Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαγγελματική σταδιοδρομία κ bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Richardos43, στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

1. Richardos43

Richardos43 New Member

Καλημέρα σε όλους.Ένα θέμα που με ταλανίζει κ εκτιμώ ότι θα βρω πολλούς ανάλογους κοινους προβληματισμούς, είναι κατά πόσο το επαγγελματικό περιβάλλον επιρεάζει την τάση κ εφελκύει κάποιον στο χώρο του bdsm.Ειδικότερα σε χώρους με υψηλό αίσθημα πειθαρχίας λόγω της φύσης της εργασίας, όπως είναι οι ένοπλες Δυνάμεις κ τα σώματα ασφαλείας.Να το τεκμηριώσω λέγοντας ότι εάν δεν έκανα τέτοιο επάγγελμα δεν είναι σίγουρος ότι θα ήμουν κοινωνός αυτού του ιδιαίτερου χώρου..Αναμένω με ενδιαφέρον τα σχόλια σας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

2. estarian

estarian New Member

Xoxoxoxo

Πειθαρχια και ενοπλες δυναμεις?? Το μεγαλυτερο μπουρδελο ηταν ο στρατος... Βρωμα και αμορφωσια...
    Υπαρχουν κ εξαιρεσεις βεβαια, αλλα απο τις δικες μου εμπειριες δυσκολα...

Στον στρατο που υοηρετησα μαλλον για αγαμητους τους κοβω...

Φιλικα παντα ε???
    Δεν ξερω αν υοηρετεις αλλα μην το παιρνεις προσωπικα.....

3. Richardos43

Richardos43 New Member

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Στη ζωή μου έμαθα να μην βάζω ταμπέλες κ να μην γενικεύω να βάζω δηλαδή τα πάντα σε ένα τσουβάλι.Σάφως πολλοί εκμεταλλεύονται την θέση τους μέσα στο στρατό όπου υπηρετώ κ δημιουργούνται δυστυχώς τέτοια βιώματα σαν τα δικά σου.Αλλά θα κλείσω λέγοντας ότι ο στρατός είναι ότι πιο υγιές στην ελληνική κοινωνία κ επιτελεί χωρίς έξοδα τεράστιο κοινωνικό έργο..αλλά ο προβληματισμός μου είναι άλλος...

4. MrEntropy

MrEntropy Regular Member

Το ερώτημα δεν είναι άλλο από το διαχρονικό φύση vs ανατροφή.
    Πλάτωνας vs Αριστοτέλη, Λοκ vs Καντ κτλ.

Ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα, όπου λόγω ανατροφοδήσης, δυσκολευόμαστε
    να εντοπίσουμε την αρχή.

Θυμάμαι, έναν καθηγητή που μας έκανε Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου,
    έλεγε ως παράδειγμα, σε ένα καλοριφέρ, η ενέργεια του να λειτουργήσει
    η θέρμανση είναι του θερμοστάτη (ο εγγενής προγραμματισμός που έχουμε)
    ή η θερμοκρασία του περιβάλλοντος προκαλεί την ενέργεια αυτή (εξωτερικά
    ερεθίσματα / κοινωνία).

5. Richardos43

Richardos43 New Member

Σευχαριστω για την απάντηση σου νομίζω ότι τείνει να γίνει ρητορικό ερώτημα λοιπόν..

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ιστορίες ιδρυματισμού...
    Περιπτωσιολογίας, ονειροφαντασίας και παραμύθας το ανάγνωσμα.
    Κλασικά πράματα, άνευ ουσιαστικού ενδιαφέροντος.

7. Freja.in

Freja.in Regular Member

Πάντως έχω κι εγώ την αμυδρά εντύπωση πως ίσως κάποιο ρόλο παίζει το επάγγελμα. Ίσως όχι να δημιουργεί αυτό καθαυτό συμπεριφορές, αλλά στα λίγα χρόνια εμπειρίας που έχω με τον χώρο, έχω κάνει κάποιες συνδέσεις. Εννοείται πως το δείγμα που έχω για την διεξαγωγή συμπερασμάτων μου είναι μικρό και σίγουρα όχι αντιπροσωπευτικό. Έχω παρατηρήσει όμως μοτίβα που στην τελική μπορεί να είναι και τυχαία.

8. Richardos43

Richardos43 New Member

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου..

9. sapfw

sapfw out of order Contributor

έχω την αίσθηση πως οι επιθυμίες μας θα εκδηλωθούν -εφόσον το επιτρέπουμε- ανεξαρτήτου περιβάλλοντος... έχει να κάνει με το πόσο δεκτικοί είμαστε στα βαθύτερα ένστικτά μας

10. Richardos43

Richardos43 New Member

Σευχαριστω για την απάντηση σου ωστόσο θεωρώ ότι το επαγγελματικό περιβάλλον δύναται να ενισχύσει τις επιθυμιες-ανάγκες μας, γιατί η τριβή της καθημερινότητας ειδικά σε περιβάλλοντα όπως ανέφερα λειτουργούν προσθετικά...

11. sapfw

sapfw out of order Contributor

να ενισχύσει; ή να λειτουργήσει αντίθετα;

δηλαδή πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες πως ο τάδε αξιωματούχος ήταν σκλάβος;

12. Richardos43

Richardos43 New Member

Δεν μιλάω μόνο για κυριαρχία..Μίλαω κ για υποτακτικοτητα...είχα επαφές με μικρότερες γυναίκες στο βαθμό στην υπηρεσία κ είναι σίγουρο πως επηρεάστηκαν από την πειθαρχία στην υπηρεσία..