Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξαφάνιση μέσα σε μια κωλοτρυπίδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DocHeart, στις 5 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Eri

    Eri

    Κι αλλες ιστοριες εχουν αρετες αλλα επειδη δεν εχουν κωλοτρυπιδα δεν τυγχανοουν τοσης προσοχης.....
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Μπορεί να έχεις δίκιο. Εμένα μου άρεσε και με συνεπήρε και, μετά, ξέχασα την κωλτρυπίδα. (Μεταξύ μας έχεις δει πολλές κωλοτρυπίδες να γαμάνε 
     
  3. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Εξαφάνιση μέσα σε μια κωλοτρυπίδα

    Eμενα απο αυτο νημα μ αρεσει η Ερι..  

    Μαλλον ειμαι εκτος θεματος.. ε?
     
  4. Έγραψες το διήγημα βρήκες και τίτλο ας προτείνω κι’ εγώ το εξώφυλλο

     
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Παρά την πρώτη μου απάντηση του Φεβρουαρίου (και επειδή τότε πίστευα στην αποτυχία ενώ τώρα όχι), θα προσπαθήσω να σώσω τον ήρωά σου από τη φριχτή του μοίρα (D the Savior). 

    Το λάθος του ήρωα είναι ότι ξεκινάει ανάποδα. Πρέπει να ξεκινήσει μέσα από την κωλοτρυπίδα του, το κέντρο του κόσμου (του δικού του τουλάχιστον). Γιατί κάπου εκεί πρέπει να βρίσκεται και η ψυχή του - όμορφη και αιώνια, αν και φευ, πασαλειμένη με σκατούλες. 

    Και θα το αιτιολογήσω με την κοσμολογία εκείνου του μεγαλεπήβολου μουρλού της αρχαιότητας, του Εμπεδοκλή (ο οποίος κάποιον μου θυμίζει, αλλά ποιον, ποιον; )

    "Στην κοσμολογία του περιγράφει το κοσμικό γίγνεσθαι ως αιώνια κυκλική πορεία. Τα δύο ορόσημα αυτής της κυκλικής πορείας είναι ο θεϊκός σφαίρος και η χαοτική δίνη (δίνος) και η συνολική πορεία διακρίνεται σε τέσσερις φάσεις.

    Στην αρχή επικρατεί απόλυτα η φιλότητα [αγάπη] και τα τέσσερα ριζώματα [γη, νερό, φωτιά, αέρας] βρίσκονται σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους, σε κατάσταση μείξης, στη μορφή του σφαίρου.

    Κατόπιν η είσοδος του νείκου [μίσους] στον σφαίρο οδηγεί σε διαδικασία σταδιακής διάλυσης και αποσύνθεσης. Μέσω μιας επεκτεινόμενης δίνης τα ριζώματα ξεχωρίζονται και απομακρύνονται. Τα έμβια όντα που δημιουργούνται σε αυτή τη φάση του κοσμικού γίγνεσθαι υπόκεινται στην αυξανόμενη επιρροή του νείκους. Σε αυτή τη φάση βρίσκεται ο κόσμος μας, που βαδίζει σε κατάσταση αυξανόμενης διαμάχης και εχθρότητας.

    Ο δίνος είναι η φάση της πλήρους κυριαρχίας του νείκους, στην οποία προκαλείται χάος, διάλυση και ολοκληρωτική αποσύνθεση.

    Εν τέλει εισέρχεται βαθμιαία η φιλότητα και ο κόσμος επιστρέφει στη συγκρότηση του σφαίρου."

    Πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/Εμπεδοκλής

    Υπόψιν ότι σε κατάσταση πλήρους ενότητας και πλήρους κυριαρχίας της Αγάπης, δεν νοείτσι η ζωή. Η ζωή βασίζεται στη διαφορετικότητα, πρέπει να αρχίσει η διάσπαση στα στοιχεία ώστε να αρχίσει να υπάρχει ζωή, Με άλλα λόγια πρέπει να βγεις από την κωλοτρυπίδα σου και να ψάξεις για τις κωλοτρυπίδες των άλλων. Όταν όμως έχουμε πλήρη κυριαρχία του μίσους, τότε κυριαρχεί το χάος, η απόλυτη διάσπαση των στοιχείων και ο κόσμος καταστρέφεται μέσα στη δίνη (στην κωλοτρυπίδα του DocHeart δηλαδή).

    Ενώ αν άρχιζε αντίθετα, ορμώμενος από την κωλοτρυπίδα του, προς τις κωλοτρυπίδες των άλλων, με τη δύναμη της αγάπης (και όχι επειδή ήθελε να γράψει το γαμημένο το μυθιστόρημα) θα εκτεινόταν προς το άπειρο και θα έφτανε κάποτε στην απόλυτη ένωση με το σύμπαν, μέσα στον τέλειο κύκλο, στον σφαίρο, τον οποίο μπορείτε να φανταστείτε ώς ένα απόλυτα φωτεινό, ισορροπημένο και απίστευτα αστείο Όμικρον (σχήμα που δεν διαφέρει πολύ από μία κωλοτρυπίδα).

    "Μα έλα, δες τα όσα μαρτυρούν του λόγου την αλήθεια, αν κάτι που ανέφερα λειψό είναι στη μορφή τον ήλιο τον ολόλαμπρο, που πυρπολεί το βλέμμα, και όλα τα αθάνατα που λούζονται στου ήλιου τις αχτίδες, τη σκοτεινή και δροσερή βροχή, που είναι μέσα σ' όλα. Κι από τη γη αναβλύζουν πράγματα ριζωμένα και στερεά. Στο Μίσος, όλα διαφέρουν στην μορφή και είναι χωρισμένα μα στην Αγάπη, συνάζονται και ποθούνε το' να το άλλο. Απ' αυτά βγαίνουν όλα όσα ήταν, είναι και θα είναι στο μέλλον..." (πράγμα που σημαίνει ότι ο Κορνήλιος ξέρει πολύ καλά τί λέει, σχεδόν όσο και ο Εμπεδοκλής).

    Δεν έχω πιεί τίποτα, νηφάλια τα λέω όλα αυτά. Είπα να σας φτιάξω τη μέρα. Πάρτε κι ένα τραγουδάκι, αφιερωμένο σε όλους τους φοβισμένους.

    [nomedia=""]YouTube - Ξ ΞΏΞΉΟŒΟ‚ ΞˆΟ‡Ξ΅ΞΉ Ξ›ΟŒΞ³ΞΏ Στην Αγάπη - Φίλιππος Πλιάτσικας[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Καλε...............πως εξαφανιστηκε μεσα στην ιδια του την κωλοτρυπιδα???????????????
    Το ανασκελο εκανε?????????????????????????????