
    ψεμα του.
    Εγω απλα θα προσθεσω αλλη μια μαριονετα στο θεατρο σκιων της ζωης μου που απλα εσβησε το κερι κ χαθηκε.
    Οποτε ουτε face control ουτε ταυτοποιησεις ο καθενας στο τελος παιρνει αυτο που αξιζει.
    Και για να μη θεωρησει κανεις οτι υπεκφευγω παντα εδω θα μαι για να φανερωσω κ τη φατσα μου κ τα στοιχεια μου αν κρινετε απαραιτητο.
     
  9. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    εγώ κράτησα το grave digging...μ'άρεσε ,το βρήκα εφυέστατο και θα το χρησιμοποιώ...θενξ παπαντάρκνεςς
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Το λακωνικός αναφερόμενο σε μένα - εδώ μέσα τουλάχιστον - είναι ανέκδοτο χαχα. Απλά δεν είχα κάτι άλλο να προσθέσω στα λόγια σας. Παρακαλώ  

    Κλεμμένο απ' τα ελληνικά ( αφού τ' αγγλικά έχουν πια σχεδόν γίνει η επίσημη μας γλώσσα χαχα ). Γιου γουέλκαμ εγγοναποδέσμευση  
     
    Last edited: 29 Οκτωβρίου 2016
  11. daniela100

    daniela100 FREE-DOM

    Κερνα κ μενα....  μονοφαγου
     
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Όποτε θέλεις σε φιλοξενω σπίτι μου αλλά για τσίπουρο σε πάω Βόλο