Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαρχία δύσκολα ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis-J, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

1. Afentis-J

Afentis-J New Member

Δύσκολα να βρεις σκλάβα στην επαρχία. Δεν σηκώνει πολλά πολλά εδώ Θα ήθελα να ακούσω γνώμες από μέλη...

Last edited by a moderator: 21 Οκτωβρίου 2011
  2. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

η πάτρα είναι η 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, δεν την λες και "επαρχία" ..

3. Afentis-J

Afentis-J New Member

Απάντηση: Επαρχία δύσκολα ...

ναι φαινεται μεγαλη αλλα δεν ειναι

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Επειδη ειμαι απο την Πατρα και εζησα εκει 37 ολοκληρα χρονια (και εδω και 6 μηνες που ζω εδω κατεβαινω τα σαβ/κα), θα πω οτι ειναι ευκολο να βρεις οτιδηποτε αν δικτυωθεις σε καταλληλους χωρους της Αθηνας και ετσι θα ανακαλυψεις και τους συμπατριωτες σου.
    Εγω τουλαχιστον ετσι βρηκα ακρη......δια μεσω Ισθμου δηλαδη.....(μεσω αυτου του φορουμ και των συγκεντρωσεων του).
    Εχει δικιο ο πατριωτης μου οτι ειναι δυσκολο, παρολο που ειναι μια σχετικα μεγαλη πολη, αλλα παρα ταυτα σχεδον ο ενας γνωριζει τον αλλο και σε αυτα τα θεματα οι πιο πολλοι ειναι κουμπωμενοι.
    Σου προτεινω λοιπον αγαπητε μου να ακολουθησεις τον δρομο μου.....αν και στο collare me και στο fb υπαρχουν αρκετοι Αχαιοι που ανηκουν στο χωρο.

5. Afentis-J

Afentis-J New Member

astrovroxi νομιζα οτι μονο εγω το πιστευα αυτο. αλλα δεν ειναι ευκολες οι μετακινησεις πανω απο το αυλακι.

6. slavede

slavede New Member

επαρχια δεν παιζει τιποτα

7. camera_obscura

camera_obscura Regular Member

Η Αθήνα είναι μεν μεγαλούπολη, δεν είναι όμως μητρόπολη, όσο κι αν θα το 'θελε. Η Ελλάδα στερείται μητροπόλεων. Τούτο, δίνει τον τόνο και στην επαρχία της. (Βεβαίως τούτο ποσώς απαντά στον προβληματισμό του νηματοθέτη, ο οποίος κατά τη γνώμη μου εξετάζεται πολύ καλύτερα μέσα από την διερώτηση αν η σκλάβα γεννιέται ή γίνεται, αλλά μου αρέσει να κατεβάζω αποφθέγματα κι είπα να μην αφήσω την κοινωνιολογική μου εμβρίθεια να πέσει κάτω...)

8. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Το γνωριζω καλε μου.
    Ενα χρονο ανεβοκατεβαινα.....αλλα το να ερχεσαι μια φορα στους δυο μηνες σε μια συγκεντρωση δεν ειναι κατι το δυσκολο πιστευω.
    Στην αναγκη παιρνουμε αδεια απο τον κυρη μας και σε φιλοξενουμε ενα σαβ/κο.....Οτι θελεις γινεται πατριωτη!

9. slavede

slavede New Member

οσοι ζουν αθηνα ειναι πολυ τυχεροι σε σχεση με αλλους

10. Kostass79

Kostass79 New Member

που να εισουν και στα γιαννενα

11. Afentis-J

Afentis-J New Member

πατριωτακι ευχαριστω για την προσφορα σου