Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εντιμότητα Masters -Doms κτλ Vs " απλών,κοινών " ανθρώπων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος M.noisetta, στις 30 Οκτωβρίου 2022.

1. M.noisetta

M.noisetta New Member

Υπάρχει "εντιμότητα" σε μια σχέση bdsm?

Last edited: 31 Οκτωβρίου 2022
  2. Queen87

Queen87 Contributor

Κ εγώ θα ήθελα την τοποθέτηση σου και την ανάλυση πάνω στην σκέψη σου.

Ο ενάρετος και απλοϊκος που μεταμορφώνεται σε σαδιστή, βίαιο άνθρωπο κ.α αλλά χαίρει την εκτίμηση της κοινής γνώμης προφανώς δεν φανερώνει στον κύκλο του αυτή την συμπεριφορά.

Ο δε άνθρωπος που ασχολείται με το bdsm την φανερώνει; είναι κάτι που είναι δεδομένο σε όλους και αποδεκτό; δεν νομίζω.
    Μόνο τον/την σύντροφο αφορά η ενασχόληση αυτή.

Οπότε θέλεις να μας το ανάπτυξεις;

3. M.noisetta

M.noisetta New Member

Ναι σε αυτό αναφερομουν, για τον άνθρωπο με το τον οποίο σχετίζεται προσωπικα μια σχέση bdsm είναι ξεκάθαρη εξ αρχής , από την άλλη δε πλευρά ένας " απλοϊκός" τύπος μπορεί σε μια σχέση να άγεται και να φέρεται , να γίνεται αντιληπτό από τους γύρο αλλά να μην στοχοποιείται σε βαθμό που θα γινόταν με κάποιον που έχει δηλωσει στο τι αρέσκεται

4. M.noisetta

M.noisetta New Member

Κάτι κατάλαβες λάθος , αναρωτιωνουν πριν το ανοίξω αν θα έχω κεραιες τοποθετήσεις σε ενα γεγονός...

Last edited: 30 Οκτωβρίου 2022
  5. Queen87

Queen87 Contributor

Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω καν την απάντηση σου. Επίσης κ ο τίτλος του νήματος είναι λάθος.

6. sapfw

sapfw out of order Contributor

Είναι ασαφές το θέμα του νήματος

7. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Τι σχέση έχει η εντιμότητα -όπως την αναφέρετε στον τίτλο του νήματος- με τα υπόλοιπα που γράφετε στο αρχικό post?

Το BDSM δεν είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ, μια χαρά μπορείς να είσαι Master / Dom και ανέντιμος.

8. Dapom

Dapom Contributor

Εχω την αίσθηση οτι το ερώτημά σας έχει ως πυρήνα αυτά τα δυο
    Δεν βλέπω σε αυτό κάτι παράλογο.
    Αυτό δεν σημαίνει οτι συμφωνώ με αυτή τη συμπεριφορά αλλά οχι οτι θα με προβληματίσει κιόλας.
    Είναι συνηθισμένη συμπεριφορά των ανθρώπων ανεξαρτήτως απο ποια πλευρά θα βρεθούν.

Σημείωση: Τα υπόλοιπα που αναφέρετε στο αρχικό σας μήνυμα δεν τα συμπεριλαμβάνω στην απάντηση μου γιατί περίσστερο δημιουργούν "θόρυβο" πάρά διευκρινίζουν το ερώτημα.

9. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

"Ζαμπέτα, γλυκιά μου δούλα"

10. Brand

Brand The Most Successful Delete

Όλα τα φαινόμενα χώρου σε όλες τις ομάδες.

Τα υπόλοιπα τείνουν να είναι θέμα προοπτικής ή στατιστικών ατυχημάτων.

11. Brt

Brt #ολαπολυ

νομίζω ότι το έχεις εξιδανικεύσει. Δεν υπάρχει αγιότητα σε όσους ασχολούνται με το bdsm, επειδή απλά έχουν έναν τίτλο και υποθέτεις ότι τον τιμούν.

Ο μαλακας είναι μαλακας εντός η εκτός bdsm