Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαγγελματική σταδιοδρομία κ bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Richardos43, στις 4 Φεβρουαρίου 2021.

1. sapfw

sapfw out of order Contributor

και κάποτε θα ανέβουν σε ιεαραρχία... αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν Dommes?

2. Richardos43

Richardos43 New Member

Νομίζω ότι δεν με κατάλαβες...δεν μιλάω για εξέλιξη ή αναστροφή στους διακριτούς ρολούς..μιλάω για οποιαδήποτε εξέλιξη για οποιαδήποτε από τους δύο "πόλους..."

3. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

4. sapfw

sapfw out of order Contributor

γι' αυτό κάνω ερωτήσεις, για να καταλάβω  

5. p0ltergeist

p0ltergeist Regular Member

Νομίζω πως το να μπει ένα άτομο (ή έστω να προσπαθήσει) σε μία ασύμμετρη σχέση, δημιουργείται από εσωτερική ανάγκη. Άρα το επαγγελματικό περιβάλλον δεν παίζει κάποιο ρόλο. Στα περισσότερα επαγγέλματα άλλωστε υπάρχει η πειθαρχία που αναφέρατε στο αρχικό ποστ.
    Τα ερεθίσματα ασφαλώς μπορεί να ποικίλουν αναλόγως το άτομο. Αλλά αν δεν το έχει και λίγο μέσα του, δε νομίζω να μπει σε τέτοια διαδικασία ότι επάγγελμα και αν κάνει

Last edited: 4 Φεβρουαρίου 2021
  6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Αν βασιζομασταν στην πειθαρχια των σωματων ασφαλειας στην ελλαδα τωρα θα ειχαμε αναρχια και οι γειτονες θα μας ειχαν παρει τα σωβρακα. Ας ειναι καλα το φιλοτιμο του Έλληνα .
    Οσο για το ερωτηματα σου ειναι αντιφατικο. Ποσο αρεσει σε ενα Master (οπως δηλωνεις) να βαραει ολη μερα προσοχη και να εκτελει διαταγες??

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ταγματάρχη, στο BDSM και δη στο Κ/υ, λειτουργούμε, εμπνεόμαστε και αλληλεπιδρούμε επειδή νιώθουμε ότι ο Άλλος είναι πραγματικά ανώτερος μας, όχι επειδή έτυχε να περάσει την έξοδο της Σχολής Ευελπίδων κάτι χρόνια πριν από μας...

8. Just_Me

Just_Me Contributor

Την μόνη σύνδεση που μπορώ να κάνω είναι μόνο το φετίχ της στολής.
    Διαφορετικά όχι δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποια συσχέτιση.

9. Richardos43

Richardos43 New Member

Ευχαριστώ για την απάντηση μου αλλά δεν μίλησα για το αν η φύση του επαγγέλματος είναι αυτή που μας καθορίζει στο να δεχθούμε την φύση του άλλου (αλίμονο) αλλά αν το επιρεάζει κ πόσο...(υστερόγραφο είμαι μεγαλύτερος βαθμός δεν τα μετρήσεις καλά...)

10. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Εκτιμώ ότι η απάντηση μου το κάλυψε αυτό: καθόλου!
    (Υστερόγραφο: Ο βαθμός που "απέδωσα" ήταν μια λεπτή ειρωνεία, που στόχο είχε κυρίως το να κάνω χιούμορ περί εμπειρίας, όχι να υποβιβάσω πραγματικά αφού σε αυτή την φάση δεν θα μου δικαιολογούσα κάτι τέτοιο  
    Αν το 43 είναι ηλικία, όπως υπέθεσα:
    Α. Σίγουρα έχετε τουλάχιστον δύο βαθμούς πάνω
    Β. Σίγουρα έχετε τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας, όχι; )

11. -Volt-

-Volt- Contributor

?

12. misthe

misthe Regular Member

Δεν νομιζω πως το επάγγελμα παίζει ιδιαίτερο ρόλο αλλά ας πούμε ότι δίνει φαντασία όταν είσαι καθημερινά μέσα σε αυτό , κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ γτ ο κάθε ένας έχει τη φύση του σε όλους τους τομείς .