Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 22 Ιανουαρίου 2007.

  1. timandra

    timandra Regular Member

    Ο ρολος της αποστασης για μενα ειναι ρολος κομπαρσου... η αποσταση παιρνει την αξια που της Δ/δινουμε. Σιγουρα υπαρχουν στιγμες που θα λυγισω... θα Mπορουσε ομως να Mενει στην Αθηνα και παλι να μην ηταν διπλα μου εκεινη τη στιγμη, εξαλλου αυτο ειναι κατι που επιλεγει Εκεινος και οχι εγω... Και τι σημαινει διπλα μου τελικα; Ο Κυριος μου κατοικει στη σκεψη μου... κυριαρχει σε αυτην... δεν εχω παρα να κλεισω τα ματια και να Τον αισθανθω.
     
  2. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    timandra είσαι πολύ γλυκειά και πολύ ευαίσθητη. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που εκφράστηκες, ελπίζω ο Κύριος σου να είναι περήφανος που σε έχει  
     
  3. Astarty

    Astarty Contributor

    Όπως αισθάνεται τελικά ο καθείς. Θέλει να ζήσει το παραμύθι; Θα το ζήσει. Δεν πας να λες εσύ επιχειρήματα και θεωρίες άλλες.
    "Το μυαλό δημιουργεί κόσμους ολάκερους και μέσα σε αυτούς κατοικούν όποιοι γουστάρεις" (Αστάρτη)


    Υ.Γ. Εμένα αυτή την στιγμή κατοικεί ένα ζεστό κρεβάτι με την τιγρέ κουβερτούλα μου να περιμένει να με τυλίξει. Αχ πόσο νυστάζω!
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Σε μία BDSM σχέση η απόσταση δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα και εμπόδιο.

    Αυτό συμβαίνει μεταξύ άλλων, επειδή οι r/l BDSM εμπειρίες (κάνω την υπόθεση ότι υπάρχουν και σε μία εξ αποστάσεως BDSM σχέση) είναι έντονες και χρειάζονται την απόστασή τους (χώρο χρόνο) για ν "απλωθούν" και να βιωθούν μέχρι το μεδούλι. Γλυτώνει και την αρχάρια υποτακτική από πολλά και επικίνδυνα ολισθήματα γιατί της δίνει χρόνο να αφομοιώσει πράγματα και να σκεφτεί μία έκρηξη άρνησης και αντίστασης προτού να είναι πολύ αργά  

    Έλεγχο είναι δυνατό να ασκήσει ο Κυρίαρχος από απόσταση και γνωρίζω υποτακτικές που έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται διπλοκολαρωμένες και ας έχουν εξ αποστάσεως σχέση.

    Μϊα τέτοια σχέση ενδεχομένως να έχει πολύ περισσότερο D/s από S/M και δε νομίζω ότι η ανταλλαγή ελέγχου θα μπορεί να είναι τόση ώστε να χαρακτηριστεί M/s. Εκπαίδευση για M/s ή σχέση D/s νομίζω ότι γίνεται άνετα εξ αποστάσεως. Αρκεί να ξέρουν να χειριστούν την απόσταση και οι δύο και να αισθάνονται σχετικά άνετα με αυτήν.

    ΥΓ1. Γλυτώνει κανείς και την φθορά της καθημερινότητας και τις πολλές πολλές οικειότητες. Μη φωνάξετε σας παρακαλώ πολύ   Συναισθηματικός άνθρωπος είμαι κι εγώ, όπως κι εσείς καλοί μου άνθρωποι αλλά εδώ και ο Πιντέρης μιλάει για συναισθηματική επικοινωνία, φιλία, μοίρασμα, προσφορά, ενθάρρυνση, παιχνίδι. Αυτά γίνονται και χωρίς περιττά γούτσου-γούτσου. Για οικειότητα δεν λέει πουθενά και την βρίσκω μία πολύ υπερτιμημένη ως προς τη συναισθηματική της αξία κατάσταση. Στην συγκατοίκηση δε, μόνο οικονομικά πλεονεκτήματα βρίσκω...δεν θέλουμε όλοι τα ίδια πράγματα από τη ζωή τούτη.

    ΥΓ2. Στο Mentor/disciple που φανερά γίνεται από απόσταση δεν αναφέρθηκα γιατί δεν ξέρω αν είναι πάντα σχέση και όχι επικοινωνία ή φιλία. Δεν λέω τί είναι και τί δεν είναι, απλά δεν το γνωρίζω.
     
