Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξαρτώμενη διαταραχή προσωπικότητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 31 Αυγούστου 2016.

1. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Το έχουμε κάψει πλέον εντελώς.

2. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

πραγματικότητα.

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

όχι, δεν το δέχομαι, πως σχετίζεται δλδ αυτό με τα υπό;

4. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

εσύ ανήκεις σε αυτό το ποσοστό;

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Δεν νομίζω να υπάρχει Υποτακτικό άτομο που να μην έχει τέτοια προσόντα. Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο νήμα (δεν θυμάμαι σε ποιό), άτομα με Υποτακτική ψυχολογία, κατά την γνώμη μου πάντα, είναι άτομα που έχουν την τάση να εξαρτώνται από κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μέσα από μια σχέση s/D, νομίζω ότι το Υποτακτικό άτομο βρίσκει την σωστή εξάρτηση και έτσι καταλήγουμε σε όλα τα παραπάνω που μας παραθέτεις.

6. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Δε θα συμφωνήσω.....
    Αυτό πάντως με πάει στο τελικά πως κάποιος επιλέγει να είναι υπό;
    Αιτιες πολλες....αλλοτε ψυχολογικες αλλοτε απλα dna αλλοτε σεξουαλικη προτιμηση η συνδυασμος αυτων των τριων.
    Δε θεωρω οτι το ψυχολογικο θέμα εξαρτησης δηλαδη το εχουν ολοι οι υπο....ειναι μια αιτια για καποιους αλλα οχι απαραιτητη...

7. Δυστυχώς δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που δεν εξαρτάται από κάτι. Άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Και εκεί βρίσκεται η δυστυχία μας.

8. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

"Αυτό πάντως με πάει στο τελικά πως κάποιος επιλέγει να είναι υπό;"

Ειδικά αυτό και εάν σηκώνει κουβέντα, ανάλυση, συζήτηση.
    Είμαστε τελικά όντα με ελεύθερη βούληση ή όχι? Γεννιόμαστε ως «tabula rasa»?
    Εάν δεχτούμε ότι ζούμε σε ένα ντετερμινιστικό σύμπαν, τότε, το ότι είμαστε
    το οφείλουμε στο γεννητικό μας υλικό και κατόπιν στο περιβάλλον που συναναστρεφόμαστε.
    Τότε όμως, δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση, αλλά είμαστε κατά κάποιο τρόπο προγραμματισμένοι.

Ένα και μόνο είναι σίγουρο, ότι χρειάζεται πολλά κιλά αλκοόλ για τέτοιες συζητήσεις!!!
    Γιατί, ποτέ δεν καταλήγουν πουθενά!!!

9. vussinada

Χαχαχα ε οχι και να γινουμε αλκοολικοι γι αυτα
    Ενδιαφερον οπτικη παντως αυτο με την ελευθερη βουληση,
    ναι ειπα οτι το ο,τι ειμαστε,κανουμε και θελουμε βασιζεται στο dna,όμως και στο περιβαλλον που εχουμε μεγαλωσει και τις εμπειριες που εχουμε λαβει οπότε ποτέ δε
    το ειδα σα κατι προδιαγεγραμμενο....
    Πολλοι πανε και κοντρα στη φυση τους και αυτο ειναι που τους εξιταρει....
    Μεγαλη κουβεντα αυτη οντως 

10. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Εάν το πάρουμε με την βιολογική-εξελικτική-δαρβινική άποψη,
    κανείς δεν πάει κόντρα στην φύση του.
    Η φύση μας είναι αυτή έτσι από μόνη της. Αυτό το χαρακτηριστικό
    είναι που μας δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα στην επιβίωση και διαιώνισή μας.

Είναι σαν να μας δίνουν ένα σπίτι και εμείς απλά διαλέγουμε το χρώμα.
    Χωρίς καν να έχουμε άποψη η γνώμη εάν θα είναι μονοκατοικία, διαμέρισμα ή απλά σπηλιά!!!

Ωραία πράγματα αυτά, αλλά, είπαμε, θέλει ουζάκι, παραλία, μεζελίκια!!!!

11. vussinada

Ε οχι και κανεις... 
    Πιστευω υπαρχουν ατομα που πανε κοντρα στη φυση τους,είτε γιατι δε την εχουν συνειδητοποιησει ειτε γιατι τους εξιταρει να βγαινει στην επιφανεια μια ακρως αντιθετη πλευρα του εαυτου τους.
    Επιπλεον κοντρα στη φυση δεν ειναι αμα εισαι σε ολα κυριαρχικος τυπος υπερβολλικα,αλλα στη σχεση σου σ αρεσει να γινεσαι υπό;
    ή το αντίστροφο;

12. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

κόντρα στη "φύση" τους ή κόντρα στο ρόλο που τους έχει επιβληθεί ή για κάποιους λόγους έχουν οι ίδιοι υιοθετήσει;