Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξουσία Γένους Θηλυκού

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος leopold, στις 15 Αυγούστου 2010.

1. leopold

leopold New Member

Αγαπητές Φίλ-ες/οι,

Για τη γνωριμία θα ήθελα νας σας θέσω μιά ερώτηση:

Έχετε γνωρίσει, ή πιστεύετε, τουλάχιστον, ότι υπάρχουν Ερωτικά Κυρίαρχα Θηλυκά, (ή ώ του θαύματος, είστε Εσείς η Ιδία αυτή η περίπτωση...);
    Θέλω να πω δηλαδή, ενtάξει, αρκετές είναι αυτές που δείχνουν ιδιαίτερη έφεση και ευκολία να εξουσιάζουν τα αρσενικά - λογικό ότι στην εποχή μας θα αυξάνεται ο αριθμός των λεγομένων "Α females" - όμως στο sex πόσες νοιώθουν αληθινή ηδονή με την άσκηση βίας επί του υποτελούς αρσενικού, υπάρχουν Γυναίκες που έχουν πραγματική ανάγκη να ταπεινώσουν, να βασανίσουν ή και να προκαλέσουν πόνο για να φτάσουν σε οργασμό?
    Διατυπώνοντάς το αλλιώς, μήπως είναι αυτή η ίδια η ανάγκη του αρσενικού για υποταγή (χωρίς να το εξετάσουμε αυτό τώρα περαιτέρω) που έχει δημιουργήσει τελικά και το σχετικό ρόλο της "Αφέντρας", στα πρότυπα ίσως της μητρικής εξουσίας και με το δέλεαρ ενός ενναλακτικού πολλά υποσxόμενου lifestyle;
    Αυτά γράφω έχοντας σχετική εμπειρία από επαγγελματίες Αφέντρες αλλά και απόπειρες σχέσης υπό το καθεστώς Γυναικείας Ανωτερότητας.
    Δεν μπορώ να πώ, έχω απολαύσει αρκετά στην ερωτική μου ζωή, σκέφτομαι όμως πάντα και την περίπτωση ενός συγκλονιστικού έρωτα...

Περιμένω τις αποψεις και εμπειρίες σας

2. hugger

hugger Regular Member

Απάντηση: Εξουσία Γένους Θηλυκού

Φιλε leopold, δεν ειχα σκοπο να αναφερθω σε προσωπικα μου βιωματα, αλλα δεν μπορεσα να αντισταθω βλεποντας την απορια σου εδω , που μου θυμισε ποσο αδαής ημουνα και ποσο επιφανειακα αντιμετωπιζα το BDSM πριν καμποσο καιρο.
    Μια αναδρομη σε παλια μου posts το δειχνει αυτο, καθως και το μακρυ διάστημα που απέχω απο το forum..
    Ολα αυτα αλλαξαν με το που γνωρισα την Αφεντρα μου, ενα Θηλυκο με ολη την εννοια της λέξης, που αδιαμφισβητητα εσπασε την αγνοια μου, εφερε στην επιφανεια ολες τις αποριες μου ομως αυτη τη φορα μαζι με τις απαντησεις τους, τις απωθημένες επιθυμιες μου, συγχρονως με την ερωτικη ολοκληρωση σε σωματικο και ψυχικο επιπεδο.
    Η απαντηση μου λοιπον ειναι Ναι, υπαρχει καποια ομως που ταιριαζει στον καθενα ετσι οπως την φανταζεται, και οπως την περιγραφεις στο post σου σε γενικές γραμμές πολυ πετυχημένα θάλεγα.
    Και οταν την βρει καποιος, τοτε το δεσιμο μοιαζει να ειναι περα απο καθε περιορισμο φυσικο και πνευματικο, νόρμες και ταμπού, ανατρέπει τα πάντα. Ειναι πραγματικά απίστευτο το ότι κάποιες Γυναίκες γεννιούνται γνωρίζοντας τι χρειάζεται ένας άντρας, ακόμα και αν αυτος δεν τολμάει να τα ομολογήσει ούτε καν στον εαυτό του, και αφιερώνει τη ζωή της σε αυτον που επιλέγει, για την εκπαίδευση και ολοκλήρωση και των δύο, χερι με χερι, δίνοντας την απόλυτη Αγάπη.
    Το λεω αυτο επειδη η δικιά μου Κυρία τυχάινει να είναι κατα πολύ νεότερή μου, και εγω, ένας ανυπότακτος στη φύση, που δεν ήμουν στη ζωή μου ούτε καν οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας ποτέ, σε Εκείνη προσκύνησα αυτονόητα απο το πρώτο λεπτό που την αντίκρυσα, και ακόμα και σήμερα, κάθε μέρα, εκπλήσσομαι απο την ωριμότητα και την ανωτερότητά Της.
    Υποκειμενικά όλα αυτά βέβαια και καθόλου δογματικά.

