Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 22 Ιανουαρίου 2007.

  1. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Το θεμα ηταν, οχι τι δεν κανουν μαζι,αλλα τι κανουν.
    Μια και δεν υπαρχουν απαντησεις...... ας μην το κουραζουμε αλλο.
    Πολλες σχεσεις μπορει να ξεκινησαν απο μακρινες αποστασεις και να εγιναν κοντινες αλλα οι ιδανικοτερες σχεσεις ειναι αυτες που ξεκινησαν απο κοντινες και εγιναν μακρινες.
     
  2. Jiannis

    Jiannis Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Εχουμε απαντησεις γλυκεια μου και μαλιστα πολλες αλλα δεν βλεπω το λογο εγω και πιστευω ουτε ο αγαπητος Περρης να σου εξηγησουμε τι κανουμε με τις υπο μας εκ του μακροθεν. Δεν ειπε κανεις πως ειναι οι ιδανικες σχεσεις αλλα πως η δικαιολογια της αποστασης ειναι πολυ λιγη για να μην αρχισεις η να δυαλισεις μια σχεση.
    Φυσικα και δεν ηταν τελειο που δεν ειχα την τοτε υπο μου καθημερινα κοντα μου, αλλα αφου οι καταστασεις της ζωης μας δεν μας εδιναν αλλη λυση τι να καναμε να το χα,αγαμε αυτο που ειχαμε φτιαξει;;;; Και φυσικα ο στοχος καθε τετοιας σχεσης ειναι να μηδενιστει η αποσταση αλλα αυτο δεν γινεται απο τη μια μερα στην αλλη.
    Ιδανικες σχεσεις υπαρχουν παντου και δεν χωρανε σε προτυπα. Ειτε απο αποσταση ειτε μακρια ειτε στην Κολοπετινιτσα ειτε στον Βορειο Πολο ειτε με ιδιωτικο τζετ ειτε στο καλυβι και οι μονοι δυο που μπορουν να την κρινουν ειναι οι δυο "παιχτες" οχι ο παγγος. Ο καθενας εχει τα δικα του προτυπα και ιδανικα στο μυαλο και με αυτα κρινει και διαλεγει τον συντροφο του. Αν αυτος ο συντροφος τυχαινει να βρισκεται αυτη τη στιγμη να βρισκεται χιλιομετρα μακρια σιγουρα δεν θα διαλεξει για αυτον τον λογο καποιος τον αναπληρωματικο. Μονο στην κατασροφη και ηττα θα οδηγησει
     
  3. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Και αν κάποιος θέλει την σχέση του να την χαρακτηρίζει D/s ή M/s δεν καταλαβαίνω εσένα και τον καθένα τι τον πειράζει αυτό,( εκτός βέβαια από τα κουτσομπολιστικα πηγαδάκια) δεν νομίζω να έχει σημασία αν ο ορισμός των υπολοίπων για την σχέση έχει μεγάλη αξια γιαυτο και είναι άστοχο η λέξη ‘’πιασαρικο’’.
     
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Γλυκειε μου, φυσικα και δεν καιγομαι να μαθω τι κανετε τις ιδιαιτερες στιγμες σας με τις υπο σας.Μαλλον παρεξηγησες....
    Κατα τα αλλα...μην το συνεχιζουμε...με επεισες.
     
  5. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Θα συμφωνήσω με τον Sadal Melik στα περισσότερα σημεία, αλλά μη ξεχνάς φίλε μου οτι πολλές φορές το δέσιμο είναι εξίσου το ίδιο, ειδικά μετά απο 40 κύματα και 1002 φουρτούνες... Το παίξιμο και οτιδήποτε έχει να κάνει με το πρακτικό κομμάτι καλώς ή κακώς μπορεί να γίνει μόνο όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί, το πνευματικό δέσιμο όμως, μια χαρά μπορεί να γίνει και από απόσταση, όλα εξαρτώνται απ'το πόσο θα ελεξεις τον μυαλό της, την ψυχή της, όλο της το είναι.
     
  6. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Η ύπαρξη του forum σαν χώρος δεν έχει το νόημα του να την λέω σε κάποιον ή να κρίνει ο ένας τον άλλο.... Έθεσα έναν προβληματισμό, θεωρώντας πως θα ακούσω κάποιες απόψεις ώστε να δω πως το σκέφτεται ο καθένας που θα απάντησή, ώστε να έχω μια εικόνα που ίσως βοηθήσει κάποιους ή προβληματίσει κάποιους άλλους.
    Τα threads και τα posts δεν ανεβάζονται επί του προσωπικού....
    Άσχετα αν δυστυχώς κάποιοι τα παίρνουν έτσι, και προσπαθούν μέσα από αυτά να δικαιολογήσουν ή να δικαιολογηθούν...
    Προσωπικά ούτε ή μια εκδοχή με ικανοποιεί ούτε η άλλη....
    soft ήσουν μέσα σε μία τέτοια σχέση και θα με ενδιέφερε η άποψή σου, και πως την στηρίζεις και την βιώνεις....
    Δυστυχώς, πάνω σε αυτό feedback από εσένα, δεν μπορώ να έχω με αυτή σου την στάση, απέναντι στο thread.
    Άσε λοιπόν κάποιον που έχει να πει κάτι πάνω σε αυτό να το πει  
    πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον  
     
  7. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Επειδή είχα μια τέτοια σχέση και μάλιστα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μπορώ να έχω άποψη Sadal
    Δεν καταλαβαίνω τι το ενοχλητικό έχει η στάση μου απέναντι στο θέμα σου.
    Μια χαρά στάση είναι ειλικρινής και ευθεία
    Δεν πιάνω κανέναν από το λαιμό ώστε να μην μπορεί να γράψει ελεύθερα, εξάλλου οι διαφωνίες σε κάποια θέματα ζωντανεύουν μια συζήτηση δεν νομίζεις και εσύ?
     
  8. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Θεώρησα την στάση σου επιθετική και εκτός θέματος. Ίσως η εισήγησή μου να μην ήταν τόσο καθαρή.
    Το θέμα του συγκεκριμένου thread είναι οι απόψεις και τα επιχειρήματα πάνω σε έναν προβληματισμό. Υπέρ και κατά μιας τέτοιας σχέσης και πως κάποιος μπορεί να μπερδέψει μια τέτοια σχέση με κάτι άλλο.
    Επιχειρήματα ζητάω λοιπόν και όχι άλλοθι.
     
  9. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Δεν μου χρειάζονται τα επιχειρήματα δεν έχω φιλοδοξία η αλήθεια μου να γίνει αλήθεια όλων.
    Δεν είχα πρόθεση να είμαι επιθετική λυπάμαι αν βγήκε κάτι τέτοιο ίσως φταίει που δεν χρησιμοποίησα smiles.
         
     
  10. amira

    amira Regular Member

    Oι σχέσεις εξ αποστάσεως για να κρατήσουν θέλουν πάνω από όλα εμπιστοσύνη. Χωρίς εμπιστοσύνη απέναντι στον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου δεν κρατεί τπτ οποίο και αν είναι το είδος της σχέσης….
    Οι περισσότερες σχέσεις που είχα στην ζωή μου τύχαινε να είναι εξ΄αποστασεως.. τολμώ να πω ότι η μια κράτησε δυο ολόκληρα χρονιά και ήμασταν σχεδόν κάθε βδομάδα μαζί… άμα θέλεις να είσαι με τον άνθρωπο σου, όπου και να είναι αυτός θα κανείς τα πάντα για να βρεθείτε και δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά θέμα «θέλω να σε νιώσω, να σε μυρίσω, να με υποτάξεις,» κάνουμε τα πράγματα δύσκολα μονό όταν έχει χαθεί η μαγεία της κατάστασης ή μας έχει κουράσει να μην τον έχουμε κοντά μας το δευτερόλεπτο που τον θέλουμε. Μια D/s ή M/s σχέση μπορεί να ξεκινήσει παρά πολλή καλά μέσα από απόσταση έτσι ώστε να δώσει χρόνο και στα δυο μέλη να μάθουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν ότι είναι δυνατόν στον χρόνο που είναι μακριά προσπάθειες για να καλύπτουν λίγο παραπάνω τα κενά τους. Αλλά δυστυχώς μια D/s σχέση από απόσταση δεν μπορεί να κρατήσει πολλή η υποταγή μέσα από μια webcam για μένα προσωπικά είναι ανούσια, δεν μπορεί να δει ούτε στο ελάχιστο την χαρά που νιώθω εκείνη την στιγμή που υποτάσσομαι στις εντολές του, δεν μπορεί να δει το μάτι μου που γυαλίζει από χαρά και δεν μπορεί ποτέ μα ποτέ να νιώσει την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή μονό στο άκουσμα της φωνής του.
     
  11. skia

    skia Contributor

    protimo na ziso mia stigmh me kapion poy tha me vgalei apo ta oria mou kai pou tha me paei se allous kosmous se mia sxesi apo apostasi -opos kai na legete-para na peraso xronia me kapion allo konta moy pou apla einai ekei.mia entoni anamnisi para ena athio paron.............

    Προτιμώ να ζήσω μιά στιγμή με κάποιον που θα με βγάλει από τα όριά μου και που θα με πάει σε άλλους κόσμους σε μία σχέση από απόσταση - όπως και να λέγεται - παρά να περάσω χρόνια με κάποιον άλλο κοντά μου που απλά είναι εκεί. Μία έντονη ανάμνηση παρά ένα άθιο παρόν...
     
    Last edited by a moderator: 26 Ιανουαρίου 2007
  12. Elvira

    Elvira Regular Member

    Μιας και το θεμα με προβληματιζει επισης προσωπικα ο Κυριος μου μου Επετρεψε να απαντησω.
    Οι σχεσεις εξ αποστασεως ειναι αληθεια πολυ δυσκολοτερες απο ολες τις αλλες σιγουρα, χωρις αυτο να σημενει πως ειναι ακατορθωτες η λιγοτερο αξιες λογου η θεμα σαρκασμου οπως καποιοι το ειδαν.
    Σιγουρα η ευχερια του να εισαι κοντα στον ανθρωπο σου οποια στιγμη και να νιωσεις πως εχεις την αναγκη ειναι κατι πολυ πιο ευκολο και διαφορετικο απο το να πρεπει να κανεις πρωτα χιλια προγραμματα για το ποτε μπορεις να πας κοντα του, δεν διαφωνω. Ομως εκεινη η υπομονη, η εγγρατεια, η πιστη στα Λογια Του ειναι τοσο μεγαλη και η καθε στιγμη κοντα Του αποκταει πολυ μεγαλυτερη αξια. Σαν κατι πολυτιμο. Θα συμφωνησω πως η εμπιστοσυνη που γεννιεται μεσα απο μια σχεση απο αποσταση ειναι ανεπαναληπτη και παιζει φυσικα πρωταρχικο ρολο και πιστευω πιο σημαντικο απο οτι μεσα απο μια σχεση που δεν εχει το προβλημα της αποστασης.

    Οσο για τους ορισμους που αναφερθηκαν. Εχει σημασια; Δινουμε ορισμους σους εαυτους μας, στις σχεσεις μας για να νιωθουμε καλυτερα, μερη ενος συνολου εστω και μικροτερου συνολου. Το τι νιωθουμε ειναι σημαντικο. Η υποταγη απεναντι Του ειναι δεδομενη και ειναι κατι που εμπνεεται καθημερινα και εκ νεου ειτε ειμαι 2000 χιλιομετρα μακρια Του ειτε 0.5 χιλιοστο μακρια Του. Ποσο σημασια εχει να πιασω την μαγεια και να της δωσω ενα ονομα, εναν ορισμο; Απο την ωρα που βρηκα αυτο που με εκφραζει γιατι να κλεισω την πορτα πισω μου για ενα και μονο εμποδιο; Αν δεν καταφερνα αυτο το μικρο πως θα μπορουσα να καταφερω ολα τα αλλα; Και φυσικα εχετε ολοι σας δικιο πως ολα αυτα εχουν σημασια μονο αν υπαρχει καπου εκει στο τελος του τουνελ και το φως πως καποια στιγμη η αποσταση θα μηδενιστει 
    Ολα εχουν δυο οψεις και αρνητικες και θετικες. Μερικες φορες οι αρνητικες φανταζουν πολυ περισσοτερες, ειναι προσωπικη αποφαση του καθενος να δει τι αξιζει για να προσπαθησει και τι οχι.