Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξέλιξη & Αλλαγή Επιπέδων

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MindFeeder, στις 6 Απριλίου 2016.

1. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Όχι.

2. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

πάντως κάποιο άτομο (χωρίς πρότερη εμπειρία) που αυτοπροσδιορίζεται ως Master θα ανέβει σιγά-σιγά (και μάλιστα θα κάτσει αρκετό καιρό σε κάθε ένα από τα επίπεδα) μέχρι η σχέση του να εξελιχθεί σε ρεαλιστική M/s σχέση, έτσι δεν είναι?
    Αντίστοιχα και κάποιο άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως slave (χωρίς καμία εμπειρία) θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να εξελιχθεί σε πραγματική slave ..

3. Στην πραξη παντως ενας τοπ που θα γινει μαστερ πολυ δυσκολα θα ακολουθησει αντιστροφη πορεια. Αν συμβει κατι τετοιο θα ειναι απλως η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...

4. Εδώ λίγο διαφωνώ.. νομίζω υπάρχουν άτομα τα οποία "γεννήθηκαν " για να επιβάλλονται και κάποια άλλα βρίσκουν την απέραντη γαλήνη στο να τους επιβάλλονται απόλυτα..
    Δεν είναι απαραίτητο να περάσουν από όλα τα "στάδια ". Τους βγαίνει φυσικά και αβίαστα όλο αυτό χωρίς καμία πρότερη εμπειρία.

5. τρεις είναι οι εκδοχές να υποχωρήσει, να αποχωρήσει ή να αναγκάσει το υ να κάνει κάτι που δεν αντέχει ή δεν θέλει... να φανταστώ διαλέγεις την δευτερη?

6. MindFeeder

δεν διαφωνώ σε αυτό .. απλά δεν έχουν όλες οι σχέσεις T/b στοιχεία s/m ..
    σε κάθε περίπτωση, η ιεράρχηση είναι ενδεικτική .. θα μπορούσαν να προστεθούν ενδιάμεσα των επιπέδων: vanilla-vanilla (ελάχιστο) και του M/s (μέγιστο) και άλλα επίπεδα (π.χ. με τους Pery) ..

7. MindFeeder

Κι εγώ πιστεύω πως δύσκολα θα υποχωρήσει .. κι αν το κάνει, μάλλον θα είναι παροδικό

8. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Ε όχι και "όλοι"  

9. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Υπάρχει και η προφανής τέταρτη εκδοχή. Να φέρει το υ σε εκείνο το σημείο που θα μπορεί και θα θέλει να κάνει και αυτό που δεν άντεχε και αυτό που δεν ήθελε.
    Άλλωστε γιαυτό το λέμε power exchange.

10. Αναΐδα

Αναΐδα Moderated

@MauveDelastrange : Η τέταρτη εκδοχή σας, φοβάμαι πως δεν είναι ιδιαιτέρως προφανής, γιατί δεν φαίνεται (ή εγώ δεν βλέπω) την συνειδητότητα της επιλογής, που εκφράζεται μέσω του θέλω. Όταν τα πραγματικά θέλω, μεταβάλλονται, αλλάζει αυτομάτως και η υφή της σχέσης, με τις περισσότερες των περιπτώσεων να διαλύεται.

11. ναι αλλά μέχρι να το καταφέρει αυτό θα συμβιβάζεται... πάντως δίκιο έχεις πως το τεταρτο ούτε μου είχε περάσει από το μυαλό

12. Και τι θα κάνει? Θα φύγει και θα πάει να βρει αλλού πορτοκαλιές να κάνουν πορτοκάλια? Μην ξεχνάς πως οι πορτοκαλιες που ασχολούνται με βδσμ δεν είναι και τόσες πολλές... Εκτός κι αν είσαι κι εσύ με την τέταρτη εκδοχή της @MauveDelastrange