Αυτο που βασικά θα ήθελα να τονίσω είναι ότι τελικά αυτό που χρειαζεται να κανει καποιος, ειναι να παραμενει διαθεσιμος στη ζωη του και να μη συμβιβαζεται με τιποτε λιγοτερο απο αυτο που πραγματικα αναζητα.

Η επιβραβευση της υπομονης και καρτερικοτητας, στωϊκοτητας θαλεγα , που εξασφαλιζει και την ολοκληρωση και αυτογνωσια σαν προετοιμασια για Εκεινη, θα ερθει αργα η γρηγορα, ελκοντας συμπαντικα την συνατηση αυτη την κατάλληλη στιγμή.

Ειναι τελειως απιστευτο αυτο που συμβαινει τοσο σε Εκεινη οσο και τον ανδρα/σκλαβο οταν βρεθουν επιτελους στον ιδιο κοσμο, το δικο Της κοσμο.

Οι εμπειριες με ProDommes κατα την ταπεινη μου αποψη μονο ανασταλτικες μπορει να ειναι προς αυτον τον προορισμο.

Αυτη ειναι η ταπεινη μου συμμετοχη στην απορια σου, με φιλικη διαθεση και καλη πιστη, στον προβληματισμο σου που εθεσες δημοσια.

Και σχετικα με το status μου που ακομα παραμενει switch εδω, δεν νοιωθω καμμια αναγκη να το αλλαξω, να δηλωθω με ταμπελες κλπ, αυτα ειχαν σημασια οταν ακομα δεν ηξερα. Τωρα ξερω τι είμαι. Το τίποτα και τα πάντα Της, με μικρά, κεφαλαία, κινέζικα ή εξωγήινα, δεν εχει σημασία  

3. blindfold

blindfold Contributor

ειλικρινά σου εύχομαι σε δέκα χρόνια να συνεχίζεις να το λες αυτό

και δεν το γράφω ειρωνικά αλλά από αναγκή για να διατηρώ ελπίδες .

4. hugger

hugger Regular Member

Ευχαριστω,blindfold, και το εκλαμβάνω οπως το λες, δηλ. οχι ειρωνικά.Αλλα επετρεψε μου να διακρινω τονο απογοητευσης στην ευχη σου. Τιποτα δεν διαρκει για παντα η αλλιως τα καλα κρατάνε λίγο. Καλυτερα να μη κανουμε προγραμμα για περισσοτερο απο 24 ωρες μπροστα για να εχουμε πιθανοτητες να το εννοουμε το "παντα" οταν το λεμε.
    Αλλωστε ο φιλος ο leopold φανταζομαι ευχεται και μονο να εχει την ευκαιρια να γνωρισει την Γυναικα των ονειρων του και μετα βλεπουμε. Κι αυτο ειναι εφικτο αν δεν τα παρατησεις. 1000 αποτυχιες αλλωστε χρειαζονται για μια επιτυχια.

5. leopold

leopold New Member

Αγαπητέ hugger,

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, που διατυπώνοντάς την επιγραμματικά νομίζω πως είναι:
    Ναί, γιά σένα τουλάχιστον,υπάρχει το Θυλυκό Ον* με τις Σαδιστικές Τάσεις, εφόσον το ονειρεύεσαι
    Είναι μια πολύ καλή απάντηση στην οποία διακρίνω μια βιωμένη επίγνωση συμπαντικών νόμων που υποδηλώνει επίσης και μια Ταντρική στάση απέναντι στον Έρωτα.
    Βέβαια υπάρχει κάποια σκιά ντετερμινισμού, ότι δηλάδή το Ον αυτό έρχεται εκ μέρους του Σύμπαντος να καλύψει τις ανάγκες μου στο βαθμό που αυτές είναι αρκετά ζωηρές, αλλά θα το αντιπαρέλθω παραμένοντας προσηλωμένος στο στόχο μου!
    Και για να αστειευτούμε περαιτέρω, ο Woody Allen έλεγε "το θέμα δεν είναι άν υπάρχει ένας άλλος κόσμος, αλλά ποσο μακρυά είναι από το κέντρο και αν μένει ανοικτός τα Σαββατοκύριακα"

Ωραία, hug, thanks a lot, τα ξαναλέμε

* Όταν τη βρώ θα γράψω και την Ιστορία της "Ον" κατ' αντιδιαστολήν με την Ιστορία της "Ο"  

6. ae1969

ae1969 Regular Member

Re: Απάντηση: Εξουσία Γένους Θηλυκού

Τρία ερωτήματα που προέκυψαν από το παραπάνω:

1. Μήπως όταν ο υποτακτικός θέσει κάποιες «αυστηρές» προδιαγραφές είναι και πιο δύσκολο να βρει αυτό που θέλει;

