Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαγγελματιες αφεντρες/πρωην υποτακτικες.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 11 Αυγούστου 2016.

1. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

Πέραν της προσφοράς και ζήτησης, τα τελευταία χρόνια η φτώχια, σε όλες της τις μορφές, η ανέχεια, οδηγούν στην λύση εύκολου χρήματος.

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

^.^

3. Soraya

Soraya Guest

έχω μια χαζή ίσως απορία αλλά επειδή δεν το έχω συναντήσει:
    έχετε γνωρίζει κάποιον σκλαβο-υποτακτικο που να το έχει γυρίσει στο Α-Κ (οχι επαγγελματικά απαραίτητα) η είναι μόνο γυναικείο φαινόμενο;

4. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Ναι, υπάρχει.Εχω γνωρίσει έναν..

5. Soraya

Soraya Guest

οχι switch;

6. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Οχι

7. espimain

espimain Contributor

Έχω γνωρίσει.
    Είναι και φιλαράκι μου.

8. Soraya

Soraya Guest

αν είναι φίλος σου τότε θα με ενδιέφερε πολύ να τον γνωρίσω αν κι αυτός δεν έχει αντίρρηση.

9. espimain

espimain Contributor

Θα βρίσκεται στην Ελλάδα για δυο μέρες ακόμα νομίζω.
    Αν διαβάζει το νημα, θα επικοινωνήσει σίγουρα μαζί σου, μια και είναι μέλος του φόρουμ.
    Επειδή όμως μπορεί να βρεθούν πολλοί υποψήφιοι μπορώ να σου επιβεβαιώσω στην συνέχεια αν είναι κάποιος από αυτούς. Προς το παρόν δεν θεωρώ σωστό να αναφερθώ στο ποιος είναι.  

10. Soraya

Soraya Guest

ναι. φυσικά!!

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Υπάρχουν οι επαγγελματίες καθώς και οι "επαγγελματίες" για όλα τα γούστα και μάλλον δεν έχουν συγκεκριμένο φύλο. Αφέντρες/ες, Κιούριοι/ες, υπό, σκλαβιά, όλα τα 'χει ο μπαχουτσές.
    Τα κίνητρα πίσω απ' την επαγγελματική ή "επαγγελματική" τους επιλογή, μάλλον ποικίλλουν. Αν θα ήταν ευγενή ή όχι, αυτό ο καθένας από μας, ίσως και να το έκρινε διαφορετικά.
    Άρα, απ' την στιγμή που θεωρητικά είναι επιλογές, τις ευθύνες - αν για ευθύνες θα μπορούσαμε να μιλάμε - θα τις είχε αποκλειστικά και μόνο εκείνος/η, που τις κάνει.
    Δεν είναι ευθύνη του όποιου Α/Κ, αν κάποια υ/σ το πήρε "αλλιώς". Επιλογή της είναι, αν τα όποια κατάλοιπα της θα ήθελε να προσπαθήσει τουλάχιστον να τ' αντιμετωπίσει ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση αν το "αποτέλεσμα" ( λέγε με υπηρεσίες ) θα ήταν το επιθυμητό για τον όποιο πελάτη ή "πελάτη", το αν η επαγγελματίας ή "επαγγελματίας" Αφέντρα θα το ένιωθε ή αν θα ήταν προσποιητό, μάλλον θα έπρεπε να είναι αδιάφορο.
    Αν στο παρελθόν ήταν υ/σ ή αν θα συνέχιζε να είναι υ/σ με κάποιον άλλο ακόμη και στο παρόν, θα έπρεπε να είναι εξίσου αδιάφορο.
    Μετά, συγνώμη, αλλά αρκετοί/ες δεν υποστηρίζουν, ότι στο bdsm δεν χωρούν τα συναισθήματα? Ότι το πιο σημαντικό - αν όχι το μόνο - είναι η "καθαρότητα" της Κυριαρχίας και της υποταγής?
    Άρα, ποιο θα ήταν το "ζόρι"? Όπως λέει και η "παροιμία", θέλουμε γουνί, το θέλουμε και ξυρισμένο?

Κλείνοντας, και ποιος μας εγγυάται, ότι η όποια ερασιτέχνης - και από πάντα Αφέντρα -, δεν θα μας ξέσκιζε ποτέ το πορτοφόλι? Ή ότι θα ένιωθε περισσότερα για μας από μια οποιαδήποτε ξεκάθαρη επαγγελματία?
    Γιατί μάλλον εκεί βρίσκεται το "θέμα". Και μια τελευταία ρητορική ερώτηση - και ειλικρινά δεν έχω καμία πρόθεση να θίξω κανέναν/καμία. Αφού δεν θα μου επέστρεφε και τίποτε στην τσέπη -.
    Όταν αρκετοί/ες/πολλοί/ες - δεν γνωρίζω τ' ακριβές ποσοστό και δεν μ' ενδιαφέρει καν να το μάθω - θα ήταν ήδη δεσμευμένοι/ες. Γιατί ένας/μια οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε Α/Κ/ότι status γουστάρετε που θα τους/τις πλησίαζε, ν' "αφηνόταν" μαζί τους,
    για να φάει πιθανότατα μετά την όποια φρίκη. Για τα όμορφα τους μάτια?

Μεγάλα παιδάκια είμαστε, μυαλουδάκι το έχουμε, αποφασίζουμε τι μας κάνει και τι όχι. Και αν την πατήσουμε και κάποιες φορές, στο "παιχνίδι" είναι κι αυτό.

Last edited: 12 Αυγούστου 2016