Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξουσία, Κυριαρχία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 10 Σεπτεμβρίου 2013.

1. gaby

gaby Guest

Απάντηση: Re: Εξουσία, Κυριαρχία

Ματαιοδοξία! Πρόκειται για πραγματισμό, με σταλαγματιά φιλοσοφίας όπου είναι ανάγκη να απαλαίνει.

2. CyrillG

CyrillG New Member

Απάντηση: Εξουσία, Κυριαρχία

Με κούφανες Marqui!! μπορείς να το κάνεις λίγο πιο λιανα, μ'ενδιαφέρει

Κατα τ'αλλα συμφωνώ με το Marqui και γουστάρω και την ιδέα του "ή ταν ή επι τας" αλλα καταλαβαίνω και συμμερίζομαι την άποψη του Luc, οτι "ναί, επέλεξα να είμαι υποτακτικός, αλλα περιμένω απο τον αφέντη να με εξυψώσει και να με επιβραβεύσει όταν θα είμαι καλός σκλάβος" κάτι σα το Spartakos φαντάζομαι...

Και εντάξει ρε Conan Marqui, μέσα στην αρένα αφού φας τα λιοντάρια βοήθα κ σύ λίγο τον Υ σου!

3. Elysium

Elysium Contributor

Και μετά κόλλησε το λεωφορείο στην Βασιλίσσης Όλγας και από την πολλή κυριαρχία αρχίσαμε να βρίζουμε τους λεωφορειατζήδες και τον μπροστινό που αργούσε να βάλει την πρώτη.
    Αρένα η Αθήνα…

4. gaby

gaby Guest

Σημασία [για τον υποτακτικό] δεν έχει τόσο το γιατί εξουσιάζει ο Κυρίαρχος όσο το πώς εξουσιάζει. Αυτό εξαρτάται μόνον από το τι άνθρωπος είναι.

Καλό είναι να είναι γνωστό και να έχουν συζητηθεί τα αίτια, πώς τοποθετεί ένας Κυρίαρχος τον σαδισμό του στο υπόλοιπο πλαίσιο αναφοράς κλπ, όμως αυτά δεν λένε τίποτα χωρίς τον άνθρωπο, μένουν ένα άδειο κάδρο. Με τον άνθρωπο, απλά λένε κάτι κάπως περισσότερο.

Πρέπει να μπορείς και να μην το κάνεις. Όχι να μη μπορείς διόλου.

Αυτό ειδικά παντού υπάρχει.

Είναι αλήθεια! Την τελευταία φορά που βρέθηκα στο Δέλτα του Φαλήρου ένα σωρό υποτακτικοί ήταν εκεί έτοιμοι να πηδήξουν στη θάλασσα!

Διαφωνώ κάθετα και ριζικά με την οποιαδήποτε χρησιμοθηρική προσέγγιση του θέματος "Κυρίαρχος στη ζωή υποτακτικού" είτε έχει ηθικό πρόσημο είτε όχι.

Για μένα ο Κυρίαρχος είναι ένας άνθρωπος που έχει ορισμένα δικά του χαρακτηριστικά π.χ. σαδισμό τα οποία τον κάνουν να θέλει να έχει ένα υποτακτικό άτομο στη διάθεσή του για να Κυριαρχεί επ αυτού του ατόμου.

Αυτό είναι όλο ή μάλλον το μισό του όλου και κατά τ άλλα και στα δικά μας σ εμάς τους ανύπαντρους  

@ Marqui,
    συμφωνώ μαζί σου. Δίκιο έχεις αλλά ...

@ dark explorer,
    ναι όταν τον πρώτο λόγο έχει ο Λόγος, η συναίνεση είναι θεμελιώδης. Όταν μπαίνουν στο παιχνίδι και οι βαθύτερες στοιβάδες δύο ανθρώπινων ψυχών, τότε το ταγκό χορεύεται με στοίχημα ποιος θα τσαλακώσει, θα βασανίσει, θα στρεβλώσει πιο παράξενα ποιαν; τη συναίνεση  

Κατά τ άλλα εγώ στη θέση της ισότητας έχω την ισονομία και την αναγορεύω σε ύψιστη αρχή δική μου και παρακαλώ - λόγω του ηθικού στάτους της αρχής αυτής - να μη μου κολλήσει κανένας  

5. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Η συναίνεση είναι κάτι πολύ ξεκάθαρο και δεν χωρά αμφισβήτηση από κανέναν!

Δεν είναι ανάγκη στη θέση κάποιου να βάλεις κάτι άλλο αλλά να τα συμπορεύσεις  

6. Marqui

Marqui sitting on a park bench

Μία από τις ελάχιστες αναρτήσεις μου σε τούτο εδώ το forum δίχως ψήγμα ειρωνείας : .
    "Να γαμεί καλά και να χάνεσαι ..... όλα τ' άλλα θέλουν αίμα"

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. CyrillG

CyrillG New Member

Απάντηση: Re: Εξουσία, Κυριαρχία

Θεός! Που πας και τα βρίσκεις!!?