2. Μάλιστα δεν θα είναι ακόμα πιο δύσκολο αν αυτές οι προδιαγραφές έχουν αναπτυχθεί μέσα από προηγούμενες εμπειρίες με επαγγελματίες ή και προσωπικές σχέσεις, οπότε πιθανώτατα να έχουν τεθεί προδιαγραφές που εκφράζουν το «άθροισμα» αυτών των προηγούμενων εμπειριών;

3. Δεν θα ήταν καλύτερο με βάση τα παραπάνω να υπάρχει μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα από την πλευρά του υποτακτικού στα δεδομένα που θα συναντήσουν ξεκινώντας κάποια νέα σχέση με μια αφέντρα; Άλλωστε δεν θα πρέπει ένας υποτακτικός να είναι θεωρητικά πιο πρόθυμος για κάποιες παραχωρήσεις;

7. hugger

hugger Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξουσία Γένους Θηλυκού

Κινδυνευοντας να θεωρηθει οτι τοχω παρει προσωπικα το thread, θα πω παλι την αποψη μου. Μουλειψε το φορουμ, συμβαινει κι αυτη η ανωμαλια που και που , ειδικα τωρα που τυχαινει να μην ειμαι και απασχολημενος  
    Νομιζω οποιαδηποτε εκπτωση στις επιθυμιες και προσδοκιες μονο προϋποθέσεις για συμβιβασμο και αποτυχια μπορει δημιουργησει.
    Δεν μπορω να διανοηθω σχεση του βεληνεκους που συζηταμε εδω χωρις να υπαρχει συναισθηματικη αλληλοκαλυψη, και πληρης ειλικρίνεια που συνεπαγεται οτι και τα δυο μερη σαν σωφρωνες ενηλικες, απαιτουν αμοιβαια αυτο ακριβως που θελουν απο τον αλλο. Αυτη ακριβως η ειλικρινης απαιτηση ειναι που τους φερνει να ξεχωρισουν ο ενας τον αλλο απο το πληθος και να βρεθουν τοσο κοντα. Αυτα απο μονα τους ειναι ανελαστικα ως προς τις προσδοκιες απο την σχεση και αποφασιστικα για την εκβαση της. Να γονατισω εγω μπροστα σε γυναικα ρε? ειμαστε καλα?. Κι οταν γινεται αυτο τι σημαινει? οτι ολες οι προηγουμενες εμπειριες και απαιτησεις, γινονται ενα puzzle που Εκεινη σαν το μοναδικο κομματι που ελειπε, ερχεται για να φανει ολη η εικονα.

Υποτακτικος στην D/s σχεση δεν σημαινει συμβιβασμο στην επιλογη της Κυριαρχης. Αυτο ακριβως νομιζω πρεπει να τονιστει, οτι οτιδηποτε γινεται απλα για αλληλοκαλυψη σεξουαλικων αναγκων χωρις υποβαθρο πραγματικης αγαπης εκατερωθεν, δεν δινει εκεινα τα αποτελεσματα που μας κανουν να σταματησουμε να ψαχνουμε, με αποτελεσμα αργα η γρηγορα να αλληλοπληγωθουμε. Εκει μπαινει το θεμα της υπομονης και προετοιμασιας, που με αλλα λογια λεγεται ζησε τη ζωη σου οντας ο εαυτος σου και δεν θα χασεις ποτε.

8. ae1969

ae1969 Regular Member

Δεν τρέχει και τίποτα που έχεις πάρει ζεστά το συγκεκριμένο νήμα. Οι απόψεις σου άλλωστε είναι τεκμηριωμένες με βάση το πλαίσιο αυτών που πιστεύεις και τις εκθέτεις ευγενικά και χωρίς διάθεση να παίξεις το αγαπημένο σπορ αυτού του φόρουμ, την κλωτσοπατινάδα! 

Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό κάποιου - συγκεκριμένα στην περίπτωση ενός "Υ", απλώς επειδή νομίζω ότι οι σπουδές μου και η καθημερινότητα με έχουν κάνει πολύ "πρακτικό" έθεσα κάποια ερωτήματα από τη σκοπιά μου που ίσως δώσουν τροφή για σκέψη σε έναν, δύο, δέκα... που ψάχνουν κάτι παρόμοιο με το νηματοθέτη.

9. lina

lina Regular Member

Εχω γνωρίσει φίλε μια Κυρια που ήταν Αληθινη και έπαιρνε πραγματικη ηδονη απο εναν υποτακτικο αντρα...
    Ηταν (είναι) αυτη η φύση της...
    οποτε... πρεπει να ελπιζεις...    

10. Ninevi

Ninevi Regular Member

Παρούσα!  

11. Bon Viveur

Bon Viveur Sex involves the body. Great sex involves the mind

Αυτό θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν... 

12. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αμα ειναι ερωτευμενη μαζι σου για αυτο που εισαι και σε αυτο που εισαι περιλαμβανεται και το παιχνιδι/αναγκη υποταγης ... δεν βλεπω για ποιο λογο να μην καβλωνει προσφεροντας ηδονη στον συντροφο της ......