Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επαρχία δύσκολα ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis-J, στις 21 Οκτωβρίου 2011.

1. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

H αλήθεια ειναι ότι σε οσο ποιο μικρες ειναι οι πόλεις... οι κοινωνίες είναι πιο κλειστές... αυτό όμως δεν σημαινει... ότι οι επιθυμίες δεν υπάρχουν... απλα θελει "τροπο" να τα ανακαλύψεις... και να τα χαληναγωγήσεις...

2. slaveneos

slaveneos New Member

Απάντηση: Επαρχία δύσκολα ...

οντως ειναι πολυ δυσκολα επαρχια και για σκλαβα και για αφεντρα κ εγω πατρα ειμαι και μαλιστα και νεος στο χωρο...

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Καλως τον πατριωτη.....βλεπω η "σεχτα" των Πατρων μεγαλωνει και χαιρομαι!

4. Konstantinos

Konstantinos Staff Member

Re: Απάντηση: Επαρχία δύσκολα ...

αφού δεν μένεις πλέον Πάτρα (βάση του προφίλε σου)  

5. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επαρχία δύσκολα ...

Κι επειδη κατοικω Πειραια πλεον επαψα να ειμαι Πατρινια?
    Εξαλλου καθε Σαβ/κο ειμαι σπιτακι μου....οποτε? 

6. Y13

Y13 Regular Member

Δυτικη Κορινθια ? Κοντα - μακρια απο Αθηνα αλλα τελικα επαρχια...  

7. Απάντηση: Επαρχία δύσκολα ...

Κατά την ταπεινή μου γνώμη,αν δικτυωθεί κάποιος σωστά ακόμα και στην επαρχία μπορεί να βρεί.Και εγω απο επαρχία είμαι(Λάρισα) και όμως στα 18 μου εδω εκπαιδεύτηκα.
    Καλή τύχη εύχομαι

8. τασος0

τασος0 Regular Member

σιγουρα δεν γινεται να βρεθει αυτο που ψαχνουμε κ στην διπλανη πορτα. νομιζω ειναι θεμα τυχης κ επικοινωνιας γιατι παντου υπαρχουν ατομα του χωρου

9. danos

danos Regular Member

Καλό , να με θυμήσεις κάποια μέρα να σε πω ένα καλό που ξέρω με τον τοτό  

10. Afentis-J

Afentis-J New Member

Υ13 εχεις κοντα σου την αθηνα...προαστιακος και εφυγες

11. john_m

john_m Bollocks mandola

Δεν το καταλαβαίνω αυτό !!! Δλδ στην Αθήνα τι θα μπορούσες να εκδηλώσεις και να εκφράσεις που δεν μπορείς στη επαρχία ?  

12. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Επαρχία δύσκολα ...

Να σου απαντησω κι εγω κυριε? .....αν μιλας στο διαδικτυο με καποιον απο τη μικρη επαρχιακη σου πολη, φοβασαι ποιος μπορει να ειναι.
    Ο κουμπαρος σου, ενας παλαιος συμμαθητης σου,ο γειτονας σου, ο ιδιοκτητης του στεκιου σου?
    Και ειναι εχεμυθος? Αν σε βγαλει φορα παρτιδα γιατι αυτος μπηκε για πλακα ή απλως για να πηδηξει κατι διαφορετικο?
    Πολλα τα ερωτηματα γυρω απο το ποιος γνωστος μου ειναι ο "απεναντι" στην οθονη, σε μια πολη οπου σχεδον οι μισοι ξερουν τους αλλους μισους ή τους φιλους των αλλων μισων.....δυστυχως!