Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαγγελματική καταπίεση - BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος traveler1, στις 4 Μαϊου 2023.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    «Όταν η αναγκαστική εργασία αντικατασταθεί από τη δηµιουργική εργασία, όταν η ελευθερία του ενός ατόµου γίνει όρος και προϋπόθεση για την ελευθερία των άλλων ατόµων, τότε, µέσα στο κλίµα της γενικής ελευθερίας, που είναι η ουσία της ανθρώπινης φύσης, θα κάνει την εµφάνισή του ο καινούριος τύπος του ολοκληρωµένου ανθρώπου».

    Karl Marx
     
  2. traveler1

    traveler1 New Member

    Απλά αποδεχτείτε ότι δεν συμφωνούμε και πάμε παρακάτω. Η αποξένωση των ανθρωπίνων σχέσεων είναι κάτι που εγώ προσωπικά το παρατηρω. Εσείς μπορεί να μην το αντιμετωπίζετε ως πρόβλημα αλλά ως απλά μια ακόμα πραγματικότητα της εποχής μας με την οποία πρέπει να πορευόμαστε χωρίς πολλά πολλά. Καλοδεχούμενα όλα.

    Στην δικιά μου πραγματικότητα αυτά που ανέλυσα τα βιώνω πάντως. Μάθατε και κάτι σήμερα σωστά ; Ότι κάθε άνθρωπος αναφέρεται και εξετάζει πράγματα με βάση τις εμπειρίες του. Για αυτό είναι και υποκειμενικά.

    Και ξαναλέω, κάθε εποχή έχει τα αρνητικά της και τα θετικά της. Εγώ δεν έζησα σε παλαιότερες εποχές πάντως οπότε μέτρο σύγκρισης δεν έχω. Τι να κάνουμε.Αν ζούσα θα μπορούσα εμπειρικά να συγκρίνω. Μπορώ όμως να εξετάσω την εποχή που ζω.
     
    Last edited: 7 Μαϊου 2023
  3. Yiyi

    Yiyi .


    Αυτό το φαινόμενο, των ευέξαπτων, νευρικών, νευροσπασμένων κλπ δεν έχει την αιτία του στο οτι δεν εκτονώνονται οι άνθρωποι. Άντε και να εκτονωθεί ο άλλος, να αρχίσει να τρέχει μες στην πόλη λες και θα κερδίσει κάποιο ραλλυ, άντε και να κορνάρει, να μουτζώσει, να βρίσει λες και βρίσκεται σπίτι του και θα τον ανεχτεί κανένας, το πρόβλημά του θα μείνει εκεί και μετά το μπινελίκι.
    Το θέμα με τέτοια άτομα, είναι πως έχουν μια συνεχή καταπίεση από κοινωνία/σπίτι που την έχουν αφομοιώσει, αλλά δεν μπορούν να την φέρουν βόλτα. Δλδ έχουν φάει την πρέσα πως πρέπει να είναι έτσι, τάδε, με αυτά τα στανταρτς, και επειδή ζορίζονται, μετά βγαίνουν σαν βλαμμένα.
    Η λύση είναι να τσιλάρουν λίγο με το τι τους έχουν φορτώσει οι πέριξ, να συμβιβαστούν με όσα μπορούνε, και να ζήσουν την μικρή ζωούλα τους χωρίς να φέρονται περίεργα και ενοχλητικά και χωρίς να γελοιοποιούνται κιόλας στο τέλος.
    Το γελοίο στην σύγχρονη εποχή είναι πως έχουμε τόσα ενδιαφέροντα να μας αποσπούν την προσοχή απ την θνητότητά μας που μερικοί φέρονται λες και θα είναι αθάνατοι και πρέπει να πετύχουν τάδε λεφτά και φήμη και καταξίωση, είτε λες και πεθαίνοντας θα τους θυμάται κανένας πέρα από τους πολύ οικείους.
     
  4. traveler1

    traveler1 New Member

    Μου αρέσει ο τρόπος σκέψης σου.
     
  5. araris

    araris Ποτέ μην λές ποτέ

    νομιζω οτι σε τελικη αναλυση ολοι συμφωνουμε....και παλι επιμενω οτι οσα γραφουμε δεν παυουν να ειναι αποτελεσματα της μη σκεψης κ αναλυσης. Ολοι που κ που παρασυρομαστε απο τον συγχρονο εκφυλιστικο τροπο ζωης
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Αυτά στον ενικό παρακαλώ.
     
  7. ο ανθρωπος του σημερα νομιζει οτι με τα πολλά υλικα αγαθα κάτι θα κάνει. πόσες φορες εχω ακούσει να λενε " παω για ψωνια να μου ανεβει η διαθεση" .σημειωστε οτι και το διαδικτυο μας "τσιμπαει" υπουλα τον χρόνο.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Είναι ένας απ'τους τρόπους εκτόνωσης.   
     
  9. δυστηχως ο συγχρονος ανθρωπος ελεω ιντερνετ , εχει χασει το αυθορμητο. σχεση χωρις αυθορμητο δεν παει καλά. ενα ταξειδι θελουν να πανε. νευρα μεχρι να βρουν ξενοδοχειο( δεκαδες επιλογες) νευρα μεχρι να κλεισουν εισητηρια ( δεκαδες επιλογες) 150 ερωτησεις τι καιρο θα κανει μην τυχον και εμφανιστει συννεφακι, μην τυχον και βρεξει το καλοκαίρι μιση ωρα. ηρθαν περισυ στην παραλία ζευγαράκι νεοι. γκρινια ο αντρας γιατι δεν εχει γυραδικο η παραλία. γιατι γιατι γιατι.......ειμαι πραγματικά πολυ απογοητευμενος. τα παιδιά ολο μη μη μη μη μη μη. σ αυτο το τελευταίο δοξαζω πραγματικα το θεο και τους γονεις μου που μ ειχαν ελευθερο. που ματωσα τα γονατα μου. η καταπιεση δεν είναι μόνο στην δουλεια. ειναι καΙ ΜΕΤΑ.