Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξαρτώμενη διαταραχή προσωπικότητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 31 Αυγούστου 2016.

1. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

η υποτακτικοτητα δεν ειναι χαρακτηριστικο προσωπικότητας;

2. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Αυτο ειπα

3. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

αυτο το χαρακτηριστικό το έχουν όλοι οι άνθρωποι;

4. vussinada

Φυσικα,ειναι σα το γιν γιανκ,το καλο και το κακο που παντα υπαρχει σε ολους.Απλως το ενα υπερτερει απο το αλλο σχεδον παντα

5. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

δηλαδη το γιανγκ ειναι η κυριαρχικότητα κι επιλέγουν αναλόγως ποιο θα είναι λειτουργικό και ποιο σε λανθάνουσα;

6. vussinada

Το καλο-κακο το ειπα σα παραδειγμα για να γινω κατανοητη απλως,ειναι ασχετες εννοιες με το κ και υ.
    Με λιγα λογια χαρακτηριστικα ειναι ολα που υπαρχουν μεσα μας οπως υπαρχει το καλο και το κακο μεσα μας απλως καποιο υπερτερει παντα σχεδον.Δηλαδη εισαι κ γιατι αυτη πλευρα σου ειναι πιο μεγαλο κομματι της προσωπικοτητας σου.
    Ετσι δηλαδη εγω το βλεπω.

7. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

ναι αυτο εχω καταλαβει οτι βλεπεις και η ερωτηση ειναι η εξης εισαι Κ και αυτο ειναι το μεγαλυτερο μερος της προσωπικοτητας σου. Εισαι υπαλληλος καπου και εχεις ενα αφεντικο πρηχτη, βριζει, φωναζει, σε μειωνει και τα λοιπα. Επισης εχεις δανειο και δυο νεογέννητα δίδυμα στο σπιτι. Θα τα βροντηξεις και θα φύγεις ή θα μείνεις και θα υπομένεις;

8. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

(παντα υπαρχει και η αποψη ενα Κ δεν μπορει να ειναι υπαλληλος   hahahahaha)

9. vussinada

Το ειπα σε προηγουμενο μηνυμα οτι τη πλευρα σου τη δειχνεις και τη βγαζεις πιο εντονα σε αυτους που γνωριζεις κ εμπιστευεσαι.
    Προφανως δε μπορω να καθομαι να κανω τον χιτλερ οπου κ οποτε μου καπνιζει,θα συγκρατηθω για λογους ολοφανερους.Ισως βγει καποια ταση καποια στιγμη καπου αλλα μεχρι εκει.

10. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

ο κυριαρχικος δεν ειναι Χιτλερ ουτε καν οταν κανει s/M.

Δεν ειναι κακο να πει κανεις γουσταρω κ/υ φαση στα σεξουαλικα μου. Ομως ειναι προσβλητικο να προσπαθει να ερμηνευσει την προσωπικοτητα αλλων που δεν το κανουν μονο για το σεξουαλικο παιχνιδι.

Οπως και οτι η βαση του αρχικου μηνυματος του νηματος ειναι λαθος.

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

η μουσική μας ανάσα  

12. vussinada

Παραδειγμα εδειξα κι οχι ερμηνεια ορων.Εννοειται δε λεω τους κυριαρχικούς,χιτλερ....(αναποδογυριζω ματια)
    Δεν εχουνε σχεση αυτα που ειπες με αυτα που εγω ειπα....
    Ποτε δεν ειπα οτι ειναι προσβλητικο να πεις τι γουσταρεις ή οτι ειναι κακο αυτο που γουσταρεις.
    Δε θα παω να πω εγω πχ γουσταρω να βριζω οταν κανω σεξ στο καθεναν.Το κανω με αυτον που μου αρεσει.Μη κολλαμε σ αυτα τωρα