  5. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Δεν υπάρχει σχέση από απόσταση διότι η ίδια η απόσταση σκοτώνει την σχέση!!!
    Η λέξη η μία αναιρεί απλά την άλλη!!! Ας γίνουμε λιγάκι ρεαλιστές!!! Οι έντονες συγκινήσεις που μας χαρίζει μία οποιαδήποτε σχέση δεν μπορούν να μπουν σε ζυγαριά!!!
    Δεν ζει τίποτα Μονό του!! Θέλει επιμονή και μεράκι!! Σχέση απο απόσταση είναι ημίμετρο!!
    Ποιός ζητά το ημίμετρο?? Ημίμετρο σχέση τότε έχει!!!!
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Θα συμφωνήσω αρχικά με το πιο πάνω.

    Πλησιάζει η επέτειος των 4ων χρόνων που έχω την τιμή να ανήκω Στον Κύριο Electro-pain.

    Δεν είμαι άτομο που φορά ροζ γυαλάκια, ούτε κάποια με ανάγκη να βιώσω σε φανταστικό επίπεδο σκηνοθετημένες σχέσεις, λόγω …κάψας…

    Και δεν θα πω ψέματα πως όλα περνάνε ρόδινα, πως κάθε μέρα και γιορτή.
    Θα πω πως μια τέτοια σχέση είναι ότι δυσκολότερο έχω βιώσει στη ζωή μου.
    Θα πω πως πολλές φορές υποφέρω και πονάω τόσο που αναρωτιέμαι αν μπορώ να αντέξω άλλη μια μέρα.
    Θα μπορούσα να πω πολλά, μα δεν νομίζω να χρειάζεται.

    Γιατί όπως Είπε και Ο Dream Master η ζωή δεν είναι ένα Super Market…
    Και στη ζωή κάποιες φορές «ότι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο».
    Το αξίζει είναι εδώ η λέξη κλειδί για μένα.

    Στο Long Distance Relationships είχα γράψει εκτενώς για το πώς αντιλαμβάνομαι προσωπικά το συγκεκριμένο θέμα και ανάμεσα σε άλλα είχα γράψει:

     
  7. Syrah

    Syrah Contributor


    Το δεύτερο, ή ούτε καν αυτό.

    Η αγαπημένη μου γλώσσα, η γερμανική, έχει δύο όρους για τον αντίστοιχο ελληνικό "σχέση". Έναν που δηλώνει τον τρόπο συσχετισμού δύο τελεστών και έναν που δηλώνει την διαπροσωπική σχέση/το δεσμό/την ερωτική σχέση. Μεταξύ δύο ανθρώπων που βρίσκονται σε απόσταση, κατά τη γνώμη μου μπορεί να υπάρξει το πρώτο όχι όμως το δεύτερο.

    Κατ εμέ ερωτική bdsm σχέση χωρίς καθημερινή τριβή και σωματική επαφή δεν ορίζονται. Δεν υποτιμώ την ένταση των συναισθημάτων των ανθρώπων που δεν έχουν τυχή να έχουν τον Αφέντη/σκλάβο τους κοντά τους, αλλά το να βαπτίσω "σχέση" τη συσχέτισή τους, εξισώνοντάς την με μία 24/7 D/s σχέση είναι τουλάχιστον αφελές. Όσοι βίωσαν και τα δύο σενάρια, αντιλαμβάνονται τους λόγους.
     
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

     
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

    Η μονη αποσταση που μπορη να χαλαση μια σχεση, και ειδικα μια απολιτη σχεση Κυριαρχειας υποταγης ειναι η αποσταση χημειας των δυο, αν δεν τεργιαζη η χημεια τους και οι αποψεις τους και κοντα να ειναι θα νιωθουν μακρια ο ενας με την αλλη, αν ομως τεργιαζη η χημεια τους δεν τους χωριζη καμια αποσταση ισα ισα η αποσταση την κανη πιο συναρπαστικη την σχεση, γιατι οταν συναντιοντε εχουν πολλα να πουν και να κανουν, και μετα εχουν την καψα πιο εντονη για την επομενη συναντιση τους.
     
  10. Elvira

    Elvira Regular Member

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

       
     
  11. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Καταραμένα 500+ χλμ  
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Εξ αποστάσεως σχέσεις: Σχέσεις D/s ή σχέσεις Mentor/disciple;